Skocz do zawartości
Forum Burgmania

POMOCY

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich.

Mam prosbe o podpowiedz jakie modyfikacje wprowadzono w latach 1999-2004 w AN400.Chce kupic taka maszynke i chce wybrac rozsadnie.

Opublikowano

strzalka

to

ci napewno pomoze

powodzenia

arek

• Administrator
Opublikowano

No to na poczatek polecam do poczytania ;)

Klik

Jak juz przeczytasz to pytaj, chetnie ci odpowiem na dalsze pytania ;)

Generalnie K1 do K2 gaznik, K3-K7 wtrysk. No oczywiscie nadwozie sie rozni za wyjatkiem modeli K3-K6 sa w sumie identyczne drobne roznice powoduja ze mozna je odroznic

Gość kamyk128
Opublikowano

To też jest przydatne ----> KLIK

Na listach pocztowych lub grupach dyskusyjnych temat w nagłówku Twojej wiadomo?ci, zawarty w około 50 znakach (lub mniej), jest doskonałym sposobem na przyci?gnęcie uwagi wykwalifikowanych ekspertów. Nie trać szansy na ich odpowiedĽ poprzez bełkot w stylu "Proszę, pomóżcie mi" (nie mówi?c już o "PROSZĘ, POMÓŻCIE MI!"; wiadomo?ci z takim tematem s? omijane odruchowo). Nie próbuj wywrzeć na nas wrażenia, ukazuj?c swoje ogromne cierpienie.

Powyżej fragment tekstu.

Pozdrawiam Adrian ;)

Opublikowano
No to na poczatek polecam do poczytania  ;)

Klik

Generalnie K1 do K2 gaznik, K3-K7 wtrysk. No oczywiscie nadwozie sie rozni za wyjatkiem modeli K3-K6 sa w sumie identyczne drobne roznice powoduja ze mozna je odroznic

Artix!

Bardzo mnie "o?wieciło",serdeczne dzięki za rzeczow? podpowiedż.

Od tej chwili mogę zacz?c bić się z myslami :lol:

No to na poczatek polecam do poczytania  ;)

Klik

Jeszcze jedno pytanie!Czy na tym C1 jeżdzisz bez topka?

Opublikowano

K3 juz byly na wtrysku? ;)

• Administrator
Opublikowano

Tak, jak najbardziej od K4 roznily sie klapkami gornych schowkow, nie przesuwaly sie na bok i czcionka na zagarach ;)

Przez te klapki nie kupilem K3 ;) i wolalem K4. Nie palace sie 2 reflektory w K7 rowniez skutecznie mnie zniechecily do zakupu ;)

Opublikowano

Fakt, te klapki w K3 to pomysl po ch...

Czlowiek tam wrzuci telefon do drugiego portfel a pozniej sie gimnastykuje zeby to to wydlubac ;)

Bogumilek: tak, model K3 (m.in moj co to go sprzedaje ;) ) ma radosny wtrysk. I w ogole fajna maszina to jest...