marco Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 I ja w imieniu swoim i zony oraz syna z synowa dla ktorych jest to poczatek przygody z jednosladem serdecznie dziekuje za milo spedzony czas. Ps. Ewa, dziekujemy za slodkosci
Klubowicze karton Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Sezon otwarty kiełbaski przez rodzinke opanowanie fajnie było się spotkać do następnego spotkania podziwiać tych chopów ze stolicy
Klubowicze Trebor Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Dziękuję za miłą niedzielę ?
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Bardzo dziękuję za wspólnie spędzony czas. Dziękuję za wszystkie pyszności.
Colonel Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Hej Hej Ekipa , Dzięki za świetny wypad , buło super zobaczyć Was po 10 latach ! .....oby częściej takie okazje sie trafiały
Użytkownicy Chop Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Dziękuję wszystkim za fajnie spędzoną niedzielę, warto było rano trochę zmarznąć. A ciasteczka i sałatki pychota?
Klubowicze ziga Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Dziękujemy za spotkanie było bardzo miło
Klubowicze Joasia70 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Sezon rozpoczęty ? dzięki i do następnego ?
Klubowicze maroch75 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Dzięki wielkie za spotkanie i oraz wspólne Było meeeeeeega ?
Użytkownicy Nazir Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Kłaniam się nisko - za taki spot i ognisko. Owieczka ze stada pozdrawia szczególnie organizatorów za super organizację przejazdów! BRAWO ???! Jak jest bezpiecznie - to reszta jest Zabawą! Za miło ( w Takim Gronie??) spędzony czas Wiee..elkie Dzięki!
Klubowicze KasiaP Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Sezon rozpoczęty w sympatycznym i licznym towarzystwie ? Dziękujemy za miłą niedzielę i do zobaczenia ?
Klubowicze Patryk Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Bardzo dziękuję za mile spędzony czas na dwóch ? i dwóch ? ? (?) ........i zjedzonych słodkości za trzech ?
Sympatycy krys70 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Dzięki za miło spędzoną niedzielę w doborowym towarzystwie:) P.S Ewa dziękuję za słodkości:)
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2019 2 godziny temu, marco napisał: Ps. Ewa, dziekujemy za slodkosci 8 minut temu, krys70 napisał: P.S Ewa dziękuję za słodkości:) Słodkości - pyszności były też od KasiP, Kasi Gadkowej ...... i chyba Jakiego ? Dla Nich podziękowania ?
marco Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 1 minutę temu, Ewa B-B napisał: Słodkości - pyszności były też od KasiP, Kasi Gadkowej ...... i chyba Jakiego ? Dla Nich podziękowania ? W takim razie podziekowania wszystkim za pysznosci slodkosci
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Dzięki za miło spędzony czas Wysłane z mojego MYA-L41 przy użyciu Tapatalka
Marcin 78 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Dziękuję wszystkim za miło spędzony czas, fajny ORS i wspólną wycieczkę ?Nie wiem jak to się stało ale jakoś słodkości mnie ominęły ?,wiem wiem dbacie o moją linię ? A teraz czas na podziękowania ; Jak widać tradycją stał się przyjazd kolegów z stolicy,dzięki za odwiedziny fajnie było Was zobaczyć ? Grupie Motovoyage dziękuję za kolejne ognisko i wspólne rozpoczęcie sezonu Asi za prowadzenie na ognisko i wycieczkę, dzięki Tobie mogłem robić to co lubię obstawiając skrzyżowania ? Ps. Marcin fajnie ci na tym królu ? UWAGA, UWAGA Dla osób którym nie pasował termin lub osobom które miałyby jeszcze ochotę na ognisko i smaczne kiełbaski informuję - zostaliśmy oficjalnie zaproszeni przez Kasię i grupę Motovoyager na "Rozpoczęcie sezonu 2019z Motovoyager" które odbędzie się 28.04 o godz 12 Szczegóły niebawem 1
GadekW Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Opublikowano 7 Kwietnia 2019 I my dziękujemy za wspólne rozpoczęcie sezonu, słodkości, pyszności i towarzystwo. Dzisiaj była pierwsza przejażdżka i od razu z przytupem.
Klubowicze kenobi Opublikowano 7 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 7 Kwietnia 2019 ??...może w końcu mi się uda....ja już też w domku...po "wielkiej monotonii"
oloburg1 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Hej! Wielkie dzięki! Pod każdym względem pychotka.... Pozdrawiam! Olo
Jaki 40 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 I ja dziękuję za miło spędzony czas, pyszności i kulanko.
Sympatycy krys70 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Sympatycy Opublikowano 8 Kwietnia 2019 No Jacek ale mi zaimponileś ? Brawo ,fajna pamiątka do pogadania w domowym zaciszu.
Marcin 78 Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Autor Opublikowano 8 Kwietnia 2019 Piknie Jacuś piknie, filmik pierwsza klasa ??
Valdek_Tychy Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 12 godzin temu, Jaki 40 napisał: Coś tam ulepiłem zastanawia mnie jedno,obiektyw w kamerze był okrągły a Tobie film w kwadracie wyszedł ?
Rekomendowane odpowiedzi