Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Jakim skuterem jezdzisz?

Jaka pojemnosc ma Twoj skuter?  

131 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wydaje mi sie ze pojemnosc 125ccm jest baaardzo rzadka, zazwyczaj sa to pojemnosci rzedu 124ccm ze wzgledu na przepisy :o . A wiec mniej niz 125 :P . Do powyzej mozna zaliczyc 150ccm, czy np. 174 ccm :o .

Moze ktos spojrzy w dokumenty (nie pseudo- dokumenty ;) , gdzie pojemnosc spisywana jest ze znaczka na boku skutera) i napisze, czy ma dokladnie 125 ccm pojemnosci :P .

Burgman ma podane 125ccm, Majesty 124ccm. Jednak pojemnosc Burgmana to ok. 124,5 ccm, tak wiec ponizej 125 :o .

• Odpowiedzi 82
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• Artix

7

• dr.big

5

• Radio

3

• Mamuśka

2

Top użytkownicy w tym temacie

• Administrator
Opublikowano

BMW C1 rowne jak w morde strzelil 125 ccm :o mocniejszy model 176 ccm wiec tu sprawa jest jasna. FlyingC1Trasp.gif

Opublikowano
BMW C1 rowne jak w morde strzelil 125 ccm :o mocniejszy model 176 ccm wiec tu sprawa jest jasna. FlyingC1Trasp.gif

Pewnie tez bedzie 124 przecinek cos tam :o . Musi tak byc.

Nie moge znalezc srednicy i skoku tloka, zeby obliczyc teoretyczna pojemnosc ;) .

• Administrator
Opublikowano

Cilindrata 125 cm3 (cc)

Alesaggio per corsa 56.4 mm x 50,0 mm - to bedzie chyba to :o ale ja nie wiem jak sie liczy ;)

Opublikowano

ok. 124,85 ccm :o ?

Opublikowano

Różnica pomiędzy 250 a 400 tylko 4 głosy,podoba mi się coraz bardziej głosowanie :D;)

Może wygraj? 400?? :)

Opublikowano

A moze obudza sie jeszcze jacys posiadacze SW 600 :D i wygramy z AN 650 :)

Nooo Panowi i Panie ... glosujemy ;)

Pozdroo

KAcza