dr.big Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 (...) a że do firmy jest 500m, to sobie bedę dojeżdżał na 2oo i będzie fajniusio...(...) Hehehe, Kubo, az 500m ? To trzeba kupic jakis wygodny sprzet na taka odleglosc ...
Misiek_500V Opublikowano 2 Marca 2007 Opublikowano 2 Marca 2007 (...) a że do firmy jest 500m, to sobie bedę dojeżdżał na 2oo i będzie fajniusio...(...) Hehehe, Kubo, az 500m ? To trzeba kupic jakis wygodny sprzet na taka odleglosc !piwko ... ja bym postawil bardziej na 4oo moze.... maybach?? !happybth
Sympatycy Kubo Opublikowano 2 Marca 2007 Sympatycy Opublikowano 2 Marca 2007 (...) a że do firmy jest 500m, to sobie bedę dojeżdżał na 2oo i będzie fajniusio...(...) Hehehe, Kubo, az 500m ? To trzeba kupic jakis wygodny sprzet na taka odleglosc ... ja bym postawil bardziej na 4oo moze.... maybach?? Hehe Chłopaki, widzę, że Was to chyciło . No to słuchajcie... Z Maybachem to nie jest zły pomysł... Bo mojemu Tacie znudziły się dojazdy C1'nk? to sobie kupił S'kę spod znaku gwieĽdzistego... Więc jak dacie Mi na Maybacha, to bardzo chętnie !scooter . A tak serio, to poco chodzić na nogach, czy jeĽdzić rowerem, jak można przyjemnie przejechać 2oo !scooter ... Ale nie odbiegajmy już od tematu, bo cholerny OFF sie robi... Żeby było w temacie to Wam powiem, że planuję wyjazd w Niedzielę do szkoły do Kraka SV'k?, bo mam 1 ćw. tylko, więc nie będzie ryzyka, że NAGLE pogoda sie zmieni(tfutfu!!). Pozdrowiaski, Kuba vel.Wypłosz
piżmak Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 No więc mogę powiedzieć, iż od dzisiaj czyli dokładnie od 15-stej rozpocz?łem nowy sezon motocyklowy. Miałem rozpocz?ć od samego rana ale strasznie się zeĽliłem kiedy po całym dniu i nocy ładowania mój akumulator zakręcił rozrusznikiem raz i umarł... A najlepsze jest to, że po powrocie z uczelni i ponownym podładowaniu udało się jednak odpalić. Tak więc pełen szczę?cia wyruszyłem w traskę po legolandzie O ile aku. pozwoli jutro pojadę na uczelnię chociaż spodziewam się raczej, że znowu zdechnie. Pozdrawiam P.S Życzę wszystkim słonecznej i przede wszystkim suchej niedzieli.
adams Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Na razie przepalam silnik krótkimi przejażdżkami. Złożyłem zamówienie na cyfrusia. Dopiero z nim wyjazdy nabior? sensu.
Administrator Artix Opublikowano 3 Marca 2007 Administrator Opublikowano 3 Marca 2007 No ja wypucowalem dzis C1, w poniedzialek otwieram juz sezon na stale, jutro sie przejade w koncu miesiac nie jezdzilem trzeba sie wjezdzic
Gość miras Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Ja sezon 2007 rozpocz?łem 1 stycznia i tak już pozostało. Nie ma tygodnia od pocz?tku roku, żebym nie przejechał skutem chociaż 20 km.
Gość Artur Opublikowano 3 Marca 2007 Opublikowano 3 Marca 2007 Ja tez dzisiaj rozpoczołem sezon nawinołem skromnie tylko 50 km ale pierwszy głód zaspokojony jutro wyskocze gdzie? dalej oby pogoda na to pozwoliła Pozdrawiam i życze samych słonecznych dni w tym nowym sezonie
piżmak Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 I stalo sie aku. niestety odmowil poslugi jednakże przy pomocy braciszka udało się odaplić hele. Mam jedno spostrzeżenie: Na zimę konieczne s? podgrzewane manetki!!! NieĽle mi lapy zgrabiały.Ale jako? dojechałem, (ciekawe czy drugim razem odpali z aku. czy bedę musiał kabli użyć). No w każdym razie za parę godzin będę wracał i zobaczymy jak wtedy będzie (może spotkam jakiego? maximaniaka:)) Pozdrówka
Siodel Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Oj to przykre . Mój dzi? po 2 miesi?cach stania w garażu zapalił bez żadnych niespodzianek i popędził ze mn? do roboty. Nawet nie zmarzłem
gumis Opublikowano 4 Marca 2007 Autor Opublikowano 4 Marca 2007 u mnie ojciec pojeĽdził trochę na burgolocie i nachodzi go na takiego samego powróciły mu wspomnienia młodzieńczych lat choć przeb?kuje co? że jak by już kupował to 650-tke i tak to jest kupić maxi do domu
PaPaYoS Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Wczorej troche pojezdziłem była przyzwoita pogoda +8 dzis tez sie przykładam do wyjazdu ale jest troche chłodniej niz wczorej. mam nadzieje ze nie bedzie padało (+5)
Mr.T Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 U mnie też sezon zaczęty W towarzystwie Pavulona skręcilismy kilkana?cie skromnych kilometrów, a teraz czas na ciepły obiadek.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 4 Marca 2007 Administrator Opublikowano 4 Marca 2007 Ja tam sezonu nigdy nie zamykałem więc i nie mam co otwierać . Dzi? zrobiłem na Yp' ce prawie 100 km Dla mnie bomba... suchutko choć trochę wiało
dacja Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 No to i ja wła?nie wróciłam z jazdy Wczoraj po?migałam Majesty - dzisiaj 50 km po Warszawie zrobiłam T-Maxiem Bomba - choć już wiem, że muszę kupić lepszy pas nerkowy - w T maxie bardziej wieje po plecach niż w Majesty Pewnie bym jezdziła jeszcze - ale niestety jakie? co? leci z nieba
Pavulon Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Potwierdzam "wjechanie" w nowy sezon Z kilkunastu km zrobilo sie 125 Troche pokropilo
PaPaYoS Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 pojechałem autkiem do garazu i wystawiłem Burgolota jak nabrał checi do jazdy(temperaturki) zaczeło padac i tym sposobem spowrotem wstawiłem sprzet do garazu i tyle sobie pojezdziłem ale przegladałem pogode na przyszły tydzien i zapowiada sie całkiem przyjazdna pogoda dla 2oo
Gość Dylus Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Szczególnie we wtorek i ?rodę, a od pi?tku znów klapa ...
BRODATY MIKE Opublikowano 4 Marca 2007 Opublikowano 4 Marca 2007 Ten tydzien, Helowalem caly czas! Mam nadzieje, ze pogoda sie juz nie zmieni i bede mogl Helowac do grudnia non stop! Pozdro dla wszystkich z bractwa Burgmani!!! Specjalne pozadro dla wszysrkich HELIXiarzy!
Gość elysek Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Witam! Ten weekend zakończyłem wynikiem 170km . Wraz z sezonem kilometrów przybywa, niestety szkoła "czasem" nie pozwala na jazdę . Pozdrawiam MarcinS
Slavequs Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Lada dzień odpalam skuter i jadę... bez wyznaczonego celu, przed siebie. !OKK
Geni Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 Dzi? na dalekim wschodzie +5st. i słoneczko. Wprawdzie po 17-tej słoneczko jakby straciło sw? zbawcz? moc, ale nie przeszkodziło mi to w zrobieniu 50 kilometrowego spacerku.
Administrator Artix Opublikowano 5 Marca 2007 Administrator Opublikowano 5 Marca 2007 No ja tez a moze nie przypadkowo !tut otworzylem dzis ponownie juz w tym roku sezon. Od dzis koniec z komunikacja i kioskiem plecialem do pracy i tak juz mam nadzieje bedzie do konca stycznia !tut
Gość Marcin Z. Opublikowano 5 Marca 2007 Opublikowano 5 Marca 2007 dzis w trakce podrozy na check in do szpitala na odcinku 2 km na ul. Modlinskiej minely mnie 4 motocykle, wiec chyba sezon w pelni. Ja swoj zaczne jak wyjde na "wolnosc" i zaspawam dziure w tlumiku ktora powstala przez zime w moim bezawaryjnym epicuro !tut
yorick Opublikowano 6 Marca 2007 Opublikowano 6 Marca 2007 Iiiihaaaaaaaaa, Wczoraj wieczorem wytaszczyłem z lochu i przeleciałem sie Górczewsk?. Dzi? pierwszy raz Toruńska i Modlińsk? - boszzzzzz niby trasy przelotowe a koleiny i ziury jak na za przeproszeniem Puławskiej - załamka. dojechawszy i akumulatora szukawszy - nie przeżył biedak zimy. pozdrowienia Łukasz
Rekomendowane odpowiedzi