Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Gość denver27
Opublikowano

czy lubicie hipermarkety a moze wolicie osiedlowe sklepiki ,gdzie robicie zakupy ?

Opublikowano

Cóż mogę powiedzieć Ja - uwielbiam hipermarkety a najbardziej te budowlane i te na ,,P'' !scooter

Opublikowano

Lubiłem duże sklepy, ale mi sie znudziły...

Ale osiedlowe sklepiki to tez nie :/

Lubie dyskonty, małe markety (Albert itp)

A najbradziej Krakowsk? sieć ALMA !scooter - wysokiej jako?ci produkty, niestety nie najtańsze ale za to duży wybór...

A z racji, że sie wyprowadziłem na wie?, teraz też korzystam z wiejskich marketów (koło mnie jest market o wdzięcznej nazwie MRÓWKA :))

• Administrator
Opublikowano

Hmm ja tez lubie hipermarkety i te na P bo D !scooter a zakupy robie raz w miesiacu w Makro a codzienne duperele w sklepiku niszowym na swoim osiedlu :)

• Sympatycy
Opublikowano

Hehe...

Ja nie za bardzo przepadam za marketami...

Jak już robię zakupy, to podobnie jak Scottie polubiłem ?rednej wielko?ci Dyskonty... Jest tam wszystko czego potrzebujemy, w cenach normalnych, jako?ć dobra i atmosfera normalna...

Poza tym nauczyłem się tego bardziej po wyjedzie do Monachium ze Scottiem i Wojtkiem, kiedy to tylko TAM sie żywili?my :) . Pozostało wspomnienie pięknych czasów(np. te chleby tostowe 'z masłem' hahaha).

Tak sie składa że w marketach w Krakowie m.in. firma w której pracuje zatrudnia ludzi... hehe może dlatego nie lubie marketów...

Hehe te na P... to jedyne pożadne s?... Bo sami SUPER Pracownicy tam pracuj?...

A Kobiety to już największe piękno?ci, BARDZO m?dre i lubiane(w szczególno?ci taka jedna !scooter -> :) ).

Pozdro dla Niej :) .

Małe sklepiki? Niezbyt przepadam... Ale też i nie raz korzystam, bo człowiekowi się nieraz najpro?ciej NIE CHCE i?ć ani jechać 4oo do wiekszego, to idzie na nóżkach do pobliskiego...

W lecie jeżdże sobie Moto do sklepów z przyjemno?ci?... Ale zim? to dzięki...

Pozdrówki, Kuba :) vel.Wypłosz :)

Gość denver27
Opublikowano
  dacja napisał(a):
Cóż mogę powiedzieć Ja - uwielbiam hipermarkety a najbardziej te budowlane i te na ,,P'' !scooter

Cytat
zaczynam teraz kojarzyc sk?d sie wzielo stwierdzenie "dziewczyna od glazury" czy jakos tak :):)
  • Sympatycy
Opublikowano

hehe to się mylisz... i jesczze troche czasu upłynie zanim zrozumiesz... je?li wogóle zostaniesz o?wiecony kiedykolwiek :)

To taka Nasza słodka tajemnica :)

Teraz to już nie "Dziewczyna od Glazury" :) .

Pozdrówkas...Kuba :)

P.S. Należałoby Mojego posta i kolegi ZARAPORTOWAĆ?( !scooter )

Gość denver27
Opublikowano

chce mi sie smiac :lol:ale z logiki wypadalo na pani? dacje

Opublikowano

Atmosfera az ocieka wazelina bleee...

A co do tematu , to mam taki swój ulubiony sklep w którym nawet po ciemku trafie po każdy produkt . I to jest najwazniejsze dla mnie - skrocenie zakupow do minimum .

Opublikowano

Nie lubię robić zakupów !scooter .

Opublikowano
  denver27 napisał(a):
(...)gdzie robicie zakupy ?

Najczesciej w Louisie, ale czasami tez POLO albo HG !scooter .

PS. Bardzo lubie zamowienia online, mozna zamowic np. 3 rozmiary kurtek, wybrac jedna i odeslac 2 :) .

A spozywke, no coz tam gdzie mi akurat wypadnie. Wazne zeby bylo miejsce na parkingu, malo ludzi i duzy wybor ;) .

• Sympatycy
Opublikowano

Jako patriota, kupuję jeżeli jest to możliwe wył?cznie w sklepach, których wła?cicielami s? 100% polskie firmy i staram się nie napychać kieszeni zachodnim wyzyskiwaczom !scooter .

Spożywcze zakupy robie oczywi?cie w sklepie Groszek na Montażowej (wiekszo?ć wie dlaczego-nie muszę w nim płacić). ;)

Opublikowano

W Łodzi jest masa super i hipermarketów, więc tam najczę?ciej zaopatruję się w artykuły spożywcze. Ale je?li małe sklepy to zdecydowanie samoobsługowe.

Denver, jakie? badania robisz? !scooter

Opublikowano

Je?li korzystam z jakich? wielopowierzchniówek to tylko w przypadku ,że potrzebnego produktu nie znlazłem u innych handlowców i zazwyczaj pochodzenia rodzimego. !scooter

• Sympatycy
Opublikowano

Różnie z tym bywa, raczej jest to uzależnione od ilo?ci zakupów !OKK

niestety ostatnio ulubiony osiedlowy zamknięty na cztery spusty !tut i chyba już tak zostanie ....... !scooter

Gość denver27
Opublikowano

slavegus-badan nie prowadze,pytanie zadane w celu czystej ciekawosci,zwlaszcza ze jest tutaj dosc duzy przekrój jesli chodzi o regiony zamieszkania

Opublikowano

Ja tam zakupów wogóle nie lubię robić, ale przecież co? je?ć trzeba, no nie??

A że pracuję codziennie od rana do wieczora to nie mam zbyt dużego wyboru i po prostu muszę kupować w marketach...

Opublikowano

Jak mam z czym to lubię poszaleć !tut w każdym markiecie, sklepie czy sklepiku ale emerytowi nie często sie to zdarza. !OKK !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Prowadzę mały sklep osiedlowy więc odpowiedĽ jest oczywista.

Pozdrawiam Trebor. !scooter

Opublikowano

Mi tam nie robi roznicy !OKK zalezy jak lezy !scooter

Pozdroo

Kacza

Gość SzCzApA™
Opublikowano

ja nienawidze marketów jest tam tłok a ludzie poruszaj? się jak ?więte krowy

nosze sie z zamiarek kupna czegokolwiek to udaje się do fach sklepu

w my?l zasady jak co? jest do wszystkiego to jest do niczego

proste !OKK

w hipermarkecie ostatnio byłem eeeeeeee pare miesięcy temu !scooter

Opublikowano

Nie i już, nie cierpię tłoku. !OKK !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

Hej ho!

Warzywa i owoce tylko u Bauera - ma taki maly namiocik blisko mnie i nie uzywa chemii :angry: Miesko w polskiej rzezni albo w polskim sklepie ( w kazdym razie niemiecka wedlina sie nadaje dla psa, ktory pogryzl wlasciciela :angry: ). Piwko, "napoje" (koniaczek Monikowy) w Plusie, bo mnie tam znaja i lubia- musialam jeszcze w zeszlym roku dowod pokazywac i kazdego ucznia wpuszczali na mine :rolleyes: Sprzet RTV& AGD w ProMarkt - bo maja dobry sprzet a jak nie dobry to uznaja od reki reklamacje ;) I caly osprzet skuterowy w POLO, bo w Louisie bylam raz i wyjatkowo olewajace panienki mnie obslugiwaly, wiec wiecej tam nie bede chodzic :D

Czasem robie zakupy w Tchibo - maja fajne formy do ciastek :lol:

Pozdrowionka