Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Jeżdżę maxi skuterem, ale w najbliższym czasie  

71 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ze względu na brak opcji dokupię biegowca postawiłem na wariant 3.

Opublikowano

Oczywiscie z czasem zmienie na 400setke ale wydaje mi sie ze: 400cm to juz wystarczy,chyba ze,będę miał inny kaprys :o

Opublikowano

Bezwzględnie pozostaje opcja nr 2

Pozdro wszyskim maxi :o

Opublikowano

Znowu bedę się czepiał.

1-czemu biegowca, a nie motocykl, czyżby kompleks nieumiejetno?ci zmiany biegów, jak maj? amerykanie?

2-czemu zmienię, może powrót?

• Administrator
Opublikowano

Jagroski a skuter to nie motocykl, bo chyba wg prawa to jest wlasnie motocyklem, wiec zeby wyroznic typ mozna mowic o "biegowcu" Strasznie sie czepialski zrobiles ostatnio :o

Opublikowano
Znowu bedę się czepiał.

1-czemu biegowca, a nie motocykl, czyżby kompleks nieumiejetno?ci zmiany biegów, jak maj? amerykanie?

To nie ma jeszcze motocykli automatycznych :o:P ? Przeciez taki, tfu, motocykl to moze zniszczyc obuwie tym przelacznikiem biegow :o:P;) .

Kazdy powrot to jednak zawsze jakas zmiana :o ...

Opublikowano
Znowu bedę się czepiał.

Artix wła?ciwie wyja?nił, ale skoro założyłem ten temat to się poczuwam - maj?c "skuter" - w dowodzie masz motocykl (chyba że masz motorower) - st?d biegowiec :) nie jakie? kompleksy...

a zmienię bo odnoszę się do aktualnego stanu posiadania a nie do historii

i bardzo dziękuję za udział w badaniu opinii burgmaniaków :D

pozdro!

ultras

Opublikowano

Mieniam na biegowca :D:)

Bo taki mam kaprys....

Gość kamyk128
Opublikowano

Opcja nr. 3 :)

Musze spróbować tego i tego że bym wiedział gdzie mi lepiej :D

Opublikowano

Ja i Helenka mamy się dobrze i nie zamierzamy się rozstać :) .

A jakby kiedy? przyszło się jednak pożegnać, to zast?pi j? następny :D i to niekoniecznie większej pojemno?ci.

Opublikowano

dopiero co zakupiłem więc opcja 2

Opublikowano

Jak Suzuki zrobi 1000 centymetrow w rolerze , to zmienie na te okr?gl? pojemno?ć'. A je?li chodzi o biegowca ,to bardzo fajnie jak obok Burgmana parkowal by M 1800r Intruder. :D

Opublikowano

Bramka numer.... 3

Zofia, pokaż Panu w samochodzie :lol:

Opublikowano

Heh, a która odpowiedż ja mam zaznaczyć ???

Z jednej strony strasznie się polubiłam z Yesterday'em, z drugiej, je?li pojawi się oczekiwany przypływ gotówki, to planuję kupić co? większego... dla Morley'a... :D

:D:D:D

Opublikowano

Ku.....a :) , czy każdemu trzeba kawę na ławe zeby nie poczół sie dotknięty, czy nie mozna wyłapac lekkiej ironi??? Boże jak dosłowny naród teraz ro?nie. Kabaretu Pietrzaka teraz by nikt nie zrozumiał, bo tam były same aluzje i zaowalowana ironia. Zgroza!!! :)

To teraz moze "starym" skuterzystom przypomnę, że Vespa PX, PK Cosa itd miały biegi: skrzynie cztero i trzy biegowe. Oczywi?cie były z automatem, ale sie psuły!!! Nie dotyczy modeli et i dalszych. ( mowa o VESPA, a nie innych produktach Piaggio). NSU prima, Berlin, Peugeot mp.tv i mnóstwo innych równiez były wyposażone w skrzynie biegó. I teraz madrale jak w nich zmieniać biegi nog? skoro tę czynno?ć wykonuje się lew? ręk?. Vespy i wymienione (choc wiele jeszcze brakuje)jako? motocyklami nigdy nie były. OCZYWI|CIE NIE W ROZUMIENIU DURNYCH POLSKICH PRZEPISÓW,gdzie niekompetentni ustawodawcy nie maja pojecia co ustanawiaj?.

OD DZISIAJ PISZĘ ZDANIA PROSTE I DUZYMI LITERAMI.

NIE CHCĘ BYĆ POSADZONY O CZEPIALSTWO.

KAŻDY BZDET POSTARAM SIĘ WYTŁUMACZYC OD "A" DO "ZET".

!scooter

PS A teraz mozecie mnie bić. whist:)

Opublikowano

Ojejku, jeszcze gorzej, mozna sobie zniszczyc rekawiczki !scooter ! No i jak to przelaczac biegi na kierownicy rowoczesnie kierujac? Jakis diabelski wynalazek whist ...

Opublikowano

!scooter :):) To bij bez rękawiczek i mów do mnie brzydko. :):)whist