Klubowicze bilety Opublikowano 21 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 21 Września 2019 Kierunek Kołobrzeg, dziękujemy kolegom za wybranie naszej trasy wycieczki i mamy nadzieję że się podobało.Wysłane z mojego Redmi Note 7 przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 22 Września 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Września 2019 Będzie świeża rybka.
Klubowicze ArtCho Opublikowano 22 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2019 No i wszyscy pojechali... Tylko echo odbija się od pustych budynków i parkingów, na których nie uświadczysz już żadnego skutera. Szerokości! 1
dr.big Opublikowano 22 Września 2019 Opublikowano 22 Września 2019 W kolosalnym skrócie: Wielkie dzięki wszystkim "zamieszanym" osobom za organizację, powtórzę znowu, świetny OW, fenomenalne jak na ośrodek, godne lepszego 4 gwiazdkowego hotelu śniadania, doborowe towarzystwo i wcale nie taka zła, jak na drugą połowę września, pogoda. Jeszcze raz dzięki. Mam nadzieję, że nie ostatni raz w tym miejscu ?. Krisso, nie ma się co zżymać - Melmacie to niepodzielny "król piłkarzyków" wczoraj był?. ArtCho- wiesz, że "śledzę temat" ? .
Klubowicze arturas Opublikowano 22 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2019 Droga powrotna jesteśmy w Ustce. Spotkanie z grupą pomorską, O'yeah 2
dziadzia Opublikowano 22 Września 2019 Opublikowano 22 Września 2019 Chciałbym wszystkim pięknie podziękować za wspólne majówkowanie wrześniowe, oczywiście organizatorzy z GZ stanęli na wysokości zadania i wszystko było, po prostu MEGA!!! Jeszcze raz dziękuję za gościnę i pozdrawiam, oczywiście ja już w domu, powrót do okrutnej rzeczywistości ?
Tatko Opublikowano 22 Września 2019 Opublikowano 22 Września 2019 Już w domu Wszystkim dziękuję za chęci udzielania pomocy jakiś niefart krąży nade Nią ale mam na to wyj...ne Było super podziękowania za trud i troskę nad Wsystkimi i do następnego.Campto Vince dzięki za drogę powrotną co złego to Ja.
czemil Opublikowano 22 Września 2019 Opublikowano 22 Września 2019 Ja również już w domie. Dzięki wszystkim za spotkanie i wspólnie spędzony czas. Dziekuje za udaną wycieczkę w stronę Kołobrzegu. Dla mnie organizacja na wysokim poziomie, pogoda bez zastrzeżeń. Osrodek jak zwykle wielogwiazdkowy. Wszystko na plus. Wracałem w pełnym słońcu, okrężną drogą. LwG. Wysłane za pomocą kuchenki gazowej
Klubowicze ziga Opublikowano 22 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2019 Dziękujemy wszystkim za miłe spotkanie oraz organizatorom za wyśmienite przygotowanie zlotu -do nastęnego razu .Dotarliśmy do domu w Całości
Elvis Opublikowano 22 Września 2019 Opublikowano 22 Września 2019 Wszystkim uczestnikom Majówki wrześniowej wielkie dzięki za wspólnie spędzony czas w miłym towarzystwie ... było super, było wesoło, było głośno, było radośnie ... ? To były pierwsze dzięki ... drugie dzięki dla organizatorów ... za trud włożony w przygotowanie imprezy, za logistykę, za poświęcony czas ... ? Pozdrawiam wszystkich i do następnego ... LwG ... ✋?
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 22 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2019 Wielkie dzięki Grupa Zachodniopomorska za organizację kolejnej świetnej majówki, dzięki Wszyscy uczestnicy za miłą zabawę. Co złego to nie My jakby co ? Przepraszam że nie pożegnaliśmy się z Wszystkimi , także czynię to tutaj w tej chwili , trzymajcie się ?i do zobaczenia przy kolejnej okazji na jakiejś imprezie burgmanii
Użytkownicy Vince Opublikowano 22 Września 2019 Użytkownicy Opublikowano 22 Września 2019 Ja też już w domu, łącznie od czwartku wyszło ponad 1400 km.Organizatorom z GZ serdeczne podziękowania za chęci, trud i wysiłek włożony w przygotowanie i przeprowadzenie spotkania.Wszystkim dzięki za super atmosferę i pogaduchy na wszelakie tematy.Do następnego!
Klubowicze Jack Opublikowano 22 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2019 Już nie ma dzikich plaż, na których karmiłem morświny... Dzięki za spotkanie i pozdrowienia dla wszystkich. 1
Sympatycy PawełJW Opublikowano 22 Września 2019 Sympatycy Opublikowano 22 Września 2019 Świętokrzyskie zameldowane bezpiecznie w domku. Jak zawsze było rewelacyjnie się spotkać w tak fantastycznym gronie i miejscu. Impreza dopięta na ostatni guzik, wielkie gratulacje i podziękowanie za gościnę. Licznik zatrzymany na 1803km. Daga dzięki za towarzystwo powrotne. Już wypatruję kolejnej majówki z poziomu U-461.
cris76 Opublikowano 22 Września 2019 Opublikowano 22 Września 2019 Wielkie dzięki organizatorom, chociaż wpadłem tylko na wspó;ną wycieczkę w kierunku Międzyzdroi. Fajnie było zobaczyć ludzi a nie tylko NICK-i na forum. Pozdrawiam.
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 22 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2019 Podziękowania dla grupy Zachodniopomorskiej za ogrom pracy włożony w nasze spotkanie ? Jesteście rewelacyjni !!!!! Weekend był bardzo udany ? ? ? dziękuję Wszystkim za mile spędzony czas ? Dziękuję Kasi, Markowi i Patrykowi za wspólną drogę ?
Użytkownicy+ Saper Opublikowano 22 Września 2019 Użytkownicy+ Opublikowano 22 Września 2019 Dla mnie kolejna Majówka zakończona, było jak zwykle na majówkach, czyli Mega. Nie mogę na razie powiedzieć jaki będzie wynik końcowy w kilometrach, bo do MSD jeszcze daleko, a kilometry lecą. Dzięki wielkie dla wszystkich, którzy się przyczynili do przeprowadzenia tak zacnej imprezy, wszystko dopięte na ostatni guzik, DZIĘKI Wszystkim i do zobaczenia "następną razą" pozdrawiam ze słonecznego Szczecina.
Klubowicze KasiaP Opublikowano 22 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2019 My też już jesteśmy w domu. Wielkie podziękowania dla Organizatorów majówki - wszystko było na 6 ?? i z niecierpliwością czekamy na przyszłoroczną ? Wszystkim biorącym udział w imprezie dziękujemwspółwapólnie spędzony czas i super zabawę, Joasi za współdzielenie pokoju, Zidze i Beacie za wspólny dojazd, a Patrykowi i Joasi za drogę powrotną ? Do zobaczenia
PINKI Opublikowano 22 Września 2019 Opublikowano 22 Września 2019 Kolejna majówka za nami - jak zwykle na najwyższym poziomie. Bardzo dziękuje organizatorom za ogrom włożonej pracy ! No i za mile spędzony czas z Wami - dziękuje było mega fajnie. ?
Sympatycy Urbi Opublikowano 22 Września 2019 Autor Sympatycy Opublikowano 22 Września 2019 Na wstępie, chciałbym bardzo serdecznie przeprosić wszystkich uczestników 6 Majówki Zachodniopomorskiej za to, że nie udało mi się z Wami pożegnać, ale naprawdę wolę się witać niż żegnać. Korzystając z okazji bardzo serdecznie dziękuje za uczestnictwo w naszym kolejnym spotkaniu, za atmosferę jako tworzycie, za liczne rozmowy i wspólną zabawę. Szczególne podziękowania składam moim drogim współorganizatorom za wsparcie i pomoc w ogarnięciu tego całego przedsięwzięcia. Piotr, Robert, Krzysiu, Artur, Marek i Maciek - jesteście wielcy. Bardzo dziękuje że zawsze jesteście i zawsze można na Was liczyć. Ponadto bardzo dziękuje Qszyśkowi za piwo, które było bardzo smacznym dodatkiem do fantów zlotowych. Na koniec dziękuje pani Joannie, manager Ośrodka, za współpracę. Frekwencja dopisała i bardzo się cieszę, że nasza lokalna impreza cieszy się takim zainteresowaniem wśród całej braci ogólnopolskiej Burgmanii i z roku na rok gromadzi naszych przyjaciół, bez względu na pogodę i odległość. Z góry przepraszam za wszelkie niedociągnięcia i niedogodności, ale staramy się jak możemy. 6 Majówkę Zachodniopomorską oficjalnie uważam za zakończoną. Do zobaczenia...
Klubowicze Campto Opublikowano 22 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2019 Kolejna majówka i jak poprzednie super udana. Widać że organizatorzy włożyli w to serducho. Dzięki wszystkim za super zabawę aGrzechoCnikowi, Arturasowi, Andrzej.S i Vince za towarzystwo w drodze na i z majówki. I do zobaczenia na kolejnej. 1
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 22 Września 2019 Klubowicze Opublikowano 22 Września 2019 Dzięki za kolejny rok majówki na przełomie lata-jesieni. a jak było ... 2
Rekomendowane odpowiedzi