Gość smuciu1 Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 witam serdecznie mam zamiar kupić Maxi-skuter Aprilia Atlantic 500 ( rocznik 2002 - przebieg 21500 km kolor niebieski ) za 8900 zł czy to warto ???? proszę mi co? powiedzieć na ten temat tego skutera czy jest on godny uwagi i który by?cie polecili bardziej Aprilia Atlantic 500 czy Kymco Xciting 500 ???? Mozę kto? ma jakie? info o jakim? forum co pisze co? o nim aha jeszcze jedno pytanie ponieważ nie mam jeszcze prawka na motor dopiero jestem w trakcie robienia chciałem sie spytać czy normalnie zarejestruje i ubezpieczę ( OC ) motor np Aprilia Atlantic 500 tylko . Tylko ze wygl?da to tak ze zarejestrował bym i ubezpieczył bym na ojca ale on tez niema prawa jazdy na motocykl wiec pytam czy będ? jakie? problemy z ubezpieczeniem bo wiem ze tam sie podaje nr prawa jazdy lub co? ??? lecz słyszałem ze sie po prostu mówi bo ojciec ma zniżki 60 % wiec powiedział bym w ubezpieczalni ze na niego chcę ubezpieczyć motor i wtedy bym nie musiał podawać nr prawa jazdy czy to prawda !tut proszę odpowiedzieć na moje pytanie będę bardzo wdzięczny
wentyl Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Ubezpieczyć możesz ale do zniżki wymagana będzie współwłasno?ć pojazdu. O wpisywaniu nr prawa jazdy nie słyszałem..
Abach Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 Nie ma znaczenia czy kupuj?cy jedno?lad ma uprawnienia do jego prowadzenia. Nawet nie maj?c prawka A możesz kupić, zarejestrować i ubezpieczyć motocykl. Tylko pamietaj, że nie możesz nim jeĽdzić.....
dacja Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 aha jeszcze jedno pytanie ponieważ nie mam jeszcze prawka na motor dopiero jestem w trakcie robienia Kolega troszke nie konsekwentny , w lutym pisałe? że masz już ,,prawko ma motor'' post z lutego
Gość smuciu1 Opublikowano 11 Marca 2007 Opublikowano 11 Marca 2007 o to bardzo fajnie ja niebede narazie nim jezdził tylko chciałem sie spytać czy bede mógł go poprostu bez najmniejszych problemów ubezpieczyć i zarejestrować a no i będe robił iz ojciec bedzie wła?cicielem motoru a ja wspołwła?cicielem Wiec ciesze sie bardzo ze moge bez problemu wła?nie zrobiłem my?lałęm ze zrobie ale nie dokończyłem go ale teraz go kończe uwazam temat za zamknięty pozdro Proszę używać funkcji "edytuj" zamiast dopisywać 3 posty jeden pod drugim. Posty ł?cze Artix
tomekmajesty Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 co? dziwnie tania aprilka, czy pod owiewkami nie ma spawanej ramy
pawko Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Kolega troszke nie konsekwentny , w lutym pisałe? że masz już ,,prawko ma motor'' Takie wpadki s? naj?mieszniejsze . ...Mam Mercedesa S klasy.....tzn. nie mam ale mi się marzy i mam nadzieję że kiedy? będę miał więc prawie mam....
elqjp Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Ale jeste?cie zgryĽliwi. Ja mam Xcitinga 500 ale chyba bardziej wizualnie podoba mi się Atlantic. Moim zdaniem ważnym względem jest blisko?ć serwisu i ceny czę?ci.
Gość białko Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Kolega troszke nie konsekwentny , w lutym pisałe? że masz już ,,prawko ma motor'' [/url] wiesz, pewnie wtedy zrobił tylko na "motor" teraz jest w trakcie robienia ma "motór" a jak już to wszystko zdobędzie to zrobi na motocykl :-)
Gość smuciu1 Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 prosze o zamkniecie tematu do administratora Pozdrawiam a proszę bardzo, mówisz masz, temat zamykam bo zaczyna być zbyt mocno naci?gany. Artix
Rekomendowane odpowiedzi