Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A ja się cykam trochę. W listopadzie odchorowałem swoje i teraz jako? tak mniej wyrywny jestem do ?migania w niskich temperaturach. !wchair

• Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• gumis

8

• Artix

5

• Olsen

4

• Misiek_500V

3

Top użytkownicy w tym temacie

• Administrator
Opublikowano

Wczoraj zrobiłem w siodle prawie 150 km. Na Trasie Toruńskiej mijałem srebrnego Xcitinga ze stelażem :o Nie mogłem skojarzyć kto to był :P

Poza tym dużo innych 2oo.

Dzi? kolejne jazdy :P

Temperatury w Wawie 13 st... można powiedzieć jak w lato !wchair

Gość scottie
Opublikowano

W Krakowie i u mnie na wsi gor?co jak w lecie !wchair

Niestety nie jeżdże dzi? bo w pracy jestem :o

Ale wczoraj w końcu przywiozłem apkę do domu, bo stała na wychodnym w garażu :P

I już czeka na mnie pod drzwiami firmy :P

Opublikowano

No, a ja sezon zaczne za 6 tygodni :o

Prawa ręka cała w gipise :P

Gość Estelle
Opublikowano

I ja dzisiaj doł?czę do grona szczę?liwców pomykaj?cych na skuterkach po mie?cie :o Najwyższa pora wypolerować plastiki i rozgrzać troszkę silniczek :P

Opublikowano

We Wrocławiu + 17 sporo motocykli widziałem na drogach. Widać że ludzie spragnieni s? jazdy :o

Opublikowano

i musicie tak czlowieka denerwowac?? :)

nie dosc, ze ostatnio jezdzilam w lipcu to jeszcze sobie troszku nie pojezdze...

buuuuu.... :P:P:P

• Administrator
Opublikowano

Ja powiem tak, dzis wracajac z pracy ubrany bylem raczej na temperature blizej zera niz 15 C i wracajac najzwyczajniej sie spocilem. Wylaczylem juz grzanie siedzenia, grzanie manetek. Rekawiczki zdjalem, bo w letnich bylo mi za cieplo. Do kufra powedrowala czapka zostala sama kominiarka i kolnierz ocieplajacy. Jak tak dalej bedzie to niedlugo w samym garniturze zaczne ganiac :P czyli tak jak na C1 wyglada sie najlepiej :)

ps.

Sylwia glowa do gory, za miesiac wsiadziesz na 2 kola a Przemo bedzie robil za babysitter :P

Opublikowano

do pracy już codziennie sobie pomykam, pogoda sprzyja i za oknem jakby już maj był ;)

jeszcze parę dni i 31 ruszam do qwakiego na przegl?dzik :(

Opublikowano

Ostatnie mu?nięcia g?beczk? i w drogę ;)

Opublikowano
Wczoraj wieczorem wytaszczyłem z lochu i przeleciałem sie Górczewsk?. Dzi? pierwszy raz Toruńska i Modlińsk? - boszzzzzz niby trasy przelotowe a koleiny i ziury jak na za przeproszeniem Puławskiej - załamka.

Ja dzi? jechałem Puławsk? i na odcinku od Narbutta do Idzikowskiego my?lałem, że zęby pogubię. ;) Dlaczego oni przez tyle lat nie mog? wyremontować tej ulicy? !kiss ;)

Opublikowano

dzis 90km zaliczone ;) co do Puławskiej totalna masakra wracałem dzis z pracy , nigdy wiecej Puławsk? nie pojade szkoda sprzetu ;) , najdłuzsza ulica w warszawie a dziura na dziurzee !kiss

• Klubowicze
Opublikowano

JeĽdzimy już ;)

Burgerki ochoczo merdaj? wydechami. Nawet czarna chujnia bez problemu po zimie odpaliła. Dużo dziur na wiosnę się pojawiło, a każda chce być większa od drugiej. !scooter No i kierowcy ci?gle motocyklistów się nie spodziewaj?. ;)

Poza tym fajnie wreszcie omijać korki, niż tkwić w nich jak ten gej w gejowozie ;)

• Administrator
Opublikowano

Ja w ?rodę wracaj?c przed północ? od strony Legionowa spotkałem kolegę Macia na An 400 K7... ech noc była tak ciepła jak w lecie ;)

Zamienili?my dwa słowa i rozjechali?my się w swoj? strone !scooter

Opublikowano
JeĽdzimy już ;)

Burgerki ochoczo merdaj? wydechami. Nawet czarna chujnia bez problemu po zimie odpaliła. Dużo dziur na wiosnę się pojawiło, a każda chce być większa od drugiej. ;) No i kierowcy ci?gle motocyklistów się nie spodziewaj?. ;)

Poza tym fajnie wreszcie omijać korki, niż tkwić w nich jak ten gej w gejowozie ;)

Ja dzi? pół dnia po?więciłem na wyszykowanie jedno?ladów do sezonu. Najpierw pojechałem do serwisu na zmianę opon w skuterze (miejmy nadzieję, że zima już nie wróci), potem poleciałem do motocykla założyć akumulator, umyć i nasmarować łańcuch itp., a za jak?? godzinę wybieram się na przejażdżkę po mie?cie; nie omieszkam zajrzeć do znanych co poniektórym "Dwóch Kół".

Tym samym sezon rekreacyjno-turystyczny (nie mylić z użytkowym, który dla mnie trwa 12 m-cy w roku) uważam za oficjalnie rozpoczęty. ;)

• Sympatycy
Opublikowano

No a ja dzi? trochę wymuszon?, ale zawsze traskę zrobiłem... Do Krakowa i spowrotem... 100km stuknęło... 8stopni na +, więc nie było Ľle, ale przy prędko?ci pow. 120 na mojej ...jni wiucha z deka tak, że trochę Mnie przemarzło, tym bardziej, że wczoraj pożyczyłem koledze Damlesowi od Nas z forum spodnie i buty, więc jechałem dzi? tylko w kurtce moto... ;)

Ale ogólnie przyjemnie... Po wjechaniu do miasta i zredukowaniu prędko?ci, zacz?łem odczuwać ciepło i frajdę z jazdy...

Co do kierowców, to spotkałem po drodze róznych... Wielu się zsuwało i mnie puszczali...(zaznaczam, że jechałem BEZ kamizelki ;) ).

Sezon się rozkręca ;)

Pozdrówki, Kuba ;)

Opublikowano

Jak na razie najładniejsza była ?roda. To był dzień jak w drugiej połowie kwietnia, prawie 20 stopni. Czekam jednak na pogodny weekend.

Opublikowano

Pewnie.

Już zapomniałem,że było co? takiego okropnego jak "zima". <_<

Opublikowano

No ja w końcu nabyłem dzisiaj nowiutki akumulator.

Po zalaniu i podładowaniu Hela odpaliła za jednym dotknięciem startera <_<

Bajka po prostu, a jak mi sie humor poprawił ehh.....

Jutro do pracy jadę Helk? mimo, że zapowiadaj? +1C z samego rana.

Twardy będę i się nie dam. No to do jutra bo mam nadzieję, że w końcu spotkam którego? z maximaniaków ( jak do tej pory miałem pecha i się nie udawało jakim cudem nie wiem:) )

Pozdrówka

Opublikowano

Wy już jeĽdzicie, a ja dzi? byłem szczę?liwy jak dziecko, gdy Majesty za mu?nięciem startera, wydała pierwszy raz w tym roku przyjemny pomruk i ćwierćlitrowy silniczek zacz?ł rytmicznie pracować.

Z trudem powstrzymałem się od jazdy...

Opublikowano

jaaaaaaaaaaa ... to se dzis posmigalem.. :lol: z bananem na twarzy wracajac do domu :lol:

Moge powiedziec ... ze sezon rozpoczety ;)whist

Pozdroo

Kacza !winkiss !OK

Opublikowano

Ja nawet nie zd?żyłem akumulatora wyj?ć z Burgiego na zimę !OK

Ostatni raz jeĽdziłem 17 stycznia. Po prawie dwumiesięcznej przerwie odpaliłem sprzęt i pojechałem na nasze 3miejskie ?rodowe spotkanko :lol:

Fajnie tak po?migać !winkiss

Opublikowano

Sezon rozpoczołem jak na pocz?tek 60km zd?żyłem ?mign?ć i deszcz zmusił mnie do powrotu . !guns . Ale w poniedzialek to już na maxa , burger powraca do pracy whist

• Sympatycy
Opublikowano

Wczoraj po południu postanowiłem wykonać pierwsz? w tym sezonie jazdę.

W tym celu rozpocz?łem przygotowywanie skutera : ci?nienia w oponach, olej, akumulator, przeczy?ciłem to i owo, sprawdziłem hamulce i widelec. W końcu odpaliłem maszynę ... pochdziła 5 min ja w tym czasie ubrałem się stosownie to sytuacji i ....... załęło padać ..... !guns

Dzisiaj więc bogatszy o do?wiadczenia dnia wczorajszego wyruszyłem bez zbędnych ceregieli i ...... zaczęło padać po 15 minutach jazdy :angry:

Pomy?lałem "albo my ich albo oni nas" i pojeĽdziłem jeszcze pół godzinki nie bacz?c na deszcz. Wszystkto ok. ale trzeba uważać - drogi jeszcze nie zd?żyły się zmyć po zimie - ?lisko jak diabli

pozdrawiam i polecam rozpoczęcie sezonu

• Sympatycy
Opublikowano

Na Dolnym |l?sku dzi? słoneczko i plus 12 stopni no to przegoniłem moje Kymco przez 212 km...