Gość doman Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Już się wyja?niło za pare dni przy?le mi wymeldowanie!!!!!!! A co do ortografi to się spieszyłem z tym tematem. Skuter kupiony a zarejstrować się nie da!!!!!!!!!!!! Sora!!!!!!!!! Proszę Administratora strony o usunięcie tematu,
Gość Izzy Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Na pocz?tek proponuje korepetycje z języka ojczystego, póĽniej załatwiaj sprawy w deutschlandzie !piwko Aha, zaraz Cię objad? inni za brak przywitania się itd. Tak więc przygotuj się hehe Co do Twojego problemu - wydaje mi się, że najlepiej będzie jak poprosisz osobę, która Ci sprzedała skuter aby go wymeldowała, a póĽniej przesłała dokument poczt?...
Administrator Artix Opublikowano 2 Lutego 2007 Administrator Opublikowano 2 Lutego 2007 Polecam najpierw przeczytac ten dzial Klik Potem pytac i popraw te bledy !piwko
Gość SzCzApA™ Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 yhy yhy zgadzam sie heh s? pewne zasady i wła?nie zostały sprecyzowane i podane do wiadomo?ci wszystkich forumowiczów zapoznaj się i zapraszamy jutro
ciachu Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 Doman, czy tak trudno napisać kilka słów po polsku Je?li masz problemy z ortografi?, to spróbuj zaprzyjażnić się ze słownikiem ortograficznym... ułatwisz sobie w ten sposób życie, a nam oszczędzisz irytację
ure Opublikowano 2 Lutego 2007 Opublikowano 2 Lutego 2007 To Ci się chłopie dostało !OK. I naucz się końcówków bo będziesz miał dwójków jak mrówków
Gość SzCzApA™ Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 bes sęsu !OK niby tak ale jaki ubaw hahahahahaha
jagroski Opublikowano 3 Lutego 2007 Opublikowano 3 Lutego 2007 A może ogl?dał wiadomo?ci lub inny dziennik o posłuchał naszych możnowładców.
Rekomendowane odpowiedzi