Klubowicze MAKI Opublikowano 11 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2018 Artur zakrecilem się. Jak by jeszcze można było 1 kalendarz.Pieniądze przeleje natychmiast. Odbiór Jak zwykle przy okazji bycia w W-wie
Klubowicze arturas Opublikowano 11 Grudnia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 11 Grudnia 2018 Godzinę temu, MAKI napisał: Artur zakrecilem się. Maki masz szczęście w ostatniej chwili. Będzie dla Ciebie kalendarz
Klubowicze MAKI Opublikowano 13 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2018 Dzięki za załatwienie sprawy. Przelew poszedł. Jutro powinien być na koncie. Pozdrawiam
Klubowicze arturas Opublikowano 13 Grudnia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 13 Grudnia 2018 Cześć Wszystkim produkcja zakończona, chociaż nie ma wszystkich wpłat ?? ale to pewnie zasługa Kalendarze do przesyłek pocztowych wyjdą z początkiem tygodnia, a zbiorcze przesyłki jutro lecą we właściwe ręce. Część kalendarzy będzie na "opłatku" mazowieckim. Ohohohooo!!! Dnia 11.12.2018 o 16:41, MAKI napisał: Artur zakrecilem się. Jak by jeszcze można było 1 kalendarz.Pieniądze przeleje natychmiast. Odbiór Jak zwykle przy okazji bycia w W-wie Maki, jeden masz zgodnie z deklaracją, ale tego drugiego już nie mogę obiecać, bądźmy w kontakcie
Sobier Opublikowano 13 Grudnia 2018 Opublikowano 13 Grudnia 2018 Godzinę temu, arturas napisał: Cześć Wszystkim produkcja zakończona, chociaż nie ma wszystkich wpłat ?? ale to pewnie zasługa Kalendarze do przesyłek pocztowych wyjdą z początkiem tygodnia, a zbiorcze przesyłki jutro lecą we właściwe ręce. Część kalendarzy będzie na "opłatku" mazowieckim. Ohohohooo!!! Maki, jeden masz zgodnie z deklaracją, ale tego drugiego już nie mogę obiecać, bądźmy w kontakcie Wiedziałem że na Ciebie można liczyć
Klubowicze grzybek Opublikowano 14 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 14 Grudnia 2018 Artur, dziękuję Tobie bardzo za zorganizowanie i zaangażowanie w tej akcji z kalendarzami. Pozdrawiam świątecznie
Marcin 78 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Opublikowano 14 Grudnia 2018 Dnia 13.12.2018 o 21:00, arturas napisał: .... a zbiorcze przesyłki jutro lecą we właściwe ręce Artur muszę przyznać że musiały szybko lecieć bo o godz. 8.20 kurier już dostarczył pięknie zapakowaną przesyłkę. Kalendarze jak zawsze pierwsza klasa Dziękuję Arturku
Klubowicze Domel Opublikowano 15 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Grudnia 2018 Artur, DZIENKI za kalendarze, towar jak zwykle z najwyższej półki.
Administrator Artix Opublikowano 15 Grudnia 2018 Administrator Opublikowano 15 Grudnia 2018 Dzięki Artur za kalendarze wszystkie długi uregulowane Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka
Sympatycy Jaco Opublikowano 15 Grudnia 2018 Sympatycy Opublikowano 15 Grudnia 2018 Dnia 13.12.2018 o 21:00, arturas napisał: Cześć Wszystkim produkcja zakończona, chociaż nie ma wszystkich wpłat ?? ale to pewnie zasługa Kalendarze do przesyłek pocztowych wyjdą z początkiem tygodnia, a zbiorcze przesyłki jutro lecą we właściwe ręce. Część kalendarzy będzie na "opłatku" mazowieckim. Ohohohooo!!! Dzięki Kolego. Wesołych i Spokojnych Świąt.
Klubowicze arturas Opublikowano 18 Grudnia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 18 Grudnia 2018 Pocztowe kalendarze dzisiaj wyruszyły do swoich adresatów Według rokowań powinny być na miejscu w czwartek/piątek.
Sympatycy PawełJW Opublikowano 19 Grudnia 2018 Sympatycy Opublikowano 19 Grudnia 2018 Bardzo dziękuję za kalendarz. Wysłane z mojego UMI_SUPER przy użyciu Tapatalka
Klubowicze arturas Opublikowano 19 Grudnia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Grudnia 2018 Ale szybko dotarł, wczoraj rano wysłany SZOK Poczta nie próżnuje.
Klubowicze grzybek Opublikowano 19 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 19 Grudnia 2018 I Bydgoszcz też już otrzymała! Zajefajny kalendarz
Sympatycy kris02 Opublikowano 20 Grudnia 2018 Sympatycy Opublikowano 20 Grudnia 2018 Poznań otrzymał zarąbisty kalendarz
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 21 Grudnia 2018 Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2018 19 godzin temu, kris02 napisał: Poznań otrzymał zarąbisty kalendarz Ty masz tylko namiastkę prawdziwego kalendarza Kris Artur dzięki wielkie ,kalendarz dopracowany w każdym szczególe ....będzie u mnie w biurku dumnie reprezentował barwy Burgmanii
Sympatycy kris02 Opublikowano 21 Grudnia 2018 Sympatycy Opublikowano 21 Grudnia 2018 2 godziny temu, SzymonSeptic napisał: Ty masz tylko namiastkę prawdziwego kalendarza Kris Artur dzięki wielkie ,kalendarz dopracowany w każdym szczególe ....będzie u mnie w biurku dumnie reprezentował barwy Burgmanii Ta namiastka jest dla mnie bezcenna
Klubowicze arturas Opublikowano 21 Grudnia 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 21 Grudnia 2018 DZIĘKUJĘ WAM za dobre słowa. Teraz to dopiero czuje dowartościowanie swojego wkładu w temat. Wasze zadowolenie jest bezcenne Wesołych Świąt!
Rekomendowane odpowiedzi