Gość tommi Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 gniazdko do zasialnia podgrzewane go pasa nerkowego, zakładam że grzana pupcia i manetki są ale pod pilotem do bramy jest czerwona dioda, kto zgadnie do czego? co do radyjka to penie jakieś ektremalnie ciężkie do zdobycia. jesli interesuje Cię fajne radio to polecam Icom 706. http://www.fulltimerv.us/ham/ic706mkiig.jpg w podstawowej wersji kosztuje oczywiście używane ok 1400 zł, częstotliwość pracy od 0-200MHz, więc nawet zwykłe radio odbierzesz, oraz cb radio, częstotliwości służb, służbę amatorską itp. do radia jest specjalny uchwyt na panel o raz kabel separującu o długości 3.5 lub 5 metrów, podłączyc mozna dwie anteny jednocześnie, jedna pracuje do 30 MHz, druga od 30 do 200 MHz, jest też wersja radio Icom 706mk2g, wtedy radio pracuje do 450 MHz więc i pMR obejmie. dosyć popularne radio i łatwo je kupić. ten model 706mk2g to juz w cenie dwa razy wyższej ale tez większe mozliwości swoją droga musze napisać że używanie tego radia jako nadajnika w paśmie cb radia jest niedopuszczalne w Polsce z uwagi na wieksza niż dopuszczalną moc nadajnika.
Sympatycy orzech Opublikowano 26 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2010 A czy można dostać jakieś info na temat tego fajowskiego radyjka TUTAJ masz info.
Sympatycy szorstki Opublikowano 26 Marca 2010 Sympatycy Opublikowano 26 Marca 2010 Fajne, tylko, że ja mam na lewej manetce konsolę radio/interkom/komórka i takiego radyjka juz się nie zamontuje. Wszystkie modele są tak skonstruowane, że aby poprawnie uzywać PPT, muszą być montowane na lewej stronie kierownicy Ta dioda pod kierownicą to pewnie coś związanego z alarmem... pzdr
Gość tommi Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Ta dioda pod kierownicą to pewnie coś związanego z alarmem... pzdr banalne wytłumaczenie z uwagi na wygląd całości sprzętu(oczywiscie sarkastycznie podchodze do tematu)
LWfilip Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 W temacie diody tajemnej to też wybieram alarm Taki sposób i wygląd mam w "50" wiec jestem pewien, że to alarm W temacie radyjka to info ze strony mam dawno. Interesowało mnie raczej gdzie to w IV RP kupić ? Był nie dawno link do strony WMW Moto Center ale za chiny ludowe nie mogę tam znaleźć żadnej informacji. Wygląda na to,że trzeba uzgodnić, zamówić na ślepo.
voit Opublikowano 26 Marca 2010 Opublikowano 26 Marca 2010 Inspektor Gadget mały OT a ile rąk ma kierowca tego burgolota ?????? może i dwie ale ciągle zajęte Na stronie http://www.burgmanusa.com/ w galerii takich rodzynków jest więcej. Polecam
Sympatycy Worlan Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Trzeba mieć fantazję. Moja MZ-tka z 3 lusterkami to mały pikuś. !gora Fotki zostały wykonane kilka dni temu w Warszawie.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Autor Administrator Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Tak apropos lusterek i Vespy Rok 2003, shot zrobiony przeze mnie na zlocie Eurovespa w Wiedniu...
voit Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Tak wlaśnie wyglądały pojazdy modsów. http://www.youtube.com/watch?v=qzBRUyXF4wA&feature=related Fajny film Quadrofenia właśnie o tej subkulturze
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Sympatycy Opublikowano 3 Kwietnia 2010 Idealne na warszawskie korki !w00t Jaki problem Maku? Składasz lusterka i jazda...
GrzechoCnik Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Opublikowano 6 Kwietnia 2010 Podczas jazdy do domu na święta zepsuł mi się wyświetlacz ODO-meter-LCD-analog i oprócz pierwszej cyfry w pozostałych wyświetlił wszystkie segmenty Mam nadzieję, że w tym sezonie też będziecie pokazywać ładne wskazania ze swoich !OKK
adams Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Opublikowano 12 Kwietnia 2010 Jak na 10 lat to skromny przebieg. Może by tak utworzyć wątek licznikowy ?
dr.big Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Fotka co prawda nie jest moja, ale ten Pantheon z Niemiec jest calkiem ladniutki ... ... no moze nie calkiem z bliska, tu juz widac wydech przypominajacy niewybuch z II Wojny Swiatowej ...
Geni Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Opublikowano 20 Kwietnia 2010 Uuu rust stajla. Brakuje tylko krzyża "maltańskiego" !sciana
GrzechoCnik Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 A tu już mi się licznik nareperował, ale jeszcze trochę fiksuje: Kolejne ciekawe układy będą za 3tys km
Gość noktrum Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Swinga też coś dopadło !w00t
Marynarz Opublikowano 27 Kwietnia 2010 Opublikowano 27 Kwietnia 2010 A tu już mi się licznik nareperował, ale jeszcze trochę fiksuje: Kolejne ciekawe układy będą za 3tys km no to masz ładne dzienne przeloty... +/- 67 km dziennie... (w ciągu 3 tyg nakręciłeś 1415 km !w00t ) Brawo
Klubowicze robson Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Klubowicze Opublikowano 28 Kwietnia 2010 Wygląda mi na Forzę , tylko ten dziób jakiś inny troszku !OK .
Marynarz Opublikowano 17 Czerwca 2010 Opublikowano 17 Czerwca 2010 no dobra, moja Majka mi dziś na zegarku pokazała same 3... o co kaman
magart Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 no dobra, moja Majka mi dziś na zegarku pokazała same 3... o co kaman zapewne zwiastuje koniec świata
monk Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 no dobra, moja Majka mi dziś na zegarku pokazała same 3... o co kaman Proste: na razie możesz śpiewać "AVE..!!!" a dopiero po drugim takim dystansie będziesz mógł donucić"..SATAN!!!"
jack daniels Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Wygląda mi na Forzę , tylko ten dziób jakiś inny troszku . Moim zdaniem to tak jak twierdzisz jest to Forza tylko z czachą made in Japan kit. No chyba że się mylę. Pozdrawiam J.D.
Woody Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Honda Forza różne miewa oblicza... Mam nadzieję, że JD będzie miał mniej odjechaną - trzymam kciuki i z miłą chęcią obejrzę już zakupioną
Rekomendowane odpowiedzi