Użytkownicy tommac Opublikowano 15 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 15 Września 2019 Nie było mnie tam, ale fotorelacja Andrzeja.S ekstra. Można poczuć super klimat wyjazdu.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 15 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 15 Września 2019 Bieszczady , Bieszczady i po Bieszczadach. Dzięki wszystkim za super weekend. Na liczniku przybyło 1100 km i wszystko po górach z zakrętasami ? Pozdrawiam wszystkich tych z którymi się nie pożegnałem . Kowal dzięki że Ci się chciało.
Krzyżówka Opublikowano 15 Września 2019 Opublikowano 15 Września 2019 Nie zdążyliśmy się ze wszystkimi pożegnać, my bezpiecznie dotarliśmy do domu, byle do przyszłego roku.... ☺️☺️☺️☺️
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 15 Września 2019 Sympatycy Opublikowano 15 Września 2019 Dziękujemy wszystkim którzy byli. Kowal dla Ciebie mega podziękowania ze ci się chciało zorganizować Bieszczady (Jak się chce to nie ma problemu) wielki szacun ze z drugiego końca Polski mogłeś to zorganizować. Podbeskidzie dotarło cale bez przygód. Dziękuję krysowi70 za podróż do , ArturoBB Smarciowi i Adamowi (Malemu) za powrót. Karoli za wspólne dzielenie domku. Calej reszcie że byli i że się razem napili. Kartonowi i Krysowi za motywacje do wymiany przewodu hamulcowego ( u mnie) który jeb..oł w drodze dojazdu i ciężko by było pokonać resztę km bez hamulca. Hamulec był przy szklance bieszczady po raz drugi w tym roku zwiedzone . BYLO MEGA ZAJEBIS...E . Zapisujemy się za rok. P.s Są jeszcze filmik z jazdy ale nie umiem dodać
stefanekmac Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 W drodze powrotnej jeszcze Zdroje w Iwoniczu i Rymanowie i Dukla. Dzięki wielkie Kowalowi za organizacje. Pozdrawiam współlokatorów i do zobaczenia za rok.
putek Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 Super impreza, towarzystwo 1-klasa, pogoda lepszej chyba nie mogło być kilka kilometrów przejechane i do zobaczenia za rok
Użytkownicy Tony Opublikowano 16 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 16 Września 2019 Jak zawsze super. Jak zwykle mało. Dziękuję wszystkim za spotkanie Kilka fotek z mojego telefonu https://photos.app.goo.gl/fvF5pNW7TQm6ry238
Klubowicze Karolina Opublikowano 16 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 16 Września 2019 Jeszcze raz - tym razem na piśmie - dziękuję Kowalowi za zorganizowanie spotkania. Wróciłam wykończona - ale szczęśliwa ! ? Za rok co najmniej od czwartku, bo mnie też było mało... ? Dziękuję również za miłe towarzystwo stałym i nowym bywalcom. Do następnego razu!
romeo1971 Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 My z Kowalem w domu. Dziękuję za opiekę w Bieszczadach. Wysłane z mojego SM-G903F przy użyciu Tapatalka
smarciu Opublikowano 16 Września 2019 Opublikowano 16 Września 2019 Smarciu melduje bezpieczny powrót na bazę. Dziękuję Kowalowi za perfekcyjną i na wielkim luzie organizację manewrów bieszczadzkich, współlokatorom za komfortowe warunki, inspirujące rozmowy, wspólne biesiadowanie i saunowanie, a wszystkim za wspólne ogniskowanie, fajną atmosferę spotkania, a także Arturo BB, Małemu i Subaru+ za fantastyczną trasę powrotną :) Łącznie 1730km nakręcone i kolejne kręte trasy Czech i Słowacji zaliczone :)Do zobaczenia za rok!
jacek13 Opublikowano 17 Września 2019 Opublikowano 17 Września 2019 Wielkie brawa dla Kowala, super ludzie super atmosfera. Szkoda ze już minęło.
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 18 Września 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Września 2019 Dnia 15.09.2019 o 17:59, Rzelu napisał: Wbrew pozorom nie zostałem tu sam Jestem Legendą Halo to nasz lwiaczek od Misia ....
Sympatycy Ania 77 Opublikowano 18 Września 2019 Sympatycy Opublikowano 18 Września 2019 Ślicznie dziękujemy Kowalowi ? Jak zawsze było super extra choć Mi osobiście Kogoś brakowało ale ... jest jak jest. Pozdrawiamy serdecznie i dziękujemy
Klubowicze ziga Opublikowano 18 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 18 Września 2019 Dziękuję Kowalowi za zorganizowanie ..... A wszystkim za miłe towarzystwo Do zobaczenia za rok
kowal Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Autor Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Bardzo nieśmiało zapytam bieszczadzki tydzień we wrześniu ?
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Bardzo chętnie. Jak tylko będzie można to ja zawsze .
czadzo Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Witam wszystkich bardzo serdeczniePROSZĘ ZAPISAĆ czadzo Bardzo chętnie o ile ośrodek będzie mógł nam to zorganizować bo puki co turystyka jest zablokowanaMam nadzieję że do września wszystko się uspokoi Wysłane z mojego BLA-L29 przy użyciu Tapatalka
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Sympatycy Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Jak zawsze ? Lecimy 99% 4 głowy z mojej stronu
krzysztof8800 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Opublikowano 28 Kwietnia 2020 Jak tylko coś będzie wiadomo to jestem na 400%?
Rekomendowane odpowiedzi