dziadzia Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja W dniu 18.05.2025 o 07:04, arturo-bb napisał(a): Nawet Ci do twarzy w tych "kapciach" 🤣 😜🤣😜🤣😜 W dniu 18.05.2025 o 07:04, arturo-bb napisał(a): Nawet Ci do twarzy w tych "kapciach" 🤣 😜🤣😜🤣😜 W dniu 18.05.2025 o 07:04, arturo-bb napisał(a): Nawet Ci do twarzy w tych "kapciach" 🤣 😜🤣😜🤣😜 W dniu 18.05.2025 o 07:04, arturo-bb napisał(a): Nawet Ci do twarzy w tych "kapciach" 🤣 😜🤣😜🤣😜 W dniu 18.05.2025 o 07:04, arturo-bb napisał(a): Nawet Ci do twarzy w tych "kapciach" 🤣 😜🤣😜🤣😜 W dniu 18.05.2025 o 07:04, arturo-bb napisał(a): Nawet Ci do twarzy w tych "kapciach" 🤣 😜🤣😜🤣😜 W dniu 18.05.2025 o 07:04, arturo-bb napisał(a): Nawet Ci do twarzy w tych "kapciach" 🤣 😜🤣😜🤣😜 W dniu 18.05.2025 o 07:04, arturo-bb napisał(a): Nawet Ci do twarzy w tych "kapciach" 🤣 😜🤣😜🤣😜 W dniu 18.05.2025 o 07:04, arturo-bb napisał(a): Nawet Ci do twarzy w tych "kapciach" 🤣 😜🤣😜🤣😜 W dniu 18.05.2025 o 07:04, arturo-bb napisał(a): Nawet Ci do twarzy w tych "kapciach" 🤣 😜🤣😜🤣😜 W dniu 18.05.2025 o 07:04, arturo-bb napisał(a): Nawet Ci do twarzy w tych "kapciach" 🤣 😜🤣😜🤣😜 W dniu 18.05.2025 o 07:04, arturo-bb napisał(a): Nawet Ci do twarzy w tych "kapciach" 🤣 😜🤣😜🤣😜 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Maja Użytkownicy+ Opublikowano 22 Maja O matko 😮 @dziadzia przy 10-ciu przestałem leczyć. Palec ci się do ekranu przykleił ? 🤪
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Maja Klubowicze Opublikowano 22 Maja Nie no co ty. To jest prawidłowa reakcja na "dobry żart " 🤣 1
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 22 Maja Użytkownicy+ Opublikowano 22 Maja Panowie @sławek1 @dziadzia @arturo-bb - ale tu nie ma nic śmiesznego. Na zdjęciu tego nie widać, ale to na pewno był Golf 4 "na cienkich laczkach", a właściciel przeliczył ET swoich super wypasionych felg i stwierdził że tak będzie lepiej 😜
cezzar Opublikowano 22 Maja Opublikowano 22 Maja Mogło być też tak, że dojazdówka nie weszła na piastę ze względu na zbyt małą średnicę i zacisk uniemożliwiał założenie jej normalnie.
Klubowicze arturo-bb Opublikowano 22 Maja Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2 godziny temu, EndriuBis napisał(a): Panowie @sławek1 @dziadzia @arturo-bb - ale tu nie ma nic śmiesznego. Na zdjęciu tego nie widać, ale to na pewno był Golf 4 "na cienkich laczkach", a właściciel przeliczył ET swoich super wypasionych felg i stwierdził że tak będzie lepiej 😜 Ja komentowałem zdjęcie @dziadzia w "laczkach z Lidla" i on to docenił 😉 A to z "cienką gumką" to insza inszość .
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 23 Maja Użytkownicy Opublikowano 23 Maja 21 godzin temu, EndriuBis napisał(a): Panowie @sławek1 @dziadzia @arturo-bb - ale tu nie ma nic śmiesznego. Na zdjęciu tego nie widać, ale to na pewno był Golf 4 "na cienkich laczkach", a właściciel przeliczył ET swoich super wypasionych felg i stwierdził że tak będzie lepiej 😜 Andrzejku chyba Ci się wrzutki pomyliły 🤣😂🤣😂🤣😂🤣 I to jest dopiero dowcip 🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣😂🛵
dziadzia Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja W dniu 22.05.2025 o 08:29, dziadzia napisał(a): 😜🤣😜🤣😜 😜🤣😜🤣😜 😜🤣😜🤣😜 😜🤣😜🤣😜 😜🤣😜🤣😜 😜🤣😜🤣😜 😜🤣😜🤣😜 😜🤣😜🤣😜 😜🤣😜🤣😜 😜🤣😜🤣😜 😜🤣😜🤣😜 😜🤣😜🤣😜 Bardzo proszę admina o wykasowanie tyłu powielonych wiadomości, ja przepraszam ale coś musiało mi się nie tak zadziałać ze srajfonem 😔
JER2Y Opublikowano 23 Maja Opublikowano 23 Maja W dniu 22.05.2025 o 08:39, EndriuBis napisał(a): O matko 😮 @dziadzia przy 10-ciu przestałem leczyć. Palec ci się do ekranu przykleił ? 🤪 To sposób na ożywianie forum - inne zastosowanie opcji Parkinson 🤣
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 7 godzin temu Użytkownicy Opublikowano 7 godzin temu Nie rozumie dlaczego niektórzy tak postanawiają parkować?🤣 Skoro tyle miejsca w koło 😂🤣😂🛵
Rekomendowane odpowiedzi