Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Jakiej marki skuterem chcialbys jezdzic?

Jakiej marki skuterem chcialbys jezdzic?  

77 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Oczywiscie, ze jedyna sluszna marka ... HONDA !OKK :)

Pozdroo

KAcza

Opublikowano
Oczywiscie, ze jedyna sluszna marka ... HONDA

Jaka Honda? !OKK

Suzuki i to 400 K7, czemu nie? :)

Opublikowano

a czemu tu niema Aprilia :P to jest marka:)

Opublikowano

Suzuki Burgman 850 :P .

Wiem że nie ma :P Ale będzie, a wtedy ... kupie se go :P

Opublikowano

U mnie jasna sprawa - marz? mi się Hondy, a modele:

1) Forza Z

2) PS 250

Opublikowano

A mnie się podoba to co mam. A że mam krótko to tym bardziej mi się podoba :P

Opublikowano

Jak na razie Honda, a póĽniej Honda :P

• Administrator
Opublikowano

Zaznaczylem Honda, ale powiem tak jesli chodzi oczywiscie o skutery moje przebiegi: Yamaha 25 tys km dziala do dzis, Suzuki 30 tys dziala do dzis, BMW 10 tys km, Honda 10 km padl alternator chyba ? poprostu najwieksza chu**nia jaka mialem :blink: slawetna niezawodnosc Hondy hmm polemizowalbym, jak na razie jednak Honda i chyba tego bede sie trzymal :lol:

Opublikowano

W tym sezonie ? Burgmana 650 K3 na co mógłbym zmienić, nie mam w czym wybierać

pozostaje tylko 650 :blink: K6-K7

Opublikowano
Zaznaczylem Honda, ale powiem tak jesli chodzi oczywiscie o skutery moje przebiegi: Yamaha 25 tys km dziala do dzis, Suzuki 30 tys dziala do dzis, BMW 10 tys km, Honda 10 km padl alternator chyba ? poprostu najwieksza chu**nia jaka mialem    :blink: slawetna niezawodnosc Hondy hmm polemizowalbym, jak na razie jednak Honda i chyba tego bede sie trzymal  :lol:

oj mały OT... ustalili?my w młynie że podobnie jak helixa chińczycy produkuj? to i twojego silwera zrobili ( prototyp )...

Gość SzCzApA™
Opublikowano

gillera :blink:

nexus 500 :lol:

tylko przydały by się zarobki na poziomie zachodnio europejskim trza będzie do szefostwa się u?miechn?ć bo ono chyba nie słyszało o integracji europejskiej :lol:

Gość 7mandaryn
Opublikowano
... Suzuki 30 tys dziala do dzis, ...

A żeby? wiedział Artix, że działa i to jak!! Już się nie mogę doczekać poniedziałku - zakładam blachy i jazda !!!!

pozdrawiam,

7mandaryn

• Klubowicze
Opublikowano

Suzuki - bo mam i sobie chwalę!!!!!

Pozdrówko

Opublikowano

Witam,

proponuje kolejne głosowanie tj. jakim skuterem jeĽdzisz obecenie i czy zmieniłby? markę na inn? - je?li tak to na jak?.

To pokaże nasze przywi?zanie do danej marki oraz chęć jej zmiany.

Gość MirekBurgman
Opublikowano

Zdecydowanie SUZUKI. Jeżdziłem Burgmanem 150, następnie Burgmanem 400, a teraz dosiadam Burgmana 650 K 6 . Jest znakomity, doskonały.Ogromna frajda jazdy tym gigantem. Wcze?niej była jeszcze Yamaha Areox 100 oraz kilka motocykli. Suzuki Burgman 650 to jest TO, czego oczekuję od skutera!!

Gość denver27
Opublikowano

jako ze w sondzie nie graja roli ani cena ani inne aspekty pozwole sobie na rozrzutnosc ;) na przelotówki wybrałbym t-maxa ale z zawieszeniem obnizonym specjalnie dla kurdupli aa na turystyke wybralbym an 400 k7