Kazekkazek Opublikowano 15 Kwietnia Opublikowano 15 Kwietnia https://photos.app.goo.gl/8rwgHDizWTff8W9E7
ERMI Opublikowano 17 Kwietnia Opublikowano 17 Kwietnia Powiem tak. 2x w ciągu godziny nakarmiłem tak samo głodnego kota.... No życie. 1
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 23 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 23 Kwietnia Pokłóciły się okrutnie części ciała. No, bo kto tu rządzi? - Toż jasne jest, że ja - burknął mózg - to ja tu myślę i wszystko kontroluję. - Bzdura! - zaprotestowały ręce - my tu robimy najwięcej - zarabiamy na wasze utrzymanie. - Ech - westchnęły nogi - to nasza rola rządzić, to my decydujemy, jaki kierunek obrać i dążyć w słusznym kierunku. - My - odparły oczy - myśmy szefami - my wszystko widzimy i naprawdę nic nam nie umyka. - Bzdura - odparł żołądek - to ja tu rządzę, wytwarzam wam wszystkim energię, ciężko pracuję i trawię. Beze mnie zginiecie... - JA BĘDĘ SZEFEM - nagle odezwała się milcząca dotąd dupa - I JUŻ. Śmiech ogólny, że całe ciało się nie może pozbierać. - DOBRA - odpowiedziała dupa - jak tak, to STRAJK. I przestała robić cokolwiek. Minęło kilka godzin. Mózg dostał gorączki. Ręce opadły. Nogi zgięły się w kolanach Oczy wyszły na wierzch. Żołądek wzdęło i spuchł z wysiłku. Szybko zawarto porozumienie. Szefem została... dupa. I tak to już jest drodzy moi: Szefem może zostać tylko ten, co gówno robi.🤣😂🤣
Użytkownicy sławek1 Opublikowano 25 Kwietnia Użytkownicy Opublikowano 25 Kwietnia Upalny dzień ponad 30 stopni, idę przez miasto i nagle dostrzegam piękną dziewczynę. Spacerowała w skąpej sukience , a wiatr podwiewał jej falbankę , która ledwo przysłaniała jej wdzięki. Wtedy nie wytrzymałem , podeszłem do niej i mówię - dziewczyno to się myje nie wietrzy . A ona na to spokojnym głosem - to już umyte teraz się suszy 🤣😂🤣
Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. sławek1 Opublikowano Poniedziałek o 19:12 Użytkownicy Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Opublikowano Poniedziałek o 19:12 3
Użytkownicy sławek1 Opublikowano wczoraj o 05:30 Użytkownicy Opublikowano wczoraj o 05:30 Zawsze jakiś sposób można zastosować 🤣😂🤣
Rekomendowane odpowiedzi