Gość maciek_dm Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 witam serdecznie! czy kto? z Was pamieta w?tek w tym temacie kursu oraz egzaminu na kat. A na własnym skuterze? Jesli tak, to bede widzieczny za pomoc w odnalezieniu. pozdrawiam maciej
rudy_56 Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 W?tek pamietam, ale nie moge go znaleĽc. Jest to możliwe, ale pamietaj że uzyskasz w ten sposób A tylko na pojazdy z automatem.
dacja Opublikowano 20 Lutego 2007 Opublikowano 20 Lutego 2007 Napisz PM - a do Ravenki ( je?li masz jakie? pytania ) - z tego co pamiętam to jedyna osoba któr? znam co zdała A na skuterze ...
Gość madzia Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Dacja !!! nie jedyna ... w Poznaniu kolega zdawał na automacie a szykuje się jeszcze kilku chetnych !zeby a tu troche wiecej informacji: http://www.skuter.org/forum/viewtopic.php?...er=asc&start=15
Klubowicze lamus Opublikowano 21 Lutego 2007 Klubowicze Opublikowano 21 Lutego 2007 Zobacz tutaj: http://www.burgmania.net/forum/index.php?s...l=egzamin&st=15
dacja Opublikowano 21 Lutego 2007 Opublikowano 21 Lutego 2007 Dacja !!! nie jedyna ... Madziu ... dla mnie jedyna.. jedyna któr? znam .. !holiday tak jak wspomniałam
Klubowicze Ravenka Opublikowano 22 Lutego 2007 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2007 Dacja !!! nie jedyna ... Może nie jedyna, ale napewno pierwsz? Taki sposób jest wyłacznie dla osób, które bardzo nie lubi? biegowych chu***i. Bo tak naprawdę trudno się robi manewry na placu z automatyczn? skrzyni?. Ja wiem na 100%, że nigdy nie przesi?dę się na biegowca, dlatego zdawałam na własnym skuterze. Je?li kto? w przyszło?ci chce jeĽdzić biegowcem to radzę mu zdawać normalnie na moto. Po co męczyć się zdaj?c egzamin drugi raz?
bahran Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 powaznie mowicie o tym ze jak zdaje sie na automacie to nie mozna jezdzic manualem?gdzie to jest i jak wpisane w prawku ze mozna tylko tym smigac(zaciekawilo mnie to)
Klubowicze Ravenka Opublikowano 22 Lutego 2007 Klubowicze Opublikowano 22 Lutego 2007 W nowym prawku na rewersie. Pod kategori? T masz cały wiersz na ograniczenia i inne notki urzędowe. Tam to jest wpisane, za pomoc? cyferek, zgodnie z rozporz?dzeniem.
Gość Artur Opublikowano 22 Lutego 2007 Opublikowano 22 Lutego 2007 Ja wiem na 100%, że nigdy nie przesi?dę się na biegowca, dlatego zdawałam na własnym skuterze. Pmiętaj nigdy nie mów nigdy wiem to z własnego do?wiadczenia ale miałem szczę?cie i zdawałem na zwykłym moto w manualu
Rekomendowane odpowiedzi