Jaki 40 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Nie nie Waldek miałem kwadratową nakładkę?
Valdek_Tychy Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 4 godziny temu, Jaki 40 napisał: Nie nie Waldek miałem kwadratową nakładkę? No i wszystko jasne To ja też filmik dorzucę film 1
zenon Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Jacek, muszę pochwalić twoje dzieło filmowe jest super
Użytkownicy Nazir Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Użytkownicy Opublikowano 9 Kwietnia 2019 Nie, no Jacek! nie pogadasz..! Mega wygodnie i Dostojnie "jechało" mi się ( oglądając filmik?) Twoją BM-ką. Pzdr ze swojego
oloburg1 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Noooo! Jaki! Pełen profesjonalizm! Super filmik!
GadekW Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Fajny filmik Jacek, tylko jakiś taki poooowolny. Po obejrzeniu wszystko robiłem w zwolnionym tempie. Poza tym pełna profeska.
Klubowicze Patryk Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Klubowicze Opublikowano 11 Kwietnia 2019 Jacek, Waldek.... fajne dokumenty, przyjemnie się ogląda. ??
Sympatycy subaru gtb320 Opublikowano 17 Marca 2020 Sympatycy Opublikowano 17 Marca 2020 ORS 2020 Sytuacja spotkań w najbliższym okresie jest dość skomplikowana . Pytanie do organizatorów wcześniejszych spotkań czy jest jakaś propozycja na ORS 2020. Pytam ponieważ informacja była zawsze po 10 marca a tu cisza. Nie wiem czy jest to związane z korona czy po prostu zapomnienie w związku z całą sytuację którą nas i Europę dotknęła. Chodzi mi czy jest coś w planie ? P.s Bo regionalne Pogaduchy przy ognisku to zupełnie inna imreza niż ORS (Mam nadzieję że jak i jedna tak i druga się odbędzie) 1
Marcin 78 Opublikowano 17 Marca 2020 Autor Opublikowano 17 Marca 2020 4 godziny temu, subaru gtb320 napisał: Pytanie do organizatorów wcześniejszych spotkań czy jest jakaś propozycja na ORS 2020. Pytam ponieważ informacja była zawsze po 10 marca a tu cisza. Nie wiem czy jest to związane z korona czy po prostu zapomnienie w związku z całą sytuację którą nas i Europę dotknęła. Chodzi mi czy jest coś w planie? Sebastian na pewno nie zapomniałem o ORS-ie, na razie nie ma żadnych planów na ognisko, czekamy na rozwinięcie się sytuacji (jak widać na chwilę obecną nawet Spotkanie Wiosenne zostało odwołane). Jeśli będzie tylko taka możliwość bezpiecznego zorganizowania spotkania poinformuję o terminie ORS 2020,więc proszę o cierpliwość ☺️ 1
zibi Opublikowano 18 Marca 2020 Opublikowano 18 Marca 2020 Może podzielimy się na podgrupy? Pierwszy!?
Rekomendowane odpowiedzi