kfcent Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 To przecież gilerka DNA - tak zwane scigaczowe 50cc - biegów brak...ale kolorek tej gilerki jak trafiony do tych papuci, chociaż nie ma co się czepiać Worlanowi się pewnie podoba !OKK
Sympatycy szorstki Opublikowano 23 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2009 Tak patrz?c po silniku wydechu to ten pan w kapciochach jedzie na motorowerze chyba. Zatem biegi możliwe, że mu odpadaj? i nie musi zmieniać : Panowie, przecież to jest Gilera DNA. Taki motorowerek a'la mini ?cigacz ze skuterowym przeniesieniem napędu. Zatem bez wajchy od zmiany biegów. Tak więc góralskie kapciochy jak najbardziej mog? być pzdr EDIT: uchhh, Kfcenta nie doczytałem !OKK
Geni Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Papucie s? z aerodynamicznym czubkiem i dodaj? Gillerce 1,23KM i 0,05Nm - oczywi?cie za parę. Przydałaby się jeszcze "pseudocarbonowa" naklejka, która odejmuje 0,43kg wagi. !OKK Dawno temu widziałem go?cia na FZR1000 (w czasach przed R-jedynkowych), w zestawie kask, gatki i klapki i to był dopiero hardcore.
Sympatycy Worlan Opublikowano 22 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2009 Na liczniku mojego żółtka pojawiły się dziwne znaki -> pięć siekierek !piwko Następna fotka z tego cyklu, za 11111 km.
Marynarz Opublikowano 22 Września 2009 Opublikowano 22 Września 2009 Następna fotka z tego cyklu, za 11111 km. Czyli na początku przyszłego sezonu ps. U mnie też niedługo wybiją fajne cyferki... a o tym cichosza na razie a tak serio, serio to gratki Grzesiu !piwko EDIT.: to i ja się muszę pochwalić bo dziś moja Majeczka pokazała mi na swoim zegarku takie cyferki
Gość Nagato Opublikowano 29 Września 2009 Opublikowano 29 Września 2009 Razem z moją babcią (90 lat!) - zdjęcie nie było pozowane, ładny kawałek przejechaliśmy (lokalne drogi - nie miałem niestety drugiego kasku). W tle na rowerku mój starszy synek. Zdjęcie zrobione jeszcze przed optycznym tuningiem (skutera nie babci), teraz wygląda ździebko bardziej drapieżnie (skuter, nie babcia)
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 29 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 29 Września 2009 Babcia świetna, tuningu nie potrzebuje :)
Sympatycy siemik Opublikowano 29 Września 2009 Sympatycy Opublikowano 29 Września 2009 Nagato!Skuter,kask,ubranko !OKK ,szkoda tylko że nie pasujecie do tak eleganckiej babci
Klubowicze bilety Opublikowano 30 Września 2009 Klubowicze Opublikowano 30 Września 2009 Co tam liczniki, Szacun dla babci
SimonWarka Opublikowano 1 Października 2009 Opublikowano 1 Października 2009 Nagato, w takim razie mógłbyś wrzucić fote po tuningu? Jestem bardzo ciekaw jakich zmian dokonałeś !sciana
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Października 2009 Zostaw na chwilę dwa T-maxy, a się rozmnożą
Sympatycy szorstki Opublikowano 30 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Października 2009 Grzesiek, super pomysł. Prawie spadłem z krzesła ze śmiechu pzdr
Sympatycy Arecki Opublikowano 30 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Października 2009 Grzesiek, a który z nich to mamusia . Nie boisz się, że "maluch" zmarźnie, tak dziś chłodno .
Administrator Artix Opublikowano 30 Października 2009 Administrator Opublikowano 30 Października 2009 Arecki zobacz ktory ma bardziej zdziwione oczy a sam sobie odpowiesz
Kordian Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Parko-parowanie T-maxów ciekawy pomysł robi wrażenie !!!
Sympatycy smok.wawelski Opublikowano 30 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Października 2009 Grześ, niezła parka rozrodowa. Może skrzyżuję ze swoim srebrnym (po czym się poznaje czy samiec czy samiczka?)... ciekawe co by wyszło z krzyżówki z BlackMaxem...
kfcent Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 hahah dobre...najlepsze że naprawde nowy wygląda jak mamusia )) a raczej niezła mama !YES
Pleban Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 Oj świntuszki, ale czego się spodziewać jak ma się takiego za przeproszeniem ojca
Sympatycy orzech Opublikowano 30 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Października 2009 To, że on ją w rurę to wiadomo, pytanie tylko: Czym???? !OKK
ptaku_1 Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 jak to czym bagnetem od oleju !OKK
mak Opublikowano 30 Października 2009 Opublikowano 30 Października 2009 I różnica wieku/przebiegu nie ma dla nich znaczenia... eh...
Sympatycy Worlan Opublikowano 30 Października 2009 Sympatycy Opublikowano 30 Października 2009 I różnica wieku/przebiegu nie ma dla nich znaczenia... eh... !OKK
monk Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 I różnica wieku/przebiegu nie ma dla nich znaczenia... eh... Na bezrybiu i rak ryba Ciekawa koncepcja, choć spodziewałem się, że Tmaxy są jajo, oj, pudło-rodne. A tu taki maluszek i już na kółeczkach
Makrotek Opublikowano 2 Listopada 2009 Opublikowano 2 Listopada 2009 Ciekawa koncepcja, choć spodziewałem się, że Tmaxy są jajo, oj, pudło-rodne. A tu taki maluszek i już na kółeczkach wink.gif Mi sie wydaje ze raczej rozmnazaja sie przez paczkowanie Worlan teraz dobrze podlewaj maluszka wysokooktanowym paliwkiem a napewno szybko urosnie....
Rekomendowane odpowiedzi