Jarka700 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Opublikowano 26 Czerwca 2018 Witam W piekny cieply czerwcowy wieczor, wybralem sie na krotka przejazdzke do zwiedzenia okolicy po nieznanych mi drogach....asfalt super, widoczki tez, ruchu prawie zero Republika Pawlowska jest naprawde miejscem klimatycznym....przypinam link, mozna o tym ciekawym miejscu poczytac https://www.google.com/amp/kurierwilenski.lt/2014/12/23/zwiedzajac-rejon-solecznicki-republika-pawlowska/amp/
Użytkownicy+ EndriuBis Opublikowano 26 Czerwca 2018 Użytkownicy+ Opublikowano 26 Czerwca 2018 No pięknie. Generalnie takie ruiny to moje klimaty, tym bardziej że nie ma tłumów
Klubowicze Piootr Opublikowano 9 Lipca 2018 Klubowicze Opublikowano 9 Lipca 2018 Jarek, po tym jak idealnie na tak krótki czas jakim dysponowaliśmy pokazałeś nam Wilno w ostatnią sobotę, to jestem przekonany, że drzemie w Tobie duży potencjał i mógłbyś nam jeszcze wiele pokazać w swoim pięknym kraju Litwie. Ja napewno chętnie przyjadę. Nie obiecuję, że w tym roku, ale na przyszły już rezerwuję termin. Miło było Cię osobiście poznać w sobotę.
Rekomendowane odpowiedzi