dziadzia Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Wczoraj byłem na tym morderczym biegu, oczywiście ja nie uczestniczyłem bo po 200m by mnie erka zabrała ale mój syn zabrał się za takie biegi, fajna imprezka. http://www.formozachallenge.com/home/oborniki/
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 11 Czerwca 2018 Klubowicze Opublikowano 11 Czerwca 2018 Brawa dla syna !!
1912michał Opublikowano 11 Czerwca 2018 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Jacku, przecież na zdjęciach, to Ty, dobra syn jest podobny do Ciebie. Ekstremalne bieganie trzeba na to zaprawy.
dziadzia Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2018 Godzinę temu, SzymonSeptic napisał: Brawa dla syna !! A dziękuję bardzo za syna. 6 minut temu, 1912michał napisał: na zdjęciach, to Ty, dobra syn jest podobny do Ciebie Przecież ja nie mam takich tatuaresów na łapskach hi hi hi.
Sympatycy kris02 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2018 Brawo młody Dziadzia
dziadzia Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2018 38 minut temu, kris02 napisał: Brawo młody Dziadzia 29 minut temu, Kaktus napisał: Chłop jak dąb brawo Proponuje w następnym roku się spróbować, tam ludziska dobierają się w grupy i do boju, zawsze jak zapisuje się dana grupa to razem się wspierają nie można się odłączyć i pobiec samemu razem się startuje i razem kończy co powiecie na taki wyczyn, są krótsze dystanse na 5km. Zabawa może być przednia nie chodzi o wynik a o udział. Grunt żeby się ukończyło, nieważne w jakim czasie.
Sympatycy kris02 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2018 Dzięki ale nie jest to mój klimat. Błoto mnie nie kręci. Jak na razie sprawdzam się w bardziej "cywilizowanych warunkach" na 10 i 21 km. Najbliższy bieg już w niedziele we Wronkach
dziadzia Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2018 To wpadnę zobaczyć, tylko zapodaj więcej szczegułów. 15 minut temu, kris02 napisał: Dzięki ale nie jest to mój klimat. Błoto mnie nie kręci. Jak na razie sprawdzam się w bardziej "cywilizowanych warunkach" na 10 i 21 km. Najbliższy bieg już w niedziele we Wronkach
Sympatycy kris02 Opublikowano 11 Czerwca 2018 Sympatycy Opublikowano 11 Czerwca 2018 Godzinę temu, dziadzia napisał: To wpadnę zobaczyć, tylko zapodaj więcej szczegułów. II Wroniecka Dycha. Start 17.06 godz.10 ul. Ratuszowa
dziadzia Opublikowano 11 Czerwca 2018 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2018 4 minuty temu, kris02 napisał: II Wroniecka Dycha. Start 17.06 godz.10 ul. Ratuszowa Wpadnie podrzucę Ci trochę tlenu, w butli może być???
Rekomendowane odpowiedzi