Klubowicze ziga Opublikowano Wtorek o 11:58 Klubowicze Opublikowano Wtorek o 11:58 A można wiedzieć o której to ognisko? Bo nie zauważyłem godziny
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano Wtorek o 17:11 Sympatycy Opublikowano Wtorek o 17:11 5 godzin temu, ziga napisał(a): A można wiedzieć o której to ognisko? Bo nie zauważyłem godziny Ziga jak co rok o tej samej godzinie 😉 1
Użytkownicy Nazir Opublikowano wczoraj o 07:13 Użytkownicy Opublikowano wczoraj o 07:13 13 godzin temu, subaru gtb320 napisał(a): Ziga jak co rok o tej samej godzinie 😉 Z powodu zmiany miejsca mogły zajść i zmiany godziny🤔 Zatem pytanie Zigi jest w pełni uzasadnione i oparte na nieprzypadkowych wątpliwościach. Aczkolwiek zachodzi wysokie prawdopodobieństwo celności tej jakże przemyślanej odpowiedzi☝️
Użytkownicy Nazir Opublikowano wczoraj o 11:10 Użytkownicy Opublikowano wczoraj o 11:10 Dąbrowa Górnicza - CO GDZIE KIEDY - NA MOTORY 30.04.2024 - godz. 17.00 RYNEK GŁÓWNY Rynek CZELADŹ WSTĘP WOLNY - Czeladzkie Spotkania Motocyklowe Wielki krokami zbliża się I spotkanie motocyklowe z TM VOLNI, Cafe Desa na Rynku w Czeladzi! Rusza kolejny rok razem! Zaczynamy sezon 2025 z tradycyjnymi już spotkaniami motocyklistów na rynku w Czelsi. W tym roku będziemy mieć dla Was trochę niespodzianek Do zobaczenia już 30 kwietnia! Pamiętajcie od zniżkach dla kierowców jak zawsze! 03.05.2024 - godz. 11.30 PKP Plac dworcowy ŁAZY WSTĘP WOLNY - III Łazowski Moto Piknik Zapraszamy wszystkich na drugi Motopiknik w Łazach, zbiórka pod dworcem PKP o godzinie 11:00 . Na naszym pikniku możecie spodziewać się wielu atrakcji w tym różne koncerty, konkursy, na pikniku również możliwości kupienia pamiątkowych blach oraz strefa gastronomi przygotowana przez naszych członków oraz sponsorów. 07.05.2024 - godz. 17.00 Przystań Grabek ul. Legionów 119 CZELADŹ WSTĘP WOLNY - Moto -Grill w Czeladzi! Serdecznie zapraszamy na Moto -Grill organizowany przez FG KM Garaż oraz Przystań Grabek, który odbędzie się 7 maja 2025 roku w Czeladzi! Będzie to wyjątkowa okazja, by połączyć pasję do motocykli z pysznym jedzeniem i miłą atmosferą. Każdy znajdzie coś dla siebie. W przystepnej cenie czekają na Was kiełbaski??, pieczonki, żurek?? oraz inne smakołyki przygotowane specjalnie na tę okazję. Dołącz do nas, spędź czas w towarzystwie innych pasjonatów dwóch kółek i poczuj niezapomnianą atmosferę! Kiedy: 7 maja 2025 r. godzina 17.00 Gdzie: Czeladź, Przystań Grabek 10.05.2024 - godz. 10.00 Park Rozrywki Twinpigs ul. Katowicka 24 ŻORY WSTĘP WOLNY - Rozpoczęcie sezonu motocyklowego WRM MC Poland Chapter Żory i Park Rozrywki Twinpigs WRM MC Poland Chapter Żory i Park Rozrywki Twinpigs
mario3101 Opublikowano wczoraj o 15:03 Autor Opublikowano wczoraj o 15:03 A można wiedzieć o której to ognisko? Bo nie zauważyłem godziny Sorry zapomniało się Wysłane z mojego RMX3842 przy użyciu Tapatalka
Rekomendowane odpowiedzi