Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Konkurs/ zabawa foto maxi

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma jak wschodnia go?cinno?ć czyli AN400 na piwku razem z wła?cicielem :ph34r:

Nocowałem w ZajeĽdzie i byłem w szoku jak Pani szefowa kazała mi wprowadzić sprzęta do ?rodka bo miało padać !w00t

burg.JPG

burg1.JPG

• Odpowiedzi 260
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Worlan

15

• szorstki

14

• orzech

12

• ultras

11

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Z cyklu ciekawych przebiegów:

licznikpf9.jpg

Chyba wygrywam :(.

Opublikowano

Tygrys za kratami czyli wyjazd na wakacje :

w_drodze.jpg

i po przyjeĽdzie :

na_miejscu.jpg

.

.

.

no, nie było aż tak Ľle ...

Opublikowano

To jedna z fajniejszych rzeczy jakie zobaczyłem ostanio w Angli.:)

Moze nie maxi ale robi wrazenie

<br>

dscd0220.jpg

dsc09984.jpg

Opublikowano

Adams

A propos zdjęcia "po przyjeżdzi" to każdy potrafi tak ułożyć kota na podłodze :)

Opublikowano

Kot nie był ułożony - sam się tak położył, a zdjęcie było robione po kilku dniach pobytu. Tak mi się więc nasunęło ...

Opublikowano

nie wiem czy było, czy nie ...

nie jest to moja fotka, ale nie znalazłem innego miejsca zeby to wstawić...

takiego kiosku u nas nie ma nikt ...

c1.jpg

• Administrator
Opublikowano

Panie i Panowie... Tylko fotki, tylko swoje! Nie wygrzebane w necie!

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

4.jpg

Pozdrowienia z Trzech Koron.

Trebor.

• 2 miesiące temu...
  • Sympatycy
Opublikowano

elysek,

:lol: , piękna fota.

Opublikowano

Elusek jednym słowem super fota...Bardzo ładnie sie prezentuje ta maszuna ku zachodzie słońca...

Opublikowano

to pokażę Wam moj? ostatni? nowinkę

bikepics-1087565-full.jpg

przewody w stalowym oplocie

bikepics-1087566-full.jpg

zima przyszła - łatwiej stan?ć :-)

• Sympatycy
Opublikowano

Targi dla Policji w Paryżu "Milipol 2007"

20071011_009_.jpg

20071011_010_.jpg

20071011_011_.jpg

A to takie dziwadło :lol:

20071011_032_.jpg

Ciekawe kiedy u nas Policja wsi?dzie na MAXI. Jako? nie daje mi się nikogo namówić na taki pojazd do patrolowania miast, a szkoda ;)

Opublikowano

@Ultras, przewody w oplocie jak najbardziej :lol: . Skrobnij cos, prosze, na ich temat w technicznym ;) .

@Orzech, na (przynajmniej) dwoch AN650 jezdzi Straz Miejska w Szczecinie, jak do tej pory slyszalem o zakupie przez Policje jedynie pojemnosci ~50ccm.

Opis pobytu w Szczecinie.

033.jpg

Opublikowano
  DR.BIG napisał(a):
@Ultras, przewody w oplocie jak najbardziej :lol: . Skrobnij cos, prosze, na ich temat w technicznym ;) . ...

w zasadzie to co 5 lat warto wymieniać gumowe przewody na nowe... ale kto to robi :-) a kto wymienia płyn hamulcowy co 2 lata...

:-)

więc na koniec sezonu (zwłaszcza, że sezon przystanie pewnie na krótko) postanowiłem pozmieniać trochę w skucie

jak skończe wszystkie modyfikacje trochę opisze po namy?le zmówiłem przewody tu.

teraz ciężko jednoznacznie ocenić poprawę bo nie hamuje ekstremalnie, choć mam wrażenie że lepiej czuję pocz?tek u?lizgiwania przedniego kółka, poza tym napewno s? ładniejsze :-)

obiecuje większy opis jak zakończe wszystkie usprawnienia

Opublikowano

U mnie w mie?ćie nie zapowiada się żeby prędko mieli maxi,bo niedawno zakupili sprężarki 50cm3 hehe. :lol:

Opublikowano

67db41bacc04dc75m.jpg

85b1f0f6bbc0fa02m.jpg

i moje Lambo !happybth taraz rozebrana maksymalnie czeka na piaskowanie.

b77b4268e02b3fcam.jpg

Opublikowano

kolejna odsłona przedsezonowych modyfikacji :-)

bikepics-1088498-full.jpg

bikepics-1088496-full.jpg

bikepics-1088495-full.jpg

na razie dĽwięk jakby Kubo-podobny ale głębszy tak z samego dna brzucha. Zaobserwowałem, że powyżej 5 ty? wyrywa luĽne kawałki asfaltu i w locie je dezintegruje ciekawiej jest w okolicach 7 ty? obrotów - zakrzywia czasoprzestrzeń. W praktyce można spokojnie latać nawet teraz jak -1 za oknem - bo powyżej 140 km/h przenosi nas w słoneczn? ciepł? wiosnę 1928 roku :-)

efekt osi?gnięty - nawet bez patrzenia w lusterka katamarany się rozsuwaj? - na wszystkich okolicznych skrzyżowaniach też !happybth

burgolot nie za czysty (bo pewnie się znajd? krytyczni esteci) bo w trakcie remontu no i pogoda nie sprzyja bo co się umyje to się upaprze

!happybth

Opublikowano
  ultras napisał(a):
efekt osi?gnięty - nawet bez patrzenia w lusterka katamarany się rozsuwaj? - na wszystkich okolicznych skrzyżowaniach też !

Witam, wydech całkiem fajnie się prezentuje, jestem tylko ciebawy brzmienia tego cuda, jak możesz zapodaj jakis kawałek w wykonaniu burgolota !happybth

Pozdro!!