Użytkownicy Nazir Opublikowano 14 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 14 Kwietnia 2023 51 minut temu, mario3101 napisał(a): Brawo ty Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka I bez fb☝️, 🤭😜
mario3101 Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 18 Kwietnia 2023 Szlak zabytków ZabrzaWysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Nazir Opublikowano 19 Kwietnia 2023 Użytkownicy Opublikowano 19 Kwietnia 2023 W dniu 18.04.2023 o 06:49, mario3101 napisał(a): Szlak zabytków Zabrza Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka Lub
mario3101 Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Autor Opublikowano 27 Kwietnia 2023 Świętochłowice Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu TapatalkaCoś innego Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
mario3101 Opublikowano 12 Maja 2023 Autor Opublikowano 12 Maja 2023 Jaworzno Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Nazir Opublikowano 13 Czerwca 2023 Użytkownicy Opublikowano 13 Czerwca 2023 MOTOCKLOWE SPOTKANIA Z WILCZĄ WATAHĄ 14.06.2023 - godz. 17.00 WSTĘP WOLNY Cherry GRILL & BAR ul. Wierzbowa 1 MYSŁOWICE W luzackim klimacie spotkasz tu ludziska, których łączy pasja. Zjesz smacznie, bez drenowania kieszeni. Wilcza Wataha oraz Cherry GRILL&BAR zapraszają wszystkich miłośników motocykli na czerwcowe spotkanie. Nie ma znaczenia na czym jeździsz. Może nawet nie jeździsz z różnych przyczyn, co nie oznacza, że nie będziesz mile widziany. Tak więc chcesz się wyluzować po pracy? Poznać nowych ludzi? Spotkać dawno nie widzianych znajomych lub po prostu pooglądać motocykle? Wpadaj śmiało Stowarzyszenie Motocyklowe Wilcza Wataha i Cherry GRILL & BAR
mario3101 Opublikowano 11 Lipca 2023 Autor Opublikowano 11 Lipca 2023 Wysłane z mojego SM-A715F przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy Nazir Opublikowano 12 Lipca 2023 Użytkownicy Opublikowano 12 Lipca 2023 PLAKATB Opis wydarzenia Pierwsza Środa motocyklowa w Mysłowicach. Rozpoczynamy wakacyjny cykl spotkań motocyklistów przy muzyce na żywo. Na początek zagra dla nas fenomenalny zespół LEEPY. Spotkajmy się w Parku Słupna pod Muzyczną Tawerną i porozmawiajmy o naszej pasji motocyklowej. Scena, kąpielisko, dobre jedzonko i złociste 0%. Nie liczy się pojemność silnika, liczy się przyjemność z jazdy motocyklem ! 05.07.2023 już był ale piszą, że to cotygodniowe spotkania.
mario3101 Opublikowano 20 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2023 Pt, 12 sty 2024 – 14 sty 2024 XVIII Zimowy Motocyklowy Zlot Pingwina w Bytomiu
Użytkownicy Nazir Opublikowano 23 Maja 2024 Użytkownicy Opublikowano 23 Maja 2024 Wystawa zabytkowych motocykli w Skale – Centrum Kultury, Sportu i Rekreacji w Skale (cksir-skala.pl) 26.05.2024 r. II Motozlot w Skale O wystawie Wystawa starych motocykli, a od 2024 r również i samochodów, odbywa się w mieście Skała – położonym 15 km na północ od Krakowa – w bezpośrednim sąsiedztwie Ojcowskiego Parku Narodowego i Parku Krajobrazowego „Dolinki Krakowskie”. Tereny te są często odwiedzane przez miłośników podróżowania na motocyklu, ze względu na atrakcyjne trasy przejazdu – wśród malowniczych skał wapiennych Ojcowa, obok takich punktów jak słynna „Maczuga Herkulesa” czy Zamek w Pieskowej Skale. Głównym celem wystawy jest kultywowanie polskiej motoryzacji, promocja miasta Skały oraz integracja środowisk miłośników starych pojazdów. Ważnym celem imprezy jest podnoszenie stanu wiedzy i świadomości o historii motoryzacji – ze szczególnym uwzględnieniem dorobku polskiej myśli technicznej i polskich marek motocykli – takich jak np. legendarny Sokół, SHL czy popularne niegdyś WSK, WFM. Na wystawie mogą być prezentowane stare motocykle oraz samochody polskie, ale również i zagranicznych marek – m.in.: Armor, Ajs, Ariel, Austral, Auto Moto, Bianchi, Bmw, Bsa, Cemec, Clement, Condor, Dkw, Dollar, Douglas, D-Rad, Enfield, Favor, Fn, Gnome Et Rhone, Harley Davidson, Husqvarna, Iż, Junak, K 750, M-72, Magnat Debon, Monark, Mondial, Moto Guzzi, Motoconfort, Motoncroft, Motosacoche, Nimbus, Nsu, Panther, Peugot, Pmz, Puch, Rene Gillet, Rhony’x, Royal Enfield, Saroela, Sokół, Shl, Sunbeam, Terot, Victoria, Wsk, Wfm, Zundapp i innych… Zwiedzanie Wystawa odbywa się na Placu Konstytucji 3 Maja w Skale, 32-043 Skała, powiat krakowski. Udział, jak i wstęp jest całkowicie bezpłatny! Najbliższa wystawa odbędzie się 26 maja 2024, w godz. 12:00-16:00! Zapraszamy! Atrakcje Wszyscy uczestnicy Wystawy otrzymują pamiątkowe gadżety, a wśród właścicieli najpiękniejszych i najstarszych pojazdów jury złożone ze znawców tematu wyłania zwycięzców, którzy otrzymują nagrody w postaci oryginalnych statuetek. W trakcie Wystawy odbywają się wydarzenia towarzyszące (food-truck, koncerty, atrakcje dla dzieci itp.). Zapraszamy do udziału w roli wystawcy lub odwiedzającego! Wstęp BEZPŁATNY! Kontakt motozlot@cksir-skala.pl tel. 502 126 122 tel. 579 470 970
mario3101 Opublikowano 9 Października 2024 Autor Opublikowano 9 Października 2024 Zapraszam Wszystkich na nasze Pierwsze Zakończenie Sezonu 2024 19,10,2024 godz 14 Biwak "Radoszowy" https://maps.app.goo.gl/DKv4hweDQ5ViaZC88 Zbiórka na miejscu Każdy zabiera ulubione mięsne i inne przysmaki na ognisko (kiełbasę, pieczywo ……). Napewno drewno do lasu Trzymać kciuki za pogode i do zobaczenia 1
Klubowicze nietoperz Opublikowano 9 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 9 Października 2024 Nooo to trzeba będzie przyjechać! 1
mario3101 Opublikowano 15 Października 2024 Autor Opublikowano 15 Października 2024 Zapraszam Wszystkich na nasze Pierwsze Zakończenie Sezonu 2024 19,10,2024 godz 14 Biwak "Radoszowy" https://maps.app.goo.gl/DKv4hweDQ5ViaZC88 Zbiórka na miejscu Każdy zabiera ulubione mięsne i inne przysmaki na ognisko (kiełbasę, pieczywo ……). Napewno drewno do lasu Trzymać kciuki za pogode i do zobaczeniaUwaga zmiana miejsca. Z powodu braku pozwolenia wjazdu do lasu.https://maps.app.goo.gl/bEkJ3cWje7P3iL4t7 miejsce zostało załatwione przez MarcinaWysłane z mojego RMX3842 przy użyciu Tapatalka 1
Klubowicze nietoperz Opublikowano 25 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2024 2
Klubowicze grzybek Opublikowano 25 Października 2024 Klubowicze Opublikowano 25 Października 2024 RRMOTO to super sprzedawca.Duży wybór wszelkiego towaru, w różnych rozmiarach odzież dostępna od ręki. Wiem ,bo mam taki sam pobliski salon. Np i często promocje, pikniki....
Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. nietoperz Opublikowano 26 Października 2024 Klubowicze Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 26 Października 2024 W dniu 25.10.2024 o 11:29, nietoperz napisał(a): 3
Użytkownicy Nazir Opublikowano 26 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 26 Października 2024 3 godziny temu, nietoperz napisał(a): I tak cza żyć😁👍 1
Sympatycy Cormoran Opublikowano 26 Października 2024 Sympatycy Opublikowano 26 Października 2024 A ja np. byłem wczoraj w Warszawskim RRmoto bo kupowałem tam kurtkę i spodnie Cubby V i rozmawiałem z jedną ze znanych dziewczyn z tej sieci czyli Rudą. Jak wspomniałem jej że sporo rzeczy już tu kupiłem i że należę do klubu maxiskuterowego Burgmania.net to wywaliła oczy i spytała a co to za klub 🤣🤣. Aż mi się wierzyć nie chciało że nie zna 🤔. Ale rabacik dostałem z ręki 10% 🤔 1
kordziuk Opublikowano 27 Października 2024 Opublikowano 27 Października 2024 Cormoran zamiast przyjechać do kolegi i mieć trochę większy rabat a kolega wie że jest taki klub to pojechałeś do rudej no tak Ok Wysłane z mojego SM-A505FN przy użyciu Tapatalka
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 27 Października 2024 Użytkownicy Opublikowano 27 Października 2024 12 godzin temu, kordziuk napisał(a): Cormoran zamiast przyjechać do kolegi i mieć trochę większy rabat a kolega wie że jest taki klub to pojechałeś do rudej no tak Ok Bo kolega może woli „rude „ 🤣🛵 Ot i większy rabacik poszedł się ………… 😂🛵
mario3101 Opublikowano Poniedziałek o 17:33 Autor Opublikowano Poniedziałek o 17:33 Zapraszam Wszystkich na nasze Pierwsze Otwarcie Sezonu 2025 17,05,2025 Ognisko bedzie w Centrum Rekreacyjne Brynica Miasteczko Śląskie https://maps.app.goo.gl/YxUMGjmP6MiFTeEz9 Zbiórka na miejscu Każdy zabiera ulubione mięsne i inne przysmaki na ognisko (kiełbasę, pieczywo ……).Niestety miło zabrać Drewno Trzymać kciuki za pogode i do zobaczenia
Rekomendowane odpowiedzi