Klubowicze arturo-bb Opublikowano 29 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2019 52 minuty temu, SlawoyAMD napisał: Śliczna maszyna i cholernie czuć moc, a tylko wrzuciłem Drive i dodałem lekko gazu... No to obstawiam na VFR 1200 Crosstourer
Sympatycy Robsson Opublikowano 29 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 29 Stycznia 2019 No to skoro Sławek mnie "sprzedał" to siem pochwalem choć to nie ten wątek :)Artur byłeś bardzo blisko a jednak daleko ;)Fotka z dzisiejszej lotki po mieście z synkiem.Wysłane za pomocą mydelniczki
dr.big Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Robssonie gratki ???, to teraz juz nie mam szans na trasie Międzyzdroje- Wisełka .
Sympatycy Robsson Opublikowano 29 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 29 Stycznia 2019 8 minut temu, dr.big napisał: Robssonie gratki ???, to teraz juz nie mam szans na trasie Międzyzdroje- Wisełka . Dzięki Robert, niestety albo stety - raczej z moimi umiejętnościami to nie dam Ci rady tak jak i ostatnio nie dałem ? ?
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 29 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 29 Stycznia 2019 Robert prawie wrócił do skutera, bo to jednak DCT ? EDIT -no Rzelu, teraz kolej na Ciebie ?
Marek62 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Robercik gratulacje ładna maszynka , bezpiecznej jazdy i niech wozi bezpiecznie ( szkoda że nie zajechaliście ) Też dzis i wczoraj dosiadałem bzyka
darecki2059 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Robert gratuluje zakupu. Piękna maszyna. Coraz więcej litrówek w naszym pięknym mieście. Bezpiecznej jazdy i samych pozytywnych wrażeń. Pozdrawiam i do zobaczenia.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 29 Stycznia 2019 Administrator Opublikowano 29 Stycznia 2019 Robsson - gratki VFR' ki z DCT ? ? Fajna sztuka z malutkim przebiegiem ? Dorzucić jej tylko kufry boczne i można latać. Niech wozi bezpieczenie ? Ps. Faktycznie, dobry kierunek. Teraz DCT a za moment "płoza" i świat znów będzie piękny ?
Sympatycy Robsson Opublikowano 29 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 29 Stycznia 2019 49 minut temu, Marek62 napisał: Robercik gratulacje ładna maszynka , bezpiecznej jazdy i niech wozi bezpiecznie ( szkoda że nie zajechaliście ) Też dzis i wczoraj dosiadałem bzyka 28 minut temu, darecki2059 napisał: Robert gratuluje zakupu. Piękna maszyna. Coraz więcej litrówek w naszym pięknym mieście. Bezpiecznej jazdy i samych pozytywnych wrażeń. Pozdrawiam i do zobaczenia. 13 minut temu, MariuszBurgi napisał: Robsson - gratki VFR' ki z DCT ? ? Fajna sztuka z malutkim przebiegiem ? Dorzucić jej tylko kufry boczne i można latać. Niech wozi bezpieczenie ? Ps. Faktycznie, dobry kierunek. Teraz DCT a za moment "płoza" i świat znów będzie piękny ? Dziękuję za miłe słowa, mam nadzieję być zadowolony ? Płozy się dospawa i będzie gicio. Mariusz dla Ciebie szczególne podziękowania za pomoc.
dziadzia Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Gratulacje !!! jeśli ma oryginalny tłumik to mega zajefajny, ten tłumik jak dla mnie mistrzostwo świata.
burgifan Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Super Robssonic ? Piękna niunia ? Niech Cię wozi bezpiecznie! Co prawda nie mam pojęcia co to te całe DCT, bo aż tak się nie interesuję tymi sprawami, ale domyślam się, że to jakiś awtomat, a raczej jakiś mega nowoczesny, inteligentny, 10-cio biegowy, trzysprzęgłowy awtomat ? A Rzelu będzie tak ściemniał aż do znudzenia, aż przestanie nas to w końcu obchodzić, co pewnie już niedługo nastąpi... mega foch Jutro już nic nie napiszę, a pojutrze nawet tu nie zaglądnę
Valdek_Tychy Opublikowano 29 Stycznia 2019 Opublikowano 29 Stycznia 2019 Robsson toż to wygląda jak szturmowiec z gwiezdnych wojen wow. Swoją drogą że u Was czarno,u nas od początku stycznia tylko śnieg i śnieg a Wy sobie wyjazdy motkami robicie.
Rzelu Opublikowano 29 Stycznia 2019 Autor Opublikowano 29 Stycznia 2019 6 godzin temu, Robsson napisał: No ładnie pospawali Hrabiemu te plastiki, Szkoda że kufry sprzedał gdzieś na boku.
dziadzia Opublikowano 30 Stycznia 2019 Opublikowano 30 Stycznia 2019 Dzisiaj dopiero zobaczyłem wszystkie posty, jednak jest!!! Ten piękny tłumiczek, jeszcze raz gratulacje
Sympatycy Robsson Opublikowano 30 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2019 Dzięki jeszcze raz. Rzelu Ty to masz oko, od razu rozpoznałeś sprzęt Hrabiego ?
Klubowicze bilety Opublikowano 30 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2019 18 godzin temu, Robsson napisał: 18 godzin temu, SlawoyAMD napisał: Robert prawie wrócił do skutera, bo to jednak DCT ? Jak to prawie wrócił DCT to przecież skuter. Może trochę inaczej wygląda ale przecież to rozdmuchana Integra.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 30 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2019 Gratulacje Robsson , kozak sprzęt , synkowy też niczego sobie ?
Sympatycy Robsson Opublikowano 30 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 30 Stycznia 2019 3 minuty temu, SzymonSeptic napisał: Gratulacje Robsson , kozak sprzęt , synkowy też niczego sobie ? Dzięki Szymon. Gdyby miał przekrok byłby już całkiem dobry ?
hrabia Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Dnia 29.01.2019 o 18:02, Robsson napisał: No to skoro Sławek mnie "sprzedał" to siem pochwalem choć to nie ten wątek ? Artur byłeś bardzo blisko a jednak daleko ? Fotka z dzisiejszej lotki po mieście z synkiem. Wysłane za pomocą mydelniczki Wersja F VFR-ki ma małą wadę - uwiera w brzuch w czasie jazdy co powoduje potrzebę częstych postojów, ale Robsson jeszcze tego problemu niema ...
Klubowicze ArtCho Opublikowano 31 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 31 Stycznia 2019 My tu pitu pitu o Robssonie, a Rzelu nadal milczy złowrogo!
Sympatycy Robsson Opublikowano 31 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2019 My tu pitu pitu a...Wysłane za pomocą mydelniczki
Marek62 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Jeszcze trochę a przestanie być lubiany i słuch po nim zaginie
Klubowicze SlawoyAMD Opublikowano 31 Stycznia 2019 Klubowicze Opublikowano 31 Stycznia 2019 1 godzinę temu, hrabia napisał: Wersja F VFR-ki ma małą wadę - uwiera w brzuch w czasie jazdy co powoduje potrzebę częstych postojów, ale Robsson jeszcze tego problemu niema ... Oj tak... Pozycja leząca, ale o tym Robsson się dowie jadąc 700 km na Burgmanię ?
darecki2059 Opublikowano 31 Stycznia 2019 Opublikowano 31 Stycznia 2019 20 minut temu, SlawoyAMD napisał: Oj tak... Pozycja leząca, ale o tym Robsson się dowie jadąc 700 km na Burgmanię ? Oj tam Sławek, zanim Robssona kręgosłup rozboli to już będzie na miejscu. Z takim piecem pod brzuchem to nie zdąży się zmęczyć.?
Sympatycy Robsson Opublikowano 31 Stycznia 2019 Sympatycy Opublikowano 31 Stycznia 2019 Oby Sławek nie miał racji. A tak w ogóle to zasmiecamy wątek Rzelowi i się chłopak nie może wstrzelić że swoim nowym nabytkiem w dieslu ;)Jacek, Jacek, Jacek... Wysłane za pomocą mydelniczki
Rekomendowane odpowiedzi