Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Miszo a widziałeś już te schody, byłeś na Olimpie, bo ta nazwa i teren to góra. Ja jak na razie daję radę.
Krzyżówka Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 21 godzin temu, xmarcinx napisał: Naprawdę robicie kolejne spotkanie na tym stoku o tysiącu schodów??? Cały czas żyłem w błędzie, że to będzie jakiś nowy ośrodek. Miało być w innym ośrodku, ale Pilot zrezygnował z organizacji JSB.... 1 minutę temu, AndrzejMyslowiceS napisał: Miszo a widziałeś już te schody, byłeś na Olimpie, bo ta nazwa i teren to góra. Ja jak na razie daję radę. Andrzej Miszo zna ten ośrodek, pare razy już był na JSB, nawet piłes z nim ? 1
Sympatycy AndrzejMyslowiceS Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Bardzo możliwe, nie kojarzę, ale na forum króciutko, sprawdziłem.
Miszo Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 25 minut temu, AndrzejMyslowiceS napisał: Miszo a widziałeś już te schody, byłeś na Olimpie, bo ta nazwa i teren to góra. Ja jak na razie daję radę. Wlasnie Ciebie mialem na mysli jako przyklad. Chcialbym miec taka kondycje w Twoim wieku jak Ty ? Wczesniej bylem skrytym czytaczem forum. Dopiero w tym sezonie kupilem cos moto/skutero podobnego i stwierdzilem, ze w koncu moge dostapic zaszczytu byla czlonkiem forum maxiskuterowego.
kowal Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Witam, przepraszam za te uwagi, ale pytam się czemu mają służyć wpisy nic nie wnoszące do tematu, jakieś poboczne wątki i osobiste wycieczki. Ja osobiście cenię JSB za klimat, wieczorne rozmowy. Nikt z osób uczestniczących w spotkaniu nie jest skazany na nie wyrokiem sądowym, jedzie tam bo chce. Każdy z nas ma swój sposób postrzegania świata, ale proponuje raczej skupić się na szukaniu zalet niż wad- jest to po prostu znacznie przyjemniejsze. Co zaś do ośrodka jest jaki jest, ukształtowania terenu też nie zmienimy. Aktualna lista osób, które zadeklarowały swoją obecność : Tony koszulka męska XL - 1szt. ( koszulka zapłacone ) kowal koszulka męska XXL - 1szt. ( od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) arturo-bb Krzyżówka koszulka M damska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Miszo koszulka L męska - 1szt. ( koszulka zapłacone ) Olo Ściemniacz koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Zenek99 koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) jacek13 stefanekmac koszulka XXL męska - 1szt.(koszulka zapłacone nadpłata 2 pln) Mkapilkr koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Kasia koszulka S damska - 1szt. ( koszulka zapłacone ) Subaru Natalia romeo1971 koszulka L męska -1szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) AndrzejMysłowice putek koszulka L męska 1szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) smarciu koszulka męska M 1szt. ? czadzo koszulka męska XL- 1 szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) dzięgiel bafka kerik koszulka męska XL – 1szt. ( koszulka zapłacone ) Karolina Rzelu Grzesiek36 koszulka męska rozmiar ? mordek Robert1973 koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) AndrzejS Krys70 Ania77 dzisiaj robię przelew za koszulki - nie mam wpłat od dwóch osób , ani info co w tej kwestii . Zamawiam tylko zapłacone. 1
kowal Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Przelew wykonany, rozmiarówka wysłana
mordek Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Przepraszam ze nie napisalem ale ja bez koszulki
kowal Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 20 Sierpnia 2019 Osoby, które nie podawały rozmiaru koszulki , przyjmowałem automatycznie " bez koszulki "
brylant Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Witam, dawno mnie tu nie było, bo rozstałem się że skuterami na dłuższy czas. Pojawiam się ponownie. Czy są jeszcze miejsca, by dołączyć do zlotu we dwoje? Pozdrawiam Przemek
kowal Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 21 Sierpnia 2019 Zapraszamy, miejsca są. Na listę mam wpisać brylant i kto jeszcze ? Co do skuterów, część bikerów przesiadła się na motocykle, wszak pasja nasza ma różne oblicza.
mordek Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Opublikowano 22 Sierpnia 2019 Bardzo prosze o zakwaterowanie razem z Krys 70 i Ania 77 .moze byc w domku 3 osob.dzieki pozdrawiam.
brylant Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Jeszcze mam mały problem z urlopem... Jakie domki zostały wolne?
kowal Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 23 Sierpnia 2019 Domki będą przydzielone na miejscu z uwzględnieniem w miarę możliwości zgłoszonych wcześniej wniosków.
lukas_d1 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Dobra ja chcialem potwierdzic . Bede jesli nie zajdzie jakies zdarzenie losowe ? pytanie mam do tych co juz tam byli , czy na terenie osrodka jakby zabraklo miejsc w domkach mozna rozbic sie z namiotem ?
Sympatycy krys70 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2019 4 minuty temu, lukas_d1 napisał: Dobra ja chcialem potwierdzic . Bede jesli nie zajdzie jakies zdarzenie losowe ? pytanie mam do tych co juz tam byli , czy na terenie osrodka jakby zabraklo miejsc w domkach mozna rozbic sie z namiotem ? Nie obawiaj się miejsc w domkach nie zabraknie to sporo ośrodek
lukas_d1 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 A jedzie jakas zorganizowana grupa z warszawy ktora by wyjezdzala jakos w piatek ?
Sympatycy krys70 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Bo namiot też jest gdzie rozbić nie stresuj się na zapas
lukas_d1 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Opublikowano 24 Sierpnia 2019 Spoko ? tak pytalem bo przestrzen w kufrze ktora zająłby namiot moge wykorzystac na cos innego ? , dobra to puki co wymieniam pas i rolki co by nie wracac na lawecie ?
Sympatycy krys70 Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 25 Sierpnia 2019 Kowal proszę dopisz Ewa Artur Domek willa 5 osobowa z widokiem na morze Ania77 Ewa Artur Mordek krys70 Prawdopodobnie od czwartku Pozdrawiam
kowal Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 27 Sierpnia 2019 Aktualna lista osób, które zadeklarowały swoją obecność : Tony koszulka męska XL - 1szt. ( koszulka zapłacone ) kowal koszulka męska XXL - 1szt. ( od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) arturo-bb Krzyżówka koszulka M damska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Miszo koszulka L męska - 1szt. ( koszulka zapłacone ) Olo Ściemniacz koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Zenek99 koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) jacek13 stefanekmac koszulka XXL męska - 1szt.(koszulka zapłacone nadpłata 2 pln) Mkapilkr koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Kasia koszulka S damska - 1szt. ( koszulka zapłacone ) Subaru Natalia romeo1971 koszulka L męska -1szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) AndrzejMysłowice putek koszulka L męska 1szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) smarciu koszulka męska M 1szt. ? czadzo koszulka męska XL- 1 szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) dzięgiel bafka kerik koszulka męska XL – 1szt. ( koszulka zapłacone ) Karolina Rzelu Grzesiek36 koszulka męska rozmiar ? mordek Robert1973 koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) AndrzejS Krys70 Ania77 Ewa Artur lukas_d1
SirBlack Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Cześć, o ile jest nie za późno to proszę o dopisanie do listy obecności mnie + Palola, przyjeżdżamy w czwartek wieczór i poprosimy domek z Andrzejem S ten co w zeszłym roku z widokiem na morze.
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Sympatycy Opublikowano 29 Sierpnia 2019 Proszę o dopisanie kolegi z Bielska-Bialej. Był w zeszłym roku i w tym też chce . Adam (Mały)
Klubowicze ziga Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Klubowicze Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Proszę o do pisanie Ziga -od czwartku do soboty
kowal Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Rośniemy w siłę, trzeba będzie wystawić regulację ruchu... Aktualna lista osób, które zadeklarowały swoją obecność : Tony koszulka męska XL - 1szt. ( koszulka zapłacone ) kowal koszulka męska XXL - 1szt. ( od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) arturo-bb Krzyżówka koszulka M damska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Miszo koszulka L męska - 1szt. ( koszulka zapłacone ) Olo Ściemniacz koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Zenek99 koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) jacek13 stefanekmac koszulka XXL męska - 1szt.(koszulka zapłacone nadpłata 2 pln) Mkapilkr koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) Kasia koszulka S damska - 1szt. ( koszulka zapłacone ) Subaru Natalia romeo1971 koszulka L męska -1szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) AndrzejMysłowice putek koszulka L męska 1szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) smarciu koszulka męska M 1szt. ? czadzo koszulka męska XL- 1 szt.(od czwartku 12.09. koszulka zapłacone ) dzięgiel bafka kerik koszulka męska XL – 1szt. ( koszulka zapłacone ) Karolina Rzelu Grzesiek36 koszulka męska rozmiar ? mordek (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) Robert1973 koszulka L męska - 1 szt. ( koszulka zapłacone ) AndrzejS Krys70 (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) Ania77 (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) Ewa (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) Artur (prawdopodobnie od czwartku 12.09.) lukas_d1 SirBlack Palola (od czwartku 12.09.) Adam ( Mały ) (od czwartku 12.09.) ziga (od czwartku 12.09.)
jacek13 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Opublikowano 31 Sierpnia 2019 Proszę o zakwaterowanie z Mkapilkr
Rekomendowane odpowiedzi