bogumilek Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 starszego tematu w archiwum nie bylo? dawno nie sprawdzalem Vmax ale moja YPka leci spokojnie 120km/h, wiecej po prostu jej nie cisne. przebieg juz ponad 50tys km, a i moja masa sluszna jest. kiedys, tak jak Mariusz wspominal, majesty spokojnie osiagala licznikowe 140km/h.
bogdan201 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Moja poprzednia Ypka rocznik 2001 przebieg od 17... do 21 000km po zmianie na nowy oryginalny pasek oraz ze sprawnym wario malossi (dedykowane rolki i sprężyna na sprzegle) licznikowo do 130km/h GPS 124km/h waga kierowcy 80kg wzrost 182cm. Teraz niech Ptaku co? napisze pewnie mniej waży ale osi?gi będ? podobne. Aha pewnie na te osi?gi ma wpływ także ci?nienie w oponkach - testy przeprowadzane były przy wła?ciwym i przy oryginalnej szybie.
ptaku_1 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Teraz z obciazeniem 75kg plus plecak 60kg jezdzi 125km/h licznikowe.
Gość brachu Opublikowano 8 Czerwca 2009 Opublikowano 8 Czerwca 2009 Kufa, wychodzi na to, że mam najsłabsz? Yapę. Muszę szybko zrobić regulację zaworów, bo mi to spokoju nie daje . Co? kiepawo, tym bardziej, że przebieg ma realny. Może pierwszy wła?ciciel słabo go docierał
rysiek198812 Opublikowano 18 Lutego 2022 Opublikowano 18 Lutego 2022 moj xmax ma zmieniony cylinder na żeliwny tłok ori yamahy rolki 12 gram pasek nowy i max 110 to pewnie za mało ale nie wiem co może być powodem
Rekomendowane odpowiedzi