Wiiz Opublikowano 22 Lipca 2018 Opublikowano 22 Lipca 2018 Generalnie dotarliśmy cali i nawet nie przemoczeni. Przepraszam że odłączyłem się bez pożegnania (brak możliwości telefonowania z uwagi na brak numerów) ale jak zobaczyłem OBI to postanowiłem zakupić worki 120L by zrobić z nich przeciw deszczówkę dla małżonki Dziękuje Arturo BB za organizacje i reszcie za wantastycznie spędzony wspólnie czas. Nam wyszło jedyne 566km - niezły wynik jak na debiut Odrobinka zdjęć: Pierwszy mikro postój: Paweł gadający do kijka Joga połączona z robieniem zdjęć Zamek też był:
GadekW Opublikowano 22 Lipca 2018 Opublikowano 22 Lipca 2018 Królu Arturze, dziękujemy za wycieczkę na jak zwykle wysokim poziomie. Było super i jak zwykle nie zabrakło tych wirtualnych tras w Twoim stylu. A wycieczka warta widoków, wyśmienitego towarzystwa i każdego przejechanego kilometra. W moim przypadku 550 km... https://photos.app.goo.gl/7nXi1zzbXwv3oZSo6 Fotki
Sympatycy _ANETA_ 80 Opublikowano 23 Lipca 2018 Sympatycy Opublikowano 23 Lipca 2018 O godzinie 24.00 dotarliśmy do domu cali i zdrowi. Dziękujemy za wspaniałą wycieczkę. Było jak zwykle extra. Naszemu Królowi i jego Królowej ogromne podziękowania za królewską gościnę Fotki Nie obyło się bez " drahy"
Klubowicze Ewa B-B Opublikowano 23 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 23 Lipca 2018 Bardzo dziękuję za towarzystwo na wycieczce. Szkoda, że nie udało się zwiedzić wszystkiego tak jak było w planie..... ale następnym razem Aneta - Paweł - miło było Was gościć. Do następnego
smarciu Opublikowano 23 Lipca 2018 Opublikowano 23 Lipca 2018 Arturo, dzięki za inspiracje zapuszczenia się bardziej na południe naszych sąsiadów. Wycieczka warta powtórzenia, bo jest tam sporo do zobaczenia. Piękne trasy, kręte i puste. Na powrocie spotkaliśmy ledwie kilka samochodów pomiędzy większymi miejscowościami. Quadro przetestowane! I niezależne, olejowo-powietrzne zawieszenie wszystkich kół robi robotę w zakręcie i na drogach o słabszych nawierzchniach, wróciliśmy bezpiecznie, zapinając opony jak tylko się dało Szkoda, że się minęliśmy, ale to się nadrobi
Sympatycy PawełJW Opublikowano 25 Lipca 2018 Sympatycy Opublikowano 25 Lipca 2018 Bardzo bardzo bardzo dziękujemy Ewie i Arturowi za gościnę. Super ognisko i pogaduchy z Migami. widoczki, trasa, cele podróży jak zawsze dopracowane w 100%. Jak Artur to robi .....nie wiem, ale zawsze jest super. Przepaść macochy czarująca, kolejka linowa straszna, zamczysko okazałe a jaskinia bajeczna Dziękuję wszystkim uczestnikom za świetne towarzystwo, fajnie się z wami powłóczyć tu i tam ahoj krecik
Rekomendowane odpowiedzi