Gość artiug4 Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 Mało się dzieje na stronie głównej burgamnii...vipy powinny zamieszczać więcej artykułów
Siodel Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 ...dajmy sobie już spokój ..... jak Ci moło to napisz co? od siebie VIP`ie
Sympatycy spinka Opublikowano 10 Lutego 2007 Sympatycy Opublikowano 10 Lutego 2007 Mało się dzieje na stronie głównej burgamnii...vipy powinny zamieszczać więcej artykułów to nie polityka , że zmiany s? co pięć minut !OKK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 10 Lutego 2007 Administrator Opublikowano 10 Lutego 2007 Mało się dzieje na stronie głównej burgamnii...vipy powinny zamieszczać więcej artykułów Chciałe? zaprotestować? Złożyć reklamacje? Poprostu wyżalić się? !OKK Czy może Ľle to odbieram a ty masz propozycję aby newsy zmieniały się codziennie? Przypomnę, że jeste? z nami (na forum) od 6 dni... co oczywi?cie nie zmienia faktu, że możesz mieć w tej kwestii duże do?wiadczenie. www.burgmania.net jest stron? hobbystyczn? a nie dziennikiem/ serwisem informacyjnym. Nowe newsy pojawiaj? się u nas czasem codziennie a czasem co 14 dni (zależnie m. in od pory roku oraz ciekawostek zwi?zanych z tematem maxi jakie pojawiaj? się na ?wiecie). To co zamieszczamy w formie newsów (poza testami i relacjami ze zlotów czy imprez) naszym zdaniem zasługuje na wzmiankę więc piszemy o tym. Innym, chyba ważniejszym problemem jest czas jaki trzeba po?więcić na zamieszczenie ciekawej informacji o tematyce maxi skuterowej. Trzeba j? najpierw odnaleĽć a potem wszystko przygotować i zamie?cić w naszym dziale news. Na to wszystko potrzeba dużo wolnego czasu, który nie zawsze jest. Każdy z nas ma rodziny, prace i wiele, wiele innych zajęć. Przy okazji trzeba znaleĽć czas na przygotowanie i organizowanie zlotów, przeprowadzanie zmian na stronie głównej oraz na forum. Fajnie by było znaleĽć też czas aby odpisać komu? kto szuka na forum pomocy/ informacji lub zrelaksować się przy zupełnie luĽnym temacie. Staram się czytać wszystkie nowe w?tki i posty jakie się u nas pojawiaj? ale czasem wystarzy jeden, dwa dni nie odwiedzania strony i zaległo?ci s? nie do ogarnięcia . Reasumuj?c--- masz ciekawy temat to pode?lij go do mnie lub testuo na adres: mariuszburgi@burgmania.net lub tetsuo@burgmania.net. Nie zapomnij przepu?cić tre?ci przez Worda bo poprawianie literówek czy błędów stylistycznych oraz ortograficznych, zajmuje niekiedy więcej czasu niż napisanie od nowa całego tekstu. Ciekawe zdjęcie, które będzie się nadawało do zamieszczenia mile widziane.
ERMI Opublikowano 10 Lutego 2007 Opublikowano 10 Lutego 2007 jak mam czytać na głównej stronie jakie? popaprane bzdety to dziękuję. Doceniam to co pisz? i robi? inni i z chęci? czytam każdy artykuł bo dotyczy albo skuterów albo NAS czyli naszej burgmaniakowej społeczno?ci. A ty kole? jak masz jakie? inne pojęcie co do tre?ci to zaproponuj co? interesuj?cego i wysil się i napisz, że co? na 1 strone miast krytykować i szukać dziury w całym. A czy to będzie ciekawe czy nie to będziesz mógł przeczytać sobie w komentarzach pod artykułem. Ta strona nie musi być komercyjna jak wiele innych i nie musz? się pojawiać jakie? newsy o tym, że firma X wypu?ciła nowy rodzaj portek Y w nowym kolorze wnętrza kieszeni i to w tym sezonie!!!. bo szczerze gówno mnie to interesuje. Mogę się o tym dowiedzieć (lub nie) w gazetach motocyklowych - które to zapewnie w większo?ci (klubowiczów) kupujemy i czytujemy. A tu ma być o sqterach .
tomekmajesty Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 w tymi newsami nie jest tak Ľle, bo przecież w Polsce mało się dzieje, jeżeli chodzi o skutery duże, mam nadzieję, że koleżanki i koledzy pokaż? na forum swoje wyprawy, ja także nie omieszkam (jeżeli mi je admin zamie?ci)
Gość majon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 w tymi newsami nie jest tak Ľle, bo przecież w Polsce mało się dzieje, jeżeli chodzi o skutery duże, mam nadzieję, że koleżanki i koledzy pokaż? na forum swoje wyprawy, ja także nie omieszkam (jeżeli mi je admin zamie?ci) Witam Koledzy a o czym tak chcecie pisac tak jak juz mowilem trzeba wysjsc z krzczorow i pojezdzic razem zeby mozna bylo naskrobac a jak narazie (Tomaszu) produkujecie posty (w celu nabicia licznika tylko szkoda ze nie licznika od )Co z wami???? Wiosna za oknem a aj dalej nie widze na ulicach KYMCO 500.... Wiec jak gadamy czy jezdzimy??? PS Mariusz a moze powstanie nowy dzial dla "importerow"zlomu pt;zrob to sam czyli jak z kosza na smieci zrobic sqter i sprzedac go z duzym zarobkiem pozdr top-hifi
Gość Dragon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Mało się dzieje na stronie głównej burgamnii...vipy powinny zamieszczać więcej artykułów Halo!!! VIP-y... DO ROBOTY!!!! ERMI - jak z tymi portkami - s? jakie? większe rozmiary???? PS Mariusz a moze powstanie nowy dzial dla "importerow"zlomu pt;zrob to sam czyli jak z kosza na smieci zrobic sqter i sprzedac go z duzym zarobkiem Ten dział powinien nazywać się "Adam Słodowy"
Gość majon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Mało się dzieje na stronie głównej burgamnii...vipy powinny zamieszczać więcej artykułów Halo!!! VIP-y... DO ROBOTY!!!! ERMI - jak z tymi portkami - s? jakie? większe rozmiary???? Dragon napisz do metra to Ci uszyja na wymiar to nie problem
Gość Dragon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Mało się dzieje na stronie głównej burgamnii...vipy powinny zamieszczać więcej artykułów Halo!!! VIP-y... DO ROBOTY!!!! ERMI - jak z tymi portkami - s? jakie? większe rozmiary???? Dragon napisz do metra to Ci uszyja na wymiar to nie problem Normalnie kwalifikujesz się, zeby napisać Ci "czep się płota" ale nie... nie będę taki... napiszę, że i tak Cię trochę lubię...
Gość majon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Dragonie a ja Cie nie lubie i nie chodzilo mi o gazetke Metro ktora bardzo lubimy (to byla reklama) tylko o porduceta odziezy motocyklowej
Gość Dragon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Dragonie a ja Cie nie lubie i nie chodzilo mi o gazetke Metro ktora bardzo lubimy (to byla reklama) tylko o porduceta odziezy motocyklowej Ja nawet wiem dlaczego mnie nie lubisz... bo masz niewypełniony profil...
Gość majon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 zamurowalo mnie nawet nie wiedzialem ze mam nie wypelniony dawno tam nie zagladalem jak znajde chwilke to wypelnie pod warunkiem ze kupisz sobie portki pozdr majon
Gość Dragon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 zamurowalo mnie nawet nie wiedzialem ze mam nie wypelniony dawno tam nie zagladalem jak znajde chwilke to wypelnie pod warunkiem ze kupisz sobie portki pozdr majon Majon. Jeste? (jak zwykle )niepoprawny... Ten post ma tytuł "mało newsów" a Ty mi tu prawie sparing robisz... Nie wstyd Ci??? A fe...WyjdĽ z krzaków, si?dĽ na włosk? ch...nię, wypełnij profil i nie wstydĽ się, że jeste? z Kielc...
Gość majon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 zamurowalo mnie nawet nie wiedzialem ze mam nie wypelniony dawno tam nie zagladalem jak znajde chwilke to wypelnie pod warunkiem ze kupisz sobie portki pozdr majon Majon. Jeste? (jak zwykle )niepoprawny... Ten post ma tytuł "mało newsów" a Ty mi tu prawie sparing robisz... Nie wstyd Ci??? A fe...WyjdĽ z krzaków, si?dĽ na włosk? ch...nię, wypełnij profil i nie wstydĽ się, że jeste? z Kielc... Dragonie jak tam ta Twoja miejscowosc sie nazywa ?wi ?wi ?wi a moze kwi kwi kwi No dobra wypelnie profil ale avatarka nie wstawie bo jeszcze nikt takiego nie wymyslil... Mam nadzieje ze swoim B650 pojezdzisz troche w tym sezonie bez awarii pozdro majon
Administrator Artix Opublikowano 12 Marca 2007 Administrator Opublikowano 12 Marca 2007 Panowie, a moze jednak przez PM wymienicie uwagi !!!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Marca 2007 Administrator Opublikowano 12 Marca 2007 Ale?cie Panowie trzepneli Offtopa Wracaj?c do tematu... krzyku było dużo ale jako? nikt nie wyszedł z tematem pomocy w newsach. Sk?d jak wiedziałem, że tak będzie...
Gość Dragon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Dragonie jak tam ta Twoja miejscowosc sie nazywa ?wi ?wi ?wi a moze kwi kwi kwi No dobra wypelnie profil ale avatarka nie wstawie bo jeszcze nikt takiego nie wymyslil... Mam nadzieje ze swoim B650 pojezdzisz troche w tym sezonie bez awarii Majon. Bardzo się martwię stanem Twojego zdrowia... widzę, że masz problem z oczami ... widzisz to czego nie ma... Martwię się tym bardziej, że rozpoczyna się nowy sezon motocyklowy... a sam rozumiesz, że maj?c problem ze wzrokiem powiniene? jeĽdzić TYLKO i WYَCZNIE komunikacj? miejsk?... SprawdĽ dokładnie mój profil, popro? brata, On Ci napewno pomoże... Jestem zatroskany Twoim zdrowiem... Artix napisano 12-03-2007, 16:46 Panowie, a moze jednak przez PM wymienicie uwagi !!! TAK JEST!! MariuszBurgi napisano 12-03-2007, 16:48 Ale?cie Panowie trzepneli Offtopa ... Taka mała fantazja ułańska...
Gość Dragon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 Wracaj?c do tematu... VIP-y!!!! DO ROBOTY!!!
Gość majon Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 ViP-yy do roboty raz dwa do roboty!!!!
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 12 Marca 2007 Administrator Opublikowano 12 Marca 2007 Pomozecie ????Pomozemy!!!!! Dokładnie No to i ja: VIPY... zakasać rękawy i do klawiatury
tomekmajesty Opublikowano 12 Marca 2007 Opublikowano 12 Marca 2007 drogi majonie, na razie pozostaję tajemniczym don pedro, aczkolwiek chyba cię kolego widziałem ostatnio jak buszowałe? w Lidlu na Krakowskiej, a ja z córk? katamaranek dokonałem zakupu ładowarki do moto, ale, ale do końca tygodnia mój K500 wyjedzie z krzaków, ale numerki bedzie miał stoliczne
Rekomendowane odpowiedzi