Klubowicze kolce_de Opublikowano 10 Lutego 2007 Klubowicze Opublikowano 10 Lutego 2007 Hej ho! Tak jak w temacie - czy to wina mojego kompa czy forum? Ciskam mu pietnascie razy wyloguj i dalej jestem Nawet jak mnie wyloguje z glownej strony to przy wejsciu w dzial sie okazuje, ze jestem zalogowana Jakby temat sie powtorzyl to prosze usunac zle kolcusie zle i leniwe Pozdrowionka
Gość SzCzApA™ Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 a odznaczone masz przy stronie logowania automatyczne logowanie??????
Klubowicze kolce_de Opublikowano 11 Lutego 2007 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Lutego 2007 Hej ho! Odhaczylam, zeby nie logowal automatycznie i lipa - dalej jestem wszedzie zalogowana
Klubowicze Ravenka Opublikowano 12 Lutego 2007 Klubowicze Opublikowano 12 Lutego 2007 Najlepszy sposób - nie wylogowywać się Problem zniknie
Slavequs Opublikowano 13 Lutego 2007 Opublikowano 13 Lutego 2007 Wyczy?ć pamięć podręczn?, ciasteczka, zapamiętane hasła. Powinno pomóc.
Klubowicze kolce_de Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2007 Hej ho! Wyczy?ć pamięć podręczn?, ciasteczka, zapamiętane hasła. Powinno pomóc. Pozmywalam jeszcze gary w kuchni - na razie pomoglo - Dziekuje Pozdrowionka
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 13 Lutego 2007 Administrator Opublikowano 13 Lutego 2007 zle kolcusie zle i leniwe Pewnie, że złe... Po co się w ogóle wylogowywać? Ciesze się, że wszystko już OK bo ja na zapleczu nie widzę żadnych problemów. Pozmywalam jeszcze gary w kuchni Ja bym jeszcze odkurzył chatę
Klubowicze kolce_de Opublikowano 13 Lutego 2007 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Lutego 2007 Hej ho! Mariusz: Pewnie, że złe... Po co się w ogóle wylogowywać? Wiesz, bo jak ja tak jestem zalogowana, to sie poczuwam w obowiazku natychmiastowego odpowiadania jakby ewentualnie mnie ktos o cos pytal a przeciez czasami musze pozmywac, poodkurzac i w ogole zachowac sie jak na pania domu przystalo Pozdrowionka
Rekomendowane odpowiedzi