jack daniels Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Pożyjemy zobaczymy. Koncepcja jest a resztę czas pokaże. Jak zwykle pozdrawiam J.D.
Woody Opublikowano 18 Czerwca 2010 Opublikowano 18 Czerwca 2010 Tak to jest jak się nie czyta dokładnie - http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...pic=7014&st=900 Gratulacje i coś czuję, że nawet jak nie będzie chętnych to sam skoczę na Szybowcową coby to cudo obejrzeć
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Administrator Opublikowano 8 Lipca 2010 Powiem tak... przebiegi które pokazujecie są zabawne. !piwko Niech mi nikt nie mówi, że maxi skuter może zrobić ok 100 tkm. i później nadaje się na złom. Jest to nieprawda! Oto dowód: maxi skuter biorący udział w eksperymencie znanego konernu pt. "Test Maxi Scoot All Around The World". Ujeżdżali go 24H najwytrwalsi testerzy maxi z całego świata... Przebył nasz glob wzdłuż i wszerz.. aż na zakończenie trafił do PL w recę Klubu Burgmania. Oto stan licznika skutera, który aktualnie jest u nas na testach kończących eksperyment. Tak czy owak, do miliona nie dociągne... !tut
kaktus83 Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 tyle km miał mój stary merc 123 ( beczka ) jak go na złom oddawałem !piwko
Marynarz Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 toż to są zegarki od Kymco Downtown 300 !tut no ładne cacko jak to może śmigać na takie odległości !piwko (ciekawe ile generalnych remontów po drodze po cichu było robione ).
Sympatycy Baltona Opublikowano 8 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2010 No i proszę Kymco prowadzi to dobrze !tut P.S Mariusz dlaczego zamazałeś napis !piwko
Sympatycy orzech Opublikowano 8 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2010 Mariusz, bejerować to my a nie nas !piwko
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Lipca 2010 Autor Administrator Opublikowano 8 Lipca 2010 P.S Mariusz dlaczego zamazałeś napis !piwko Nie chcę być posądzony o kryptoreklamę !tut
Klubowicze Gumisiek Opublikowano 8 Lipca 2010 Klubowicze Opublikowano 8 Lipca 2010 Mariusz, bejerować to my a nie nas !tut Ciekaw jestem w ilu skuterach chodził ten licznik ? !piwko
MARCVS Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Jest to możliwe !piwko Jeśli dacie na to kasę, mogę wam stworzyć silnik na bazie waszego, który wytrwa duuuużo więcej niż fabryczny, to kwestia zastosowanych materiałów spasowania elementów i wyważenia podzespołów, ustawień, itp Kto miał do czynienia z prawdziwym tuningiem, pewnie wie o czym mówię !tut
Sympatycy Baltona Opublikowano 8 Lipca 2010 Sympatycy Opublikowano 8 Lipca 2010 !piwko Tuning polega na tym, że żywotność jest krótka, a wytrzymałośc dość duża pozdrawiam majsterkowiczów !scooter
MARCVS Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Tuning, polega na wszystkim co można nazwać poprawianiem po fabryce, i co poprawia parametry lub wytrzymałość !piwko !scooter
kmodzele Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Udało mi się dobrać do oryginalnego zdjęcia. Mariusz, nie z nami takie numery... Tyle to Kymco MOŻE przejechać. Jak się dba o niego. !scooter
Geni Opublikowano 8 Lipca 2010 Opublikowano 8 Lipca 2010 Tak troszkę mniej od Helixa namierzonego na pewnym amerykańskim forum. Około 120tys. km. miał przebiegu i jeszcze się małe kółka kręciły.
superspeedo Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 eeeee KModzele, stare zdjęcie masz. Znalazłem wczorajsze Po testach w burgmanii A ujęcie jest takie samo, bo aparat jest na stałe zamontowany
7-mka Opublikowano 9 Lipca 2010 Opublikowano 9 Lipca 2010 Fotka na wyschniętym częściowo zbiorniku Jeziorsko woj. Łódźkie mój były skuterek http://lh5.ggpht.com/_28Re9esRon4/SumMUuyF...C4%99cie027.jpg
GrzechoCnik Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 A ujęcie jest takie samo, bo aparat jest na stałe zamontowany !kiss I taka sama gęba fotografa (odbicie) przyklejona do siodełka kropelką, żeby nie drgał w czasie jazdy !placz1 !happybth !tut
Użytkownicy Tony Opublikowano 12 Lipca 2010 Użytkownicy Opublikowano 12 Lipca 2010 A jednak do miliona dociągnie !placz1 !happybth
superspeedo Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Toony, to zdjęcie jest chyba z cyklu "kręcenie licznika". Silniczek z samochodziku i kręcimy, ale dużo pocisnęli - 150 000km w ciągu jednej minuty - wszystko o 15:56
Użytkownicy Tony Opublikowano 12 Lipca 2010 Użytkownicy Opublikowano 12 Lipca 2010 Toony, to zdjęcie jest chyba z cyklu "kręcenie licznika". Silniczek z samochodziku i kręcimy, ale dużo pocisnęli - 150 000km w ciągu jednej minuty - wszystko o 15:56 Bo to był hiper napęd i prędkość absurdalna
MARCVS Opublikowano 12 Lipca 2010 Opublikowano 12 Lipca 2010 Ja to myślę że już wszyscy powinni się domyśleć że to po prostu przerobione cyferki !w00t Większych wartości już nie będzie !OKK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Lipca 2010 Autor Administrator Opublikowano 12 Lipca 2010 Panowie, dajcie sobie spokój z photoshopami !w00t Fotka, którą wrzuciłem przedstawia dokładnie to co widać na zegarach live- sam ją robiłem. Zresztą było to sprawdzane na ostatnim spocie czwartkowym, jednak są tacy, którzy nadal nie dowierzają temu przebiegowi !OKK
GrzechoCnik Opublikowano 15 Lipca 2010 Opublikowano 15 Lipca 2010 Biała Dama prosto z Tokyo - tak przypadkiem się na nią natknąłem: PODDUŚ A to coś dla tych co się nie mogą zmieścić na wyjazd: DODUŚ
Rekomendowane odpowiedzi