Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie wiem, czy Szanowne Koleżeństwo zauważyło najnowsz? reklamówkę wizerunkow? telewizji regionalnej TVP 3? Ogl?dałem to to kilka dni temu, okiem już zmęczonym nieco po ciężkim dniu pracy, ale wypadło ciekawie. Przesłaniem spotu jest powtarzane hasło że, telewizyjna trójka to naszybsza telewizja, a ilustracj? dwóch skuterzystów (jakoby zapewne reprterów) na dużych maszynach pięknie łami?cych się w ulicznym g?szczu i przebijaj?cych dynamicznie do przodu. Można by sobie jeszcze wymarzyć pewne poprawki, ale ogólnie wypada to nieĽle. Polecam uwadze.

Opublikowano

a jeste? pewien, że sa to skutery ? !scooter !OKK

co utwierdziło Cie w przekonaniu, że s? to skutery. czy np. zbliżenia na nogę motocyklisty, jak wrzyca bieg by wł?czyć się do ruchu,czy przeniesienie napędu przez odkryty łańcuch, czy też może na oko 17" koła pokazywanych "skuterów"?

oczywi?cie mam nadzieję ,że mówimy o tym samym spocie reklamowym.

i może po prostu ja nie przyjrzalem mu się zbyt dokładnie ;)

a może jest to potwierdzenie, że jeżeli co? nas fascynuje to sami kreujemy nasz? rzeczywisto?ć i spojrzenie na ?wiat

ps. tylko nie odbieraj tego jak o ironie !tut jesli mówimy o tej samej reklamówce to co ciekawe zdaje się, że miałem pocz?tkowo podobne wrażenia do twoich, ale w ostateczno?ci nie skupiałem się nad tym.

Opublikowano

TVP 3 a szegolnie WOT zawsze uzywali motocykli a nie skuterow.

Opublikowano

Oj Mario to wyglada na bandita lub fazera. Nie mam stopklatki i nie zd?żyłem dokładnie zobaczyć. Cóż, wiek, ale na pewno to nie s? skutery <_< i nie s? to jedyniesłuszne T-Maxy. :blink:

Opublikowano

Prawdziwy dżentelmmen, ilekroć mija się z Prawd?, uchyla kapelusza - więc i ja się kłaniam i o wyrozumiało?ć proszę. Zobczyłem to, co chciałbym zobaczyć. Stan chyba z lekka chorobliwy, a może czas na zmianę okna na ?wiat na lepszy model...

Opublikowano

ZeneC, nie martw się, każdy co jakis czas tak ma. !OKK