Klubowicze ZYBEX Opublikowano 19 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2018 Strefa gotowa i czeka na kibiców.
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 19 Czerwca 2018 Autor Klubowicze Opublikowano 19 Czerwca 2018 Dojechałem ... jestem
BURISMAN Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Ja tam się na piłce nie znam, ale to jej wina. Ubrała biustonosz do góry nogami.
dziadzia Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 W niedziele podobno ma być w strefie kibica u kaktusa
BURISMAN Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 1 minutę temu, dziadzia napisał: W niedziele podobno ma być w strefie kibica u kaktusa Mam nadzieję, że ubierze ten co trzeba, teraz się nie popisała, to tylko i wyłącznie jej wina
dziadzia Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 7 minut temu, BURISMAN napisał: Mam nadzieję, że ubierze ten co trzeba Dla mnie nie ważne jaki ubierze grunt źeby była
jaras661 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Wszystkiemu winna Krycha Janda ...
BURISMAN Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 49 minut temu, dziadzia napisał: Dla mnie nie ważne jaki ubierze grunt źeby była I to jest poprawny tok rozumowania doświadczonego kibica , osobiście jestem za tym by nic nie ubierała, bo tylko zapesza
dziadzia Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 2 minuty temu, BURISMAN napisał: osobiście jestem za tym by nic nie ubierała, bo tylko zapesza Oj BURISMAN jak my się zgadzamy hi hi
BURISMAN Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 4 minuty temu, dziadzia napisał: Oj Szymon jak my się zgadzamy hi hi Ok dziadzia odstawiamy kieliszki i idziemy - nunu Zaczynają Ci się imiona mylić, a ja już widzę ją bez tego pechowego stanika
dziadzia Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Teraz, BURISMAN napisał: dziadzia odstawiamy kieliszki i idziemy - nunu Sorki już się poprawiłem, a bo mnie zmyliło te słuszne logo ha ha
BURISMAN Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 1 minutę temu, dziadzia napisał: Sorki już się poprawiłem, a bo mnie zmyliło te słuszne logo ha ha Waldek No to do Niedzielnego kibicowania, choć nie wiem czy będę kibicował bo mnie na wyjazd kolega w Wasze strony kusi. Jak mają tak grać jak dziś, to może faktycznie się przejadę ?, tylko prognozy pogodowe coś nie tęgie zapowiadają , ale może lepiej jak mi 4 litery zmokną, jak mam te męki oglądać . Miał to być bardzo mocny skład drużyny, jak wygląda ten słabszy ?.
dziadzia Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 1 minutę temu, BURISMAN napisał: jak wygląda ten słabszy ?. Hi hi hi i tu masz rację, przyjemności w podróży.
dziadzia Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Kaktus suuuper fota, najlepsze w tym jest to że powstają memy o tym nieudaczniku i wszyscy to widzą a nasz selekcjoner tego nie widzi, przecież w pierwszej połowie to chyba on był obserwatorem tego meczu z ramienia FIFA! Normalnie żenua!!!,!!!
JER2Y Opublikowano 19 Czerwca 2018 Opublikowano 19 Czerwca 2018 Żeby tradycji stało się zadość, wykonanie najlepsze jakie udało mi się znaleść
BURISMAN Opublikowano 20 Czerwca 2018 Opublikowano 20 Czerwca 2018 Jeżu kolczsty , jak my mamy wygrać mając takie wsparcie w kibicowaniu . Niech jej nikt nie wpuszcza na Stadion, proszę
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 22 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Czerwca 2018 Heeej Kibole !!! Jak przygotowania do niedzieli ?
Sympatycy kris02 Opublikowano 22 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 22 Czerwca 2018 Koszulki się prasują
Rekomendowane odpowiedzi