Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

mobydock.gif

Mamy już pokaĽn? liczbę 1000 forumowiczów, przy czym tempo wzrostu wydaje się jeszcze bardziej imponuj?ce.

Może kto? pokusi się o jakie? refleksje? Albo statystyki?

Pozdrawiam,

użyszkodnik numer 382.

Gość elwood_blues
Opublikowano

No wszystko ładnie , pięknie, ale to tylko wprowadzaj?ca w bł?d statystyka.

Szybciutko sprawdziłem statystyki i okazało się, że 653 osoby, czyli ponad 65% użytkowników napisało nie więcej niż 8 postów.

I tak np. :

1. 255 osób - 0 postów (słownie: zero postów)

2. 136 osób - 1 post

3. 85 osób -2 posty

W/g mnie magiczna liczba tysi?ca użytkowników ma się nijak do rzeczywistej ilo?ci "aktywnych" użytkowników.

Aż 476 osób napisało zaledwie po 3 posty w ogóle.

Taka jest moja refleksja w tej sprawie.

Gość MICHAŁ CHEMIK
Opublikowano

Jak tak spojrzałem to wynika że ok 50-70 osób jest aktywnych,reszta sporadycznie.Wystarczy spojrzeć po znaczkach "klubowych" <_<

• Administrator
Opublikowano

Wszystko się zgadza i potwierdzam, że 1000 użytkowników forum nie jest liczb? najważniejsz?. Ważne jest te 70 użytkowników mocno aktywnych a ta liczba o czym? ?wiadczy. Ważna jest też ilo?ć ciekawych w?tków oraz postów a tutaj chyba nie mamy się czego wstydzić...

Poza tym patrz?c na ilo?ć odsłon naszej strony (unique ip), ilo?ci osób przegl?daj?cych nasze forum (bez rejestracji), ilo?ć tzw. drukowań tematów, ilo?ć lawinowo zwiększaj?cych się wiadomo?ci PM między użytkownikami... ?miem twierdzić, że nasza strona generuje ruch o jakim jeszcze rok temu można było pomarzyć... Co by nie mówić to chyba dobrze, że zyskujemy na popularno?ci. Pytanie co będzie za kilka lat !OK ?

Gość denver27
Opublikowano

za kilka lat bedzie portal wilkosci onetu czy wp !OK

Gość MICHAŁ CHEMIK
Opublikowano
  denver27 napisał(a):
za kilka lat bedzie portal wilkosci onetu czy wp :)

Lepiej nie bo nie będzie już tak rodzinnie i przyjaĽnie !tut