Gość pawel Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 witam WSZYSTKICH.. prosba o helpa. kupilem -raczej nabylem skuter honda foresight 250 od kogos kto z kolei nabyl ja w wloszech /z komisu/ . poniewaz nie mogl czekac 2 dni na wydanie dokumentow umowe podpisalem na podstawie xero pojazdu oraz dokumentu zakupu skutera w komisie w wloszech.. obecnie sprzedajacy jest poza granicami kraju / ma 2 tyg.na zalatw. pozostalych dokum.. i najwazniejsze ...MAM DATE 1 REJESTRACJI.. 2004 ... ALE MODEL JEST /wg moich znajomych duzo starszy../ Kto moze podac rocznik modelu.. /zdjecia do przeslania.../ zanim napisalem posta.., przegladalem tematy takiego niemaaaaa. pozdrawiam pawel
Siodel Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 Jak masz nr ramy (VIN) to możesz sprawdzić z którego jest roku .
Gość pawel Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 dzieki za szybka reakcje gdzie mam patrzyc..?
Administrator Artix Opublikowano 22 Marca 2007 Administrator Opublikowano 22 Marca 2007 Zerknij tu TU PRZECZYTAJ Zwlaszcza punkt 1 i punkt 3, powinno pomoc
Siodel Opublikowano 22 Marca 2007 Opublikowano 22 Marca 2007 Masz ksero dowodu rejestracyjnego (włoskiego) to na 2 stronie pod pozycj? (E) masz nr ramy (VIN) jak go TU wpiszesz to się dowiesz
Rekomendowane odpowiedzi