ComoDo Opublikowano 30 Września Opublikowano 30 Września 10 godzin temu, sławek1 napisał(a): To są cygańskie mokasyny .
Rączy Emeryt Opublikowano 7 Października Opublikowano 7 Października Zadałem pytanie na Burgmanii i dostałem kilka konkretnych odpowiedzi :)
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 7 Października Użytkownicy+ Opublikowano 7 Października @Rączy Emeryt już tak nie płacz 😂 w jednym wątku Co odpowiedziałem 🤪
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Czwartek o 15:00 Użytkownicy Opublikowano Czwartek o 15:00 I jak myślicie to już pora na wymianę🤔 Czy czekać aż druty powyłażą i jak znalazł będzie na zimę 😂🤣😂
tomekstw Opublikowano Czwartek o 15:18 Opublikowano Czwartek o 15:18 Na stronie z której skopiowałeś zdjęcie masz odpowiedź. Nie prowokuj tu kłótni. :)
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Czwartek o 19:25 Użytkownicy Opublikowano Czwartek o 19:25 4 godziny temu, tomekstw napisał(a): Na stronie z której skopiowałeś zdjęcie masz odpowiedź. Nie prowokuj tu kłótni. :) Oj tam oj tam , nie czepiaj się Tomku taż to dział Kawały, dowcipy i wrzutki .
Rekomendowane odpowiedzi