Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 13 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Marca 2019 40 minut temu, marek_m napisał: Przydałaby się fotka po lądowaniu Dokładnie ?
Cairo Opublikowano 19 Marca 2019 Opublikowano 19 Marca 2019 Dzisiaj odkryłem nową ikonkę na zegarach ?
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 20 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 20 Marca 2019 Śnieżynka zawsze się odpala jak przekręcisz stacyjkę i jest test digital ?
Cairo Opublikowano 20 Marca 2019 Opublikowano 20 Marca 2019 Wtedy to ja rękawiczki ubieram a nie patrzę na zegary ?
RONIN Opublikowano 24 Marca 2019 Opublikowano 24 Marca 2019 Szymon i jak tam projekt? Miało być za tydzień, a minął miesiąc ?
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 24 Marca 2019 Klubowicze Opublikowano 24 Marca 2019 1 godzinę temu, RONIN napisał: Szymon i jak tam projekt? Miało być za tydzień, a minął miesiąc ? RONIN nie przeglądasz uważnie całego forum ? proszę ....
RONIN Opublikowano 24 Marca 2019 Opublikowano 24 Marca 2019 Ty to lubisz się bawić ?. Fakt w ostatnim czasie byłem poza Europą i miałem bardzo słaby dostęp do internetu
RONIN Opublikowano 9 Maja 2019 Opublikowano 9 Maja 2019 Wymieniał ktoś z was już filtr powietrza? Znalazłem na allegro bardzo dużą rozpiętość cen, niby OEM za 200 i 417 zł. w serwisie powiedzieli mi 165 zł. a znalazłem też filtr Nypco robiony dla RMS za 47 zł.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 9 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2019 ja kupiłem K&N za 250zł odrazu i problem rozwiązany dożywotnio ? teraz tylko mycie ?
RONIN Opublikowano 9 Maja 2019 Opublikowano 9 Maja 2019 No właśnie odwieczne pytanie, wymieniać na nowy czy myć? Szymon masz jakieś super źródło czy takie duże rabaty w hurtowniach? K&N na Alledrogo 324 pln
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 9 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 9 Maja 2019 Załatwię Ci good price jak chcesz to wal na PW ?
RONIN Opublikowano 13 Maja 2019 Opublikowano 13 Maja 2019 Zastanawiałem się nad nową oponą na wakacyjny wyjazd, jeżeli chodzi o przód to wybór jest spory, z tyłem jest gorzej a szykuje mi się po szutrach jakieś 1000 lub nawet więcej kilometrów. Znalazłem coś takiego ale nie ma zbytnio opinii o tej oponie w internecie Pirelli scorpion str https://www.oponytanio.pl/product/R-366323?partner=1&Country=PL&ID=sea_rd_pl_Froogle_Shopping&ID=sea_rd_pl_google&Country=PL&gclid=EAIaIQobChMI6vWXzIeZ4gIV1KiaCh1BAQa0EAQYASABEgL89PD_BwE
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 13 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 13 Maja 2019 3 godziny temu, RONIN napisał: szykuje mi się po szutrach jakieś 1000 lub nawet więcej kilometrów RONIN gdzie Ty znowu lecisz ???? Powiem szczerze ,że jeśli moje seryjne dożyją do wyjazdu czerwcowego w Alpy , to po alpach miałem zamiar właśnie zmienić na Scorpiony
Cairo Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 A seryjne Bridgestone Wam nie pasują? Ja jestem bardzo zadowolony, opony przewidywalne, jak traci przyczepność to płynnie, da się złapać. Do pracy mam codziennie dojazd 1km po szutrze i też daje rade.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 14 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2019 2 godziny temu, Cairo napisał: A seryjne Bridgestone Wam nie pasują? Jest OK ,ale zawsze może być jeszcze lepiej ? Trzeba to sprawdzić
RONIN Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Cairo jakby ci to powiedzieć 1 km to nie 1500 km po górach, przełęczach i stepach. Szymon znasz kogoś kto używa tych opon? Chodzi mi o to jak będą zachowywały się na asfalcie, bo jeden mój znajomy jeżdżący w off roadzie stwierdził, że będzie lipa na asfalcie a tego też będzie z 8000 km.
Cairo Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Ej, no wiem, ale jakoś tam musisz dojechać :). Czy ten Scorpion też będzie taki przyjemny na asfalcie. Wiadomo, każdy ma swoje preferencje. Moja tylna opona też już będzie miała dość i też myślałem na co ja zmienić, ale obecne są ok i boję się że przekombinuje. W Forzie fabryczne były Dunlop Scootmaxy i na nich nie czułem się pewnie, wymieniłem na Bridgestone i byłem zachwycony, tak jak bym zmienił cały skuter. W X-ADV fabryczne Bridgestone mi pasuja, ale jak pozakladacie coś innego to czekam na opinie. ?
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 14 Maja 2019 Klubowicze Opublikowano 14 Maja 2019 40 minut temu, RONIN napisał: Chodzi mi o to jak będą zachowywały się na asfalcie, bo jeden mój znajomy jeżdżący w off roadzie stwierdził, że będzie lipa na asfalcie a tego też będzie z 8000 km. Nie znam ,ale tu wygląda całkiem spoko na asfalcie https://www.youtube.com/watch?v=0J4QBID5Jag
Sysgone Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Jeśli to będzie dla Was cokolwiek warte, to Scorpiony są bardzo polecane wśród GS'owców jeżdzących po szutrach i dojeżdzających do nich autostradami ?
RONIN Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 3 godziny temu, Sysgone napisał: Jeśli to będzie dla Was cokolwiek warte, to Scorpiony są bardzo polecane wśród GS'owców jeżdzących po szutrach i dojeżdzających do nich autostradami ? Sysgone pytanie czy scorpiony str, bo ja właśnie mam opinie od GS'owca, że polecają scorpiony ale model trail a nie str. Szymon filmik oglądałem, ale szkoda, że gość nie powiedział ani słowa jako podsumowanie po jeździe. Cairo, problem z TW152 jest taki, że trochę boję się, że mogą nie wystarczyć na cały wyjazd. Obserwuję grupy Xadv z Japonii, Tajwanu i Italii i widziałem sporo przypadków zużycia Bridgestonów po 8-9 tys. a to za mało na mój wyjazd. Z drugiej strony moje oryginały mają prawie 5500 km i wyglądają jak nowe. Poza tym jakoś ciężko znaleźć przednią TW152.
Sysgone Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Traile polecają ci, którzy głównie w offie jeżdzą. STR natomiast polecana jest jako opona w miarę uniwersalna. Jeśli chodzi o mokry offroad, to podobno jest słabo. Sam nie potwierdzę, bo ja się staram trzymać tylko twardego i dlatego mam Metzelery Roadtec 01 - kleją na suchym, czy mokrym jak głupie.
RONIN Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Jak widać na zdjęciach niektórzy używają w xadv scorpiony str
RONIN Opublikowano 14 Maja 2019 Opublikowano 14 Maja 2019 Ale co, design tej konkretnej hondy czy opony?
Rekomendowane odpowiedzi