Truszek Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Wyłapane wczoraj obok biura tuningowe owiewki na ręce i klamki !winkiss
pablos Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Ciekawi? mnie te dziwne uchwyty stalowe na kuferku nma zdjęciach powyżej .... co to ????
Truszek Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Ciekawi? mnie te dziwne uchwyty stalowe na kuferku nma zdjęciach powyżej .... co to ???? Niestety skuta fotografowałem wczoraj ...
misioooo Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Jak dla mnie to na dwie flagi małe zaczepy :-) Ot takie pirackie chor?giewki można "na krzyż" zamocować sobie. Druga możliwo?ć - dla plecaczków płci piękniejszej takie zaczepki, że jak zsiada to gubi sukienkę !OK !OK
Gość zab Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 Jak tuningować to na całego, i szyba jest specjalnie dedykowana do tego modelu, już nie mówi?c o jej mocowaniach !OK . co do elementu na kufrze to chyba uchwyt na siatki !OK
Truszek Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 I odkopane z komputera - jak Burga do Grudzi?dza wiozłem !OK i nawet nic nie popsułem !OK
krzys-68 Opublikowano 8 Lipca 2009 Opublikowano 8 Lipca 2009 zawarto?ć z poszw? (ta po prawej) jeszcze u mnie lezy !OK
Gość Kopytko Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Jak wszyscy to wszyscy Daje swoje 2 fotki mojego skarba Robione na starym mie?cie w Warszawie. http://img142.images...24/73795095.jpg http://img150.images...71/img1489q.jpg Zmieniam na linki, max. szerokosc fotek na forum to 800 pixeli. Tu bylo 1200. dr.big Dzięki za uwagę. Pozdr
Sympatycy szorstki Opublikowano 9 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 9 Lipca 2009 Co? przepięknego. Jak Ferrari. I mówię to naprawdę poważnie. Chociaż, moja X9 też jest piękna . Włosi to maj? styl... pzdr
magart Opublikowano 9 Lipca 2009 Opublikowano 9 Lipca 2009 Co? przepięknego. Jak Ferrari. I mówię to naprawdę poważnie. Chociaż, moja X9 też jest piękna . Włosi to maj? styl... pzdr co prawda pomykam SW, ale muszę przyznać, że jak dla mnie to Włosi maj? "rękę" do pięknych rzeczy; ?liczna ta Gilera
Gość Gregor72 Opublikowano 18 Lipca 2009 Opublikowano 18 Lipca 2009 Kilka fotek z urlopu: [/url] Szczególnie dwa ostatnie: Gilera i Aprilla, co? pięknego.
Dakota Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 W sobotę przywiozłem dla żonki 50-tkę... i tym sposobem doł?czyła do grupy skuteromaniaków... !OK
Sympatycy szorstki Opublikowano 20 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Lipca 2009 Gregor72, widzę, że w Cro również zaczęła się moda na tzw. Dubaj Style... Ten T-max i Atlantic z Puli wygl?daj? pięknie. A ta Aprilka Mojito to po prostu odjazd !OK Dakota, gratulacje pzdr
dr.big Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 (...)Ten T-max(...) Pojemnosc mniejsza o 1 ccm, to nie Tmax !OK ...
Sympatycy szorstki Opublikowano 20 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Lipca 2009 Ale dałem ciała... Toć to excytacja !OK Poczerwienie się troszkę i bedzie git... A posiadaczom Kymco pewnie miło, że można pomylić ExcitingaR z T-maxem pzdr
Gość Gregor72 Opublikowano 20 Lipca 2009 Opublikowano 20 Lipca 2009 Ale dałem ciała... Toć to excytacja Poczerwienie się troszkę i bedzie git... A posiadaczom Kymco pewnie miło, że można pomylić ExcitingaR z T-maxem I tak szacunek za identyfikację tych wszystkich cacek. Ja już zagłębiam się w te tematy od ponad roku a rozpoznaję tylko najpopularniejsze maxi. A jako ciekawostkę dodam że w tej Chorwacji, przez 2 tygodnie, na naprawdę setki skuterów widziałem tylko jednego Burgmana.
Sympatycy szorstki Opublikowano 20 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 20 Lipca 2009 A jako ciekawostkę dodam że w tej Chorwacji, przez 2 tygodnie, na naprawdę setki skuterów widziałem tylko jednego Burgmana. To fakt, jeżdżę do Chorwacji od 5 lat i muszę przyznać, że częsciej można tam spotkać z "Japończyków" T-Maxa niż jakiekolwiek Suzuki. A najwięcej to jest Włoszczyzny. Co prawda tak pięknego X9 jak mój nie widziałem ale wła?nie X9 jest jednym z najpopularniejszych Maxi. Postaram się w tym roku wrzucić parę fotek. pzdr
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 22 Lipca 2009 Zdjęcie zrobił kolega Zegar. Moim zdaniem Krzytro został tym samym pokonany pzdr
Truszek Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Zdjęcie zrobił kolega Zegar. Moim zdaniem Krzytro został tym samym pokonany pzdr Toć to klasyczne męskie ciapy zwane pospolicie ?lizgaczami MA ten kierownik fantazję
Kordian Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Oj bardzo mu się spieszyło... wyskoczył sprzed telewizora po piwko w przerwie meczu..
Gość Morley Opublikowano 22 Lipca 2009 Opublikowano 22 Lipca 2009 Biały Atlantic wygl?da kosmicznie, po prostu. M?ciwie dodam, że model Sprint to brzydal, w stosunku do starszego braciszka, ale to tak naprawdę tylko po to by się nie chlastać z zazdro?ci... Idę po farbę!
Sympatycy szorstki Opublikowano 22 Lipca 2009 Sympatycy Opublikowano 22 Lipca 2009 Morley, dopiero "wróciłe?", ale już Cię wzi?ł wszechobecny tzw. Dubaj Stajl. Ostatnio coraz więcej sprzętów pojawia się w tej białej estetyce. A co do Atlanty Sprint - pełna zgoda, nie ma to jak "normalna" wersja pzdr
iQ! Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Zdjęcie zrobił kolega Zegar. Moim zdaniem Krzytro został tym samym pokonany pzdr O i s? wzmocnienia, żeby sie skóra nie scierała od zmiany biegów:) a tak na serio, to widziałem większych kozaków w Indiach. Na moto w japonkach, a na skutach bez:)
misioooo Opublikowano 23 Lipca 2009 Opublikowano 23 Lipca 2009 Tak patrz?c po silniku wydechu to ten pan w kapciochach jedzie na motorowerze chyba. Zatem biegi możliwe, że mu odpadaj? i nie musi zmieniać :
Rekomendowane odpowiedzi