kowal Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Aktualna lista osób, które zadeklarowały swoją obecność : Tony koszulka męska XL - 1szt. ( koszulka zapłacone ) kowal koszulka męska XXL - 1szt. ( od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) arturo-bb Krzyżówka koszulka M damska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Miszo koszulka L męska - 1szt. ( koszulka zapłacone ) Olo Ściemniacz koszulka L męska - 1 szt. Zenek99 koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) jacek13 stefanekmac koszulka XXL męska - 1szt. Mkapilkr koszulka L męska - 1 szt. Kasia koszulka S damska - 1szt. Subaru Natalia romeo1971 koszulka L męska - 1 szt. AndrzejMysłowice putek koszulka L męska 1szt. ( koszulka zapłacone ) smarciu koszulka męska M 1szt. czadzo koszulka męska XL- 1 szt.(od czwartku 12.09, ( koszulka zapłacone ) dzięgiel bafka kerik koszulka męska XL – 1szt. Karolina Rzelu Grzesiek36 koszulka męska rozmiar ? mordek Robert1973 koszulka L męska - 1 szt. Kasę za koszulki w związku ze świętem 15.08 wysyłam 20.08.19 r. Będą one wykonane w Warszawie i wysłane kurierem do paczkomatu w Ustrzykach. tytułem przypomnienia, bo nie mam jeszcze wszystkich pieniędzy od osób, które zadeklarowały taką chęć : konto do wpłat : 54 1240 3972 1111 0000 4257 8639 z dopiskiem koszulka JSB. proszę o dopisanie w tytule wpłaty swojego nicka, ułatwi mi to przypisanie kwoty do osoby na liście
romeo1971 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Przelew za koszulkę poleciałWysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
mkapilkr Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Opublikowano 14 Sierpnia 2019 Przelew zrobionyWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 15 Sierpnia 2019 12 godzin temu, lukas_d1 napisał: Są jeszcze miejsca ? Na pewno są.
Ściemniacz Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Ja z tonym domek A przelew idzie za koszulkę
lukas_d1 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Opublikowano 15 Sierpnia 2019 10 godzin temu, arturo-bb napisał: Na pewno są. w sumie nigdy nie bylem na zadnych zjazdach ale moze jak czas pozwoli i zdąże wymienic pas napedowy to sie zjawie zobaczyc jak sie bawią burgmaniacy ? koszulka zbędna
kowal Opublikowano 15 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 15 Sierpnia 2019 lukas_d1 nie chciałbym być źle zrozumiany, ale określenie może to, może tamto wprowadza jedynie chaos. Oczywiście zapraszamy Cię serdecznie, miejsca nie braknie.
stefanekmac Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Opublikowano 16 Sierpnia 2019 Daj swoje dane, nie mogę wysłać przelewu mając tylko Twojego numer konta z mojego banku.
Tatko Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Proszę o dopisanie i mła bez odzienia.
Sympatycy krys70 Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Sierpnia 2019 Witam Proszę o dopisanie do listy uczestników (bez koszulek) Ania77 krys70
kowal Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Aktualna lista osób, które zadeklarowały swoją obecność : Tony koszulka męska XL - 1szt. ( koszulka zapłacone ) kowal koszulka męska XXL - 1szt. ( od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) arturo-bb Krzyżówka koszulka M damska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Miszo koszulka L męska - 1szt. ( koszulka zapłacone ) Olo Ściemniacz koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Zenek99 koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) jacek13 stefanekmac koszulka XXL męska - 1szt. ? Mkapilkr koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Kasia koszulka S damska - 1szt. ( koszulka zapłacone ) Subaru Natalia romeo1971 koszulka L męska -1szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) AndrzejMysłowice putek koszulka L męska 1szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) smarciu koszulka męska M 1szt. ? czadzo koszulka męska XL- 1 szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) dzięgiel bafka kerik koszulka męska XL – 1szt. ? Karolina Rzelu Grzesiek36 koszulka męska rozmiar ? mordek Robert1973 koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) AndrzejS Krys70 Ania77 Tak dla przypomnienia , bo jest kilka osób będących z nami pierwszy raz jak co roku miejscem spotkania jest Ośrodek Aktywnego Wypoczynku „Olimp” w Ustrzykach Dolnych ul. Strwiążyk 28
Administrator xmarcinx Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Administrator Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Naprawdę robicie kolejne spotkanie na tym stoku o tysiącu schodów???Cały czas żyłem w błędzie, że to będzie jakiś nowy ośrodek.
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2019 11 minut temu, xmarcinx napisał: Naprawdę robicie kolejne spotkanie na tym stoku o tysiącu schodów??? Cały czas żyłem w błędzie, że to będzie jakiś nowy ośrodek. Haha ruch to zdrowie :)) 1
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Hmmmmmmm . Bydymy sie ruchać? ? Ha Ha Ha ?
mkapilkr Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Kazdy ma swoja orientacje. Z tego co pamietam to bedzie PITE namax. Ciekawe czy beda butelki z UAWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Butelki z UA w dowolnej wielkości i ilości są dostępne w lokalnej biedronce ? znaczy się - na parkingu obok biedronki. ? Wystarczy podjechać i otworzyć kufer ☺️
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Endriu, wpisuj się na imprezę.
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 19 Sierpnia 2019 spoko, raczej wpadnę (wpadniemy) z odwiedzinami ? zobaczymy jak się ułoży.
stefanekmac Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Kasa poszła ,ale po biedzie, na wieczór powinna być.Toć w góry jedziemy to i różnica poziomów ma być.
mkapilkr Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Opublikowano 19 Sierpnia 2019 Endriu zabierajaj Sapera i dalaczam sie. W bieszczady dawajcieWysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka
tomekstw Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 15 godzin temu, EndriuBis napisał: spoko, raczej wpadnę (wpadniemy) z odwiedzinami ? zobaczymy jak się ułoży. szkoda bo 14.09 mamy wesele zabralibyśmy sie z Wami na szybki oblot
Miszo Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 20 godzin temu, xmarcinx napisał: Naprawdę robicie kolejne spotkanie na tym stoku o tysiącu schodów??? Cały czas żyłem w błędzie, że to będzie jakiś nowy ośrodek. Jedziesz na wózku inwalidzkim, że schody są przeszkodą? Za rok możesz zaproponować jakiś ośrodek spokojnej starości bez barier architektonicznych ?
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 20 Sierpnia 2019 17 minut temu, Miszo napisał: Jedziesz na wózku inwalidzkim, że schody są przeszkodą? Za rok możesz zaproponować jakiś ośrodek spokojnej starości bez barier architektonicznych ? Kolega to widzę i młody wiekiem i na forum też krótko. Uważał bym na to co piszesz. ? Akurat XMarcina ta uwaga nie zaboli, ale są tu tacy którzy mogą się poczuć dotknięci ?
Miszo Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 25 minut temu, EndriuBis napisał: Kolega to widzę i młody wiekiem i na forum też krótko. Uważał bym na to co piszesz. ? Akurat XMarcina ta uwaga nie zaboli, ale są tu tacy którzy mogą się poczuć 21 godzin temu, xmarcinx napisał: To był tylko kolezenski prztyczek do osoby nie w wieku emerytalnym. Bynajmniej nie miał na celu nikogo obrazić. Wręcz była to pochwała dla osób starszych wiekiem które dalej mogą na te schody wyjść ? ostatnie o czym myślałem to robić burze na forum
Rekomendowane odpowiedzi