Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 5 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 5 Marca 2020 Było nas dziś troszkę, ale mam tylko foto przed spotowe jak studiowaliście Menu ?reszta dojechała później ....
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 11 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 11 Marca 2020 Uwaga Lejdis end dżentelmen ?Jutro Spocik pod stadionem kolejorza w Restauracji PoDanie jak zwykle od 17stej ....wpadajcie ?
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 12 Marca 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Marca 2020 Spota dziś nie było . Narazie zostajemy w domach i robimy wszystko, żeby odpowiedzialnie walczyć z zagrożeniem jakie może zaistnieć Czy skutery już przygotowane do sezonu ?? Jutro mam plan trochę przy moim jeszcze "powalczyć"...
dziadzia Opublikowano 13 Marca 2020 Opublikowano 13 Marca 2020 Ja już tuptam w miejscu, bo gdyby nie operacja już dawno bym latał, ??? a tak to dopiero mogę rozpocząć od kwietnia ?
Rysiak Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Informacja dla wszystkich chętnych na dzisiejszego SPOT-a. Spotykamy się na stacji BP ul. Poznańska 55 przy kolorowym moście za Swarzędzem. Potem robimy jazdę trasą techniczną wzdłuż S5 z Kostrzyna do Gniezna, następnie szybka kawa na stacji benzynowej w Gnieźnie i powrót starą 194 do Poznania przez Pobiedziska. Godzina spotkania 16:00
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Będę ?
JER2Y Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Dzięki wszystkim za super polatankę po zajefajnych winkielkach.
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 23 Kwietnia 2020 Ta polatanka się udała, dzięki za rundę chłopaki...Dzięki Drek że podleciałeś na bajerkę ?
Klubowicze ZYBEX Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Autor Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Dzisiejszy spot odbędzie się przy Ośrodek Edukacji Leśnej Łysy Młyn droga na Biedrusko spotkanie na parkingu (stolik okrągły murowany) 16-17 i dalej rundka przez Biedrusko-Bolechowo-Owińska-Czerwonak-Poznań. Zapraszam spragnionych i zabezpieczonych do walki z „covidem”
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Było zacnie ?Dzięki choposzki ?
dziadzia Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Opublikowano 30 Kwietnia 2020 A jak miało być, u nas zawsze jest zacnie i kupa śmiechu ?????
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Klubowicze Opublikowano 30 Kwietnia 2020 Oprócz Dziadzi i mnie były takie gagatki ? Mateusz -Xmax 400 Rysiak - Xmax 125 Zybex- Helena Szuszfol - SRV 850 Dziadzia - PE1300 i Ja na Iksie ?
Klubowicze Szuszfol Opublikowano 1 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 1 Maja 2020 Dzięki Panowie za ten spocik. Wczoraj zrobiłem pierwsze 100km na Apce w tym sezonie ???
dziadzia Opublikowano 7 Maja 2020 Opublikowano 7 Maja 2020 Dzisiaj choć spot kameralny to i tak było ??? No i bardzo smacznie
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 7 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 7 Maja 2020 Dam foto żeby nie było że ściemniasz ? Niestety źle policzyłem czas przejazdu trasy autem dzisiaj ,więc nie udało mi sie dotrzeć na spota
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 12 Maja 2020 Klubowicze Opublikowano 12 Maja 2020 Zapraszamy chętnych na czwartkowego SPOT-a. Miejsce zbiórki to parking przy WIEŻY WIDOKOWEJ GLINIANKI w Mosinie. Spotykamy się o godzinie 16:30 i o 17:00 ruszamy na godzinną rekreacyjną polatankę w stronę Rogalinka. Pojedziemy przez Czempiń, Brodnicę, Śrem i Czmoniec. Chętnych na spotkanie ZAPRASZAMY
Rekomendowane odpowiedzi