Gość smuciu1 Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 Witam serdecznie wszystkich forumowiczów Burgmani To jest mój pierwszy post i potrzebuje nieco odpowiedzi od was.. Interesuje mnie kupno Maxi-skutera KYMCO XCITING 500 lecz niejestem przekonany czy to jest wła?nie dobry wybór Osobi?cie teraz mam skuter Yuki Rally 50 i wiem ze przej?cie na skuter o pojemno?ci 500cc to wielka różnica ale wła?nie zrobiłem prawko na motocykl i chciałbym kupić co? lepszego i szybszego - nie chcę żadnych manualów tylko automaty Czy kto? posiada jakie? filmy jak jeĽdzi ten skuter KYMCO XCITING 500 lub czy kto? by mi zrobił jak pracuje silnik jak szybko osi?ga 100 km/h i wiele innych ciekawostek bo widze ze mało tego na forum o nim Wiem ze administrator ma ten skuter b?dĽ miał wiec prosił bym pana czy nie posiada pan własnych filmików jak jeĽdzi ten sprzęt Prosze o rozwagi i o odpisanie na moje pytanie Pozdrawiam i dziękuje wszystkim za zainteresowanie sie moim nowym i 1 postem
Administrator Artix Opublikowano 3 Lutego 2007 Administrator Opublikowano 3 Lutego 2007 Kolego zanim zaczniesz pytac i wymagac polecam przeczytac regulamin tego forum regulamin forum Dopiero potem mozesz liczyc na odpowiedzi
Rekomendowane odpowiedzi