Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

• Sympatycy
Opublikowano

Dziękuję GZ a szczególnie Urbiemu za zorganizowanie Mega Imprezy dopracowanej w każdym centymetrze, żałuję tylko że nie było mnie na poprzednich, dziękuję również Chuckiemu Vel Piotrowi za pomieszkiwanie razem oraz Zidze z Beatą za drogę powrotną ? Pozdrawiam Wszystkich do "zaś"

Ps Monia dziękuje chłopakom za pozdrowienia i nie tylko ?

• Sympatycy
Opublikowano
Wielkie dzięki organizatorom, chociaż wpadłem tylko na wspó;ną wycieczkę w kierunku Międzyzdroi. Fajnie było zobaczyć ludzi a nie tylko NICK-i na forum.
Pozdrawiam.

Cieszymy się, że wpadłeś i że w końcu mogliśmy się poznać i że mamy w Koszalinie wspaniałego Burgmaniaka. Trzymamy kciuki, bo może dzięki Tobie, w końcu Koszalin pojawi się na mapie Burgmanii.
Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie i do zobaczenia następnym razem.
  • Klubowicze
Opublikowano

Serdecznie dziękuję Organizatorom Majóweczki. Wszystko było super, w każdym calu i każdej chwili.

Sobotnia objazdówka w kierunku zachodnim super przygotowana i poprowadzona przez Prowadzącego i Zamykającego ?  Super organizacja i zaplanowanie wszystkiego na czas. ?

Słyszałem opowieści i relacje z poprzednich majówek i sądziłem że opowiadający przesadzają.... teraz się przekonałem osobiście - było za........! Brawo!!!

Godzinę temu, Joasia70 napisał:

.........

Dziękuję Kasi, Markowi i Patrykowi za wspólną drogę ? 

Również dziękuję ekipie za bezpieczny i sprawny powrót.

20190922_125739.thumb.jpg.acdcc70ae9dad5dc469fa45f8b825f19.jpg 

20190920_172031.thumb.jpg.ba369a0c87d1c0607649b6eac7be2378.jpg

20190921_112055.thumb.jpg.d4db09c68ce5361ac65df6b43829f6e6.jpg

20190921_122608.thumb.jpg.4bb47567d19945608eb00877e3c03976.jpg

20190921_122842.thumb.jpg.0f5ef7a0bc50b2000753eb58c49b638f.jpg

20190921_145207.thumb.jpg.08b6c1f261411f1b8b8356d29943c5cd.jpg

20190921_145220.thumb.jpg.1ecdc5bae0a2acc1b89f6004798c9a6b.jpg

20190921_152151.thumb.jpg.370fe120d70e9d04912083cd9a8e2bb8.jpg

20190921_174543.thumb.jpg.1f1bfe3aef2ae682cba4efcac3e04320.jpg

20190921_182338.thumb.jpg.0c2da4ed594a7eb74e19037d4a23f1a9.jpg

20190921_182410.thumb.jpg.3fd18f4584122384a2876693abd5f2a5.jpg

20190921_182455.thumb.jpg.fc2cbe456b1b711b02070cff709d14f3.jpg

20190921_190031.thumb.jpg.4d308a7cfec76761e3feceab4032b779.jpg

• Sympatycy
Opublikowano
43 minuty temu, ZYBEX napisał:

a jak było

Super filmik

Opublikowano

Milimetr, czyli ja i moja Iwonka bardzo dziękujemy Urbiemu i całej Grupie Zachodniopomorskiej za przyjęcie, za gościnę w fantastycznym ośrodku, za wszelkie rozmowy jakie mogłem przeprowadzić z koleżankami i kolegami, czyli jednym słowem to ujmując, dziękujemy za wspaniałą organizację Majówki. Mamy nadzieję, że za rok nic się nie zmieni jeśli chodzi o kontynuowanie tradycji i Majówka odbędzie się. Już teraz zgłaszamy chęć przyjazdu, nawet w czwartek, bo dla nas było za mało. Trochę na nasze życzenie ominęły nas wycieczki grupowe, gdyż byliśmy samochodem, ale to i tak nie umniejszyło chęci indywidualnego zobaczenia pięknej okolicy, co oczywiście uczyniliśmy. Powiem krótko…..”Wielki banan” na moich ustach, a Iwonce brak słów. ?

P.S.Jak się uporam z filmami z wyjazdu uczestników z o środka na wycieczki, to dołączę w późniejszym terminie. (proszę o cierpliwość i wyrozumiałość)

53 minuty temu, ZYBEX napisał:

Dzięki za kolejny rok majówki na przełomie lata-jesieni. 

Dołączam się do podziękowań, a Wam, Globtroter Wielkopolska z wspaniały film. Mimo iż tam mnie nie ma ale oglądałem od deski do deski z wielkim zaciekawieniem. Pozdrawiam Was wraz z moją Iwonką.

Opublikowano

Basia i ja dziękujemy Organizatorom za możliwość uczestnictwa w tak wspaniałej imprezie a także wszystkim uczestnikom za świetny klimat. Akumulatory na jakiś czas zostały podładowane pozytywną energią.

• Sympatycy
Opublikowano
1 godzinę temu, Urbi napisał:

Piotr, Robert, Krzysiu, Artur, Marek i Maciek - jesteście wielcy.

I Urbi bardzo bardzo dziękujemy za organizację i cierpliwość do nas.

Opublikowano

Wyjazd pierwszej grupy w kierunku zachodnim, czyli do Świnoujścia

A poniżej wyjście grupy szybkiego reagowania i wyjazd drugiej grupy w kierunku wschodnim, czyli do Kołobrzegu

Pozdrawiamy

• Użytkownicy+
Opublikowano
23 godziny temu, bilety napisał:

Kierunek Kołobrzeg, dziękujemy kolegom za wybranie naszej trasy wycieczki i mamy nadzieję że się podobało.

Pewnie że się podobało. Jakoś nie było czasu wcześniej podziękować, ale ja jeszcze jestem w trasie.

Zdjęcie 1.jpg

kurcze, do dzisiaj nie wiedziałem że mój Burgman jest taki długi ?  to dlatego nie mieści mi się w garażu ?

A przy okazji dołączam się do  podziękowań za mega fajną imprezę.  Mam (mamy - bo nie tylko ja byłem z Podkarpacia) do Was daleko, ale Warto pojechać ? 

A dzisiaj po drodze zaliczony Ustka i Hel .   Mam jeszcze 3 dni wolnego, a pogoda wreszcie się zrobiła tak jak trzeba ? 

WP_20190922_16_26_58_Pro[1].jpg

WP_20190922_17_55_05_Pro[1].jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Majówka-wrześniówka... kochani organizatorzy, powiem w skrócie: mega impreza zorganizowana na najwyższym poziomie, i życzę Wam oby zapału i chęci nie zabrakło na zorganizowanie kolejnej. Bardzo Wam dziękuje ? każda chwila była wypełniona dobrą zabawą i będzie mi tego brakowało.

Nie z każdym pogadałem i tego też mi brakuje.

Dziękuję również wszystkim wspóltowarzyszom podróży tam @GrzechoCnik @Campto i z powrotem @GrzechoCnik @Piootr @xmarcinx @oakowsky z Wami mogę na koniec Europy!

Bilans km to 1400, i to wygląda na to że wyjazd był pod znakiem jazdy i jeszcze raz jazdy!

Variatorom dziękuję za spotkanie w tak licznej grupie w drodze powrotnej

20190922_180920.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

Wszystko już zostało napisane.Wielkie dzięki i do zobaczenia za rok.

• Klubowicze
Opublikowano
53 minuty temu, pazdzioch napisał:

Wszystko już zostało napisane.Wielkie dzięki i do zobaczenia za rok.

Ale jeszcze wszystkiego nie pokazaliśmy... niektórzy powinni się bać ?

• Klubowicze
Opublikowano

Również dziękuje. Wszystkim. Współpodróżnikom tam i z powrotem, współlokatorom, biesiadnikom, a przede wszystkim Grupie Zachodniopomorskiej za przygotowanie tak fajnej imprezy. To pierwsza po Burgmanii impreza naszej maxiskuterowej społeczności. Dużo ludzi mówi o Majówce „Mała Burgmania” i niech tak pozostanie. Do zobaczenia za rok.

Takim śladem wracaliśmy

1146a5506bff0c3600b55ba6822deebd.jpg

• Klubowicze
Opublikowano

I ja dziękuję za świetnie zorganizowaną Majówkę ?

• Sympatycy
Opublikowano

Co prawda majowa pogoda była tylko w dniu wyjazdu, ale za to atmosfera była czerwcowa, a może nawet i lipcowa. Tak trzymajcie Panowie!

Opublikowano

Najpierw wrzucę kilka moich fotek, żeby chcący mogli sobie uaktualnić wspomnienia. Album jest TUTAJ.

Opublikowano

Pozwolę sobie napisać w imieniu @nat i swoim... było zajefajnie. 
Dziękujemy WSZYSTKIM za super zabawę. Przepraszam, że nie będę wymieniał wszystkich ale Tobie też dziękuję.
Pozwólcie, że ograniczę się tylko do oklasków dla GZ ?

• Klubowicze
Opublikowano

Była to moja druga majówka i napewno nie ostatnia.?

Takiego klimatu przy morskich falach nie ma nigdzie na świecie.?

Wielkie Brawa ? dla organizatorów. 

PS. czy nikt z Was nie znalazł może koszulki zlotowej? Bo niestety gdzieś zaginęła.... 

• Klubowicze
Opublikowano

Moja Pierwsza Majówka i cóż mogę napisać, że było lepiej niż w opowieściach najbardziej wiarygodnych świadków? Jestem dzikozachwycona i nic tego nie zmieni. Wycieczka super i w tam niedługim czasie zobaczyć tak wiele nie udaje się zawsze i tylko w niedzielę żal było wyjeżdżać nie tylko ze względu na pogodę.

Organizacja na medal, ośrodek jak z obrazka a ja jako pierwszy żarłok świętokrzyski ominąć tematu kulinarnego nie mogę więc i ten element mocno pochwalę.

Czekam na kolejne spotkanie, niech nadchodząca zima przemknie błyskawicznie a ciepła wiosna pozwoli znów spotkać się w tym super składzie!

Całusy!!!

cmok.jpg

• 2 tygodnie później...
  • Klubowicze
Opublikowano

Cały czas wspominamy...

Dla tych co nie byli - nie tylko rozpasana konsumpcja nam przyświecała - było troche inteligentnych gier zespołowych...

Burgmania Mojowka Pogorzelica - warcaby (2).JPG

Opublikowano

coś mało ruchu w tym kadrze ?

• Użytkownicy+
Opublikowano

Bo nie mają czwartego.

Opublikowano

Gra w szyszki przy piwie, to nie jakieś szalone piłkarzyki ? . Nadmorski luzik.

PS. Dwóch zawodników, plus sędzia ze stoperem ? .

• Klubowicze
Opublikowano
Dnia 8.10.2019 o 21:50, oakowsky napisał:

było troche inteligentnych gier zespołowych...

Dobre ?,szkoda  że nie wiedziałem o tym turnieju .Napój i pionki miałem .....

• Klubowicze
Opublikowano

To właśnie był ten stół.

20190921_174516.jpg