jagroski Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 125 w RP nie ma tylko 250. Info np. Scooterland.
Gość Riojano Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 Chwalicie i chwailicie tego SYMa, i piszecie że tani a ja nie potrafie info znalezc co do ceny, nawet kupna w Polsce !V U mnie kosztuje 2900 euro, tyle co piaggio X8 Street a.e ma lepsze wyposazenie i silnik.
Gość Szymon Opublikowano 7 Lutego 2007 Opublikowano 7 Lutego 2007 Witam. Jestem tu nowy i chciałbym „dokleić” się do tematu. Od jakiego? czasu chodzę z zamiarem kupna skutera. Padło na Gilere Nexus 250. W Niemczech idzie kupić ów skuterka z 3700 euro. Sym GTS 250 też mi się podoba. Więc kieruje me pytanie do do?wiadczonych użytkowników maxiskuterów co my?licie o Nexusie 250, GTS’ie (awaryjno?ć, serwis itp.), a może jaka? inna propozycja? Pozdro dla wszystkich.
Administrator Artix Opublikowano 7 Lutego 2007 Administrator Opublikowano 7 Lutego 2007 Szymonie polecam najpierw przeczytac ten watek: KLIK
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 8 Lutego 2007 Administrator Opublikowano 8 Lutego 2007 ale niezdecydowany !piwko to jest klub Burgmania wiec polecam Burgmana popieram Bogumiłaka w 100% to forum Burgmania wiec tylko burgman 125 taki jak Qwaki proponuje. Tak jak bys wpadł na forum fanow Forda i sie zamiast o Mondeo pytac zapytał o Kia . !V Panowie... co Wy kwasicie? To forum jest neutralne je?li chodzi o marki a chc?c być już tak w 100% obiektywnym to akurat w klasie 125 Suzuki nigdy nie miało żadnego rewelacyjnego pojazdu. Poprzedni UH 125 nigdy nie należał do mistrzów sprzedaży... może i dlatego, że sam pojazd był zupełnie przeciętny... z Epicuro było chyba jeszcze gorzej. Żeby nie być gołosłownym wystarczy spojrzeć na wyniki sprzedaży i porównać np. Yp 125 i UH 125. Je?li idzie o Syma to mogę opierać się tylko na tym co znam... Model Joyride 250 jest naprawdę nieĽle wykonany. Wyposażenie ma też ma niezłe. Niestety o samej 125 tce nic Ci nie powiem. Co ja bym wybrał z tej klasy? Uważam, że jednym z najlepszych maxi klasy 125 jest nowy Pantheon 4t (od 2003 roku)... niestety do?ć drogi. O Satelisie nie będę się wypowiadał bo nie miałem jak do tej pory zetkn?ć się z nim. Z ciekawych ofert warto wspomnieć o Kymco B&W 125. Dobry stosunek ceny do jako?ci. Życzę udanego i trafnego wyboru
jagroski Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Oj jak dobrze, że VW skuterów nie robi. hi hi hi !V ................. !piwko
Gość Ziemniok Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Cytat co do SYMa GTS 125 ze scooterlandu. "Witam. Niestety ten model skutera jest dostępny w kraju, tylko i wył?cznie o pojemno?ci 250ccm. Cena 14500pln. Pozdrawiam. "
jagroski Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 125 w RP nie ma tylko 250. Info np. Scooterland. Przecież Ci napisałem! !piwko Ojciec czytaj posty również innych i to ze zrozumieniem tekstu!!! !piwko
Gość Riojano Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Widzialem go dzisiaj znowu na ulicy ale srebrnego (poprzedni byl czarny). Bardzo ladnie wygla, z boku ma slicznie narysowana linie, ktora najpierw sie podnosi a potem delikatnie opada. No i swiatlo stop na diodach LED tez fajnie sie prezentuje. Tak, jestem zdecydowany w 99% !piwko
Gość Ziemniok Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 jagroski - przeczytalem Twoj post co do literki i dogłębnie go zrozumiałem !OK Wyluzuj - chciałem sprawdzic czy dla klienta s? w stanie sprowadzić t? wersje !piwko Jednak nie !piwko
jagroski Opublikowano 8 Lutego 2007 Opublikowano 8 Lutego 2007 Ziemniok, w naszej biednej OjczyĽnie klasa 125ccm jest pomijana kompletnie przez klientów, więc i importerzy bardzo ograniczaj? ilo?ć setek w swoich ofertach. W cywilizacji jest, jak wiesz inaczej, ale to taka nasza specyfika narodowa - postaw się i zastaw lub kup wiekszego niż ma s?siad. Smutne to. !piwko Ja do jazdy po mie?cie o wiele bardziej wolę 125-250 w małej budzie niż maxi, te tylko do turystyki oooo tak. !piwko
Gość Ziemniok Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 No tak - ale co mi innego pozostaje niż 125 ? Mam jezdzić mał? słab? piszcz?c? pięcdziesi?tk? przy mojej wilko?ci i planach ? Pozdro !scooter
Gość Riojano Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 U mnie 125 staly sie popularne od kiedy rok czy dwa lata temu pozwolili je prowadzic osoba z kat B (trzeba miec prawojazdy min. 2 lata) od tej pory sprzedaja sie jak cieple buleczki a np. burgman 150 czy 200, dokladnie nie pamietam jest teraz w promocji w cenie 125, bo wieksze zaczely duzo slabiej sie sprzedawac.
dr.big Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 W D jest tak, ze 125 mozna prowadzic majac prawo jazdy kat. B zrobione przed 1980 rokiem. Czyli jezdza raczej starsi rocznikowo. Do tego mozna 125 zdlawic do max. 80km/h (jest to dosyc popularne) i wtedy moze chyba jezdzic ktos majacy A1 i slonczone 16 lat. Ale dokladnie sie tym nie interesowalem, wiec nie wiem na 100%. Tak wiec przy kupnie 125ccm w Niemczech trzeby spogladac w papiery i odczytac, jaka ma wpisana predkosc max !scooter . Dodam jeszcze, ze ubezpieczenie potrafi byc 5x wyzsze za taka "zdlawiona" 125.
Geni Opublikowano 9 Lutego 2007 Opublikowano 9 Lutego 2007 Skoro takie regulacje prawne s? zgodne z prawem Zwi?zku Socjalistycznych Republik Europejskich, to być może i u nas taka zmiana nast?pi. Niestety nie wiem, czy zalew niedo?wiadczonych kierowców 125 będzie błogosławieństwem, czy przekleństwem. Skoro mowa o 125-tkach, to pomy?l o Hondzie SH125.
Rekomendowane odpowiedzi