Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vince Opublikowano 2 Lipca Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 2 Lipca 3
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Nazir Opublikowano 4 Lipca Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 4 Lipca 3
falco Opublikowano 23 Lipca Opublikowano 23 Lipca Bzyknąłem dziś do Wawy zrobić zaopatrzenie karmy do akwariów Rodzicielki. Gdy się zapakowałem włożyłem czapkę z już grającą muzą widzę kątem oka, że na ulicy zatrzymuje się osobówka, otwiera okno i gość coś do mnie zagaduje. Zanim wyłączyłem muzę usłyszałem tylko końcówkę pytania: - ...125...? Spojrzałem na budynek po czym odwróciłem do gościa i odpowiadam: - nie, Radzymińska 4. 😎
Sympatycy Cormoran Opublikowano 25 Lipca Sympatycy Opublikowano 25 Lipca Nie wiedziałem w jakim dziale zamieścić ale chyba dobrze. Dawno ktoś nie jeździł skuterem 🤣🤣🤣 1
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Vince Opublikowano 25 Lipca Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano 25 Lipca 3
Użytkownicy sławek1 Opublikowano Niedziela o 18:20 Użytkownicy Opublikowano Niedziela o 18:20 Jakie są cztery najlepsze piwa na świecie ? - 1. Otwarte - 2. Zimne - 3. Następne - 4. Darmowe 🤣😂🤣😂🤣😂
falco Opublikowano Poniedziałek o 10:13 Opublikowano Poniedziałek o 10:13 "Skrócona" instrukcja obsługi... automatu WC wprost z mojej prowincji, polecam naukę szybkiego czytania, bo nigdy nie wiadomo kiedy najdzie (nagła) potrzeba... ;)
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano Poniedziałek o 10:18 Użytkownicy+ Opublikowano Poniedziałek o 10:18 Kurde @Nazir - dopiero po drugiej kawie załapałem 😂 😂 jakiś ciężki ten poniedziałek u mnie 😉
Użytkownicy Nazir Opublikowano Poniedziałek o 17:05 Użytkownicy Opublikowano Poniedziałek o 17:05 6 godzin temu, EndriuBis napisał(a): Kurde @Nazir - dopiero po drugiej kawie załapałem 😂 😂 jakiś ciężki ten poniedziałek u mnie 😉 Ty je model🤭 A może poprostu weekend się przedłużył🤪😜 6 godzin temu, falco napisał(a): "Skrócona" instrukcja obsługi... automatu WC wprost z mojej prowincji, polecam naukę szybkiego czytania, bo nigdy nie wiadomo kiedy najdzie (nagła) potrzeba... ;) Pierwszy raz spotkałem się z taką instrukcją we Włoszech. Stres był podwójny, zwłaszcza bez znajomości włoskiego🤪🤣🤣 Przyznam, że przychodziło mi na myśl dorysować "kopa z buta w nagłej potrzebie"😈
falco Opublikowano 23 godziny temu Opublikowano 23 godziny temu W dniu 28.07.2025 o 19:05, Nazir napisał(a): Pierwszy raz spotkałem się z taką instrukcją we Włoszech. Stres był podwójny, zwłaszcza bez znajomości włoskiego🤪🤣🤣 Pamiętam opowieści Taty, który w latach 80/90 często bywał u Żabojadów i w Paryżu gdy złapała potrzeba chcieli skorzystać z automatu, oczywiście na Polaka-cwaniaka. Nie przewidzieli jednak tego, że gdy po automatycznym otwarciu drzwi, gdy 1 osoba wyszła, to drzwi zamkną się automatycznie a wewnątrz cała kabina będzie automatycznie... myta. Nie tylko frank został w kieszeni ale jeszcze trafił się darmowy prysznic... ;)
Rekomendowane odpowiedzi