Gość qrdemol Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 My Młodzieżowa Brygada,uroczy?cie zoobowi?zujemy sie do zaci?gnięcia warty przy stronie głównej burmania.net! Dlatego też te zniknięte newsy,zewr? jeszcze bardziej nasze szeregi! Newsowym skrytożercom mówimy-NIE! http://www.bareja.neostrada.pl/sounds/zaraz.wav
Gość majon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 tomekmajesty napisał(a): drogi majonie, na razie pozostaję tajemniczym don pedro, aczkolwiek chyba cię kolego widziałem ostatnio jak buszowałe? w Lidlu na Krakowskiej, a ja z córk? katamaranek dokonałem zakupu ładowarki do moto, ale, ale do końca tygodnia mój K500 wyjedzie z krzaków, ale numerki bedzie miał stoliczne Powiadasz buszowalem...hm poprostu kazdejwiosny lidl ma fajne klamoty dla motocyklistow za smieszne pieniadze ale moze to nie bylem ja????? pozdr majon
Gość SzCzApA™ Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 majon napisał(a): Powiadasz buszowalem...hm poprostu kazdejwiosny lidl ma fajne klamoty dla motocyklistow za smieszne pieniadze ale moze to nie bylem ja????? pozdr majon a może jest was dwóch i to był ten drógi
Gość Dragon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 SzCzApA™ napisał(a): majon napisał(a): Powiadasz buszowalem...hm poprostu kazdejwiosny lidl ma fajne klamoty dla motocyklistow za smieszne pieniadze ale moze to nie bylem ja????? pozdr majon !zorro a może jest was dwóch i to był ten drógi O nie... zaraza się mnoży...
Sympatycy Kubo Opublikowano 13 Marca 2007 Sympatycy Opublikowano 13 Marca 2007 Nie żebym się czepiał koteczki kochane ... Ale zrobili?cie sobie tu niezłe gadu-gadu ... PLIS, dajcie spokój... Także proszę o zaprzestanie TU i na całym forum tego typu pogaduszek, bo widzę, że nikt Wam nic nie mówi... A jednak 'troszeczku' w niektórych miejscach przesadzacie( !zorro ). Pozdróweczki, Kuba
Gość Dragon Opublikowano 13 Marca 2007 Opublikowano 13 Marca 2007 Kubo napisał(a): Nie żebym się czepiał koteczki kochane ...Ale zrobili?cie sobie tu niezłe gadu-gadu ... PLIS, dajcie spokój... Także proszę o zaprzestanie TU i na całym forum tego typu pogaduszek, bo widzę, że nikt Wam nic nie mówi... A jednak 'troszeczku' w niektórych miejscach przesadzacie( !zorro ). Pozdróweczki, Kuba Widzę Kubo, że masz aspirację na moderatora... to dobrze... to bardzo dobrze...
Gość Dragon Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 No proszę... I VIP-y wzięły się do roboty... !placz1
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 17 Marca 2007 Administrator Opublikowano 17 Marca 2007 Aaa bo jako? taka presja ostatnio... !placz1 !placz1
Gość Dragon Opublikowano 17 Marca 2007 Opublikowano 17 Marca 2007 MariuszBurgi napisał(a): Aaa bo jako? taka presja ostatnio... !placz1 !placz1
Rekomendowane odpowiedzi