Skocz do zawartości
Forum Burgmania

suzuki burgman 650

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

byłem w salonie suzuki i powiedzieli mi ze do pojemnosci 400 s? to skutry które nadaj? sie ?wietnie do miasta i na niedalekie wędrówki wprowadzili mnie w bł?d może zamiast kupować uzywany 650 kupić now? 400 suzuki burgman :P

• Odpowiedzi 64
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• mp-pp

14

• Artix

6

• regis

5

• Slavequs

5

Top użytkownicy w tym temacie

• Administrator
Opublikowano
  mp-pp napisał(a):
byłem w salonie suzuki i powiedzieli mi ze do pojemnosci 400 s? to skutry które nadaj? sie ?wietnie do miasta i na niedalekie wędrówki

Odrazu widać, że się chłopaki znaj? pleased.gif

• Administrator
Opublikowano

Zdaje sie ze wiem w ktorym salonie byles :P Mnie tez tam kiedys przekonywali ze AN650 jezdzi 200 km/h razem z plecaczkiem :)

Nikt tu naprawde nie odradzal ci kupna AN650, poprostu chcielismy zebys zobaczyl ze nie tylko jest AN650, jest masa innych skuterow rownie dobrych i rownie ladnych, a AN650 jest "tylko" jak na razie najwiekszy z nich, ale nie jest w kazdym aspekcie najlepszy :P

ps.

wyslij im link do wypraw Burgmania Travel Club

Opublikowano

to juz sam nie wiem chyba poprosze o jazde tym i tym modelem moze jest gdzie? porównanie 400 i 650

• Administrator
Opublikowano
  mp-pp napisał(a):
to juz sam nie wiem chyba poprosze o jazde tym i tym modelem moze jest gdzie? porównanie 400 i 650

I to jest nalepszy sposob zeby ocenic dany model motocykla. Mi akurat AN650 nie pasuje choc sie bardzo podoba. I mowie to na podstawie swoich doswiadzczen z jazd, a nie tego co tam ktos mi mowil.

Takie porownanie na pewno by sie przydalo ale raczej w kwestii modeli UH150 AN400 AN650. Co nie znaczy ze nie bedzie takiego testu. :P

Opublikowano
  mp-pp napisał(a):

A je?li pozostanie 400-tka to jeszcze trzeba wzi?ć pod uwagę Majesty. Je?li 650-tka Burgmana to również konkurencyjny Silver Wing. Wybór nie jest prosty. :P

• Sympatycy
Opublikowano

No i koniecznie zmień salon - najlepiej na zaprzyjaĽniony z Burgmani?(LCM SOKÓŁ) - tam kitu Ci żenić nie będ?, a w miarę swoich umiejętno?ci uwzględniaj?c Twoje potrzeby doradz? co wybrać.

Opublikowano

Ten powyżej to straszny chwalipięta, ale ma rację, że się chwali bo najlepszy. :)

Poważnie to gdy zrobi? np. AN 800 to będ? gadali, że 650 to tylko nadaje się na grzybki do pobliskiego lasy, a w podróż to tylko ta wirtualna 800. Spróbuj pojeżdzić kilkoma, a wówczas znajdziesz to co powinno Ci pasować. :)

Gość MirekBurgman
Opublikowano

Tak, ja również znam taki salon motocyklowy w Polsce, w którym dowiedzialem się,że skuter 400 cm nadaje się tylko na podmiejskie przejażdżki. Pozdrawiam tych panów!! Jeżdziłem Burgmanem 400 ponad 2 lata.Również po Europie , z Gdańska aż nad Morze |ródziemne. To wspaniała maszynka, rewelacyjnie spisywał sie Burgman 400 w krętych i stromych Alpach. Tym ,którzy planuj? zakup -gor?co, bardzo gor?co polecam! Następnym skuterem może być oczywi?cie B-650.

Opublikowano

dzięki za cenne rady !scooter

• Klubowicze
Opublikowano

!piwko Super!!!!!!!!!

Opublikowano

Obrazki sa mniej wiecej realne, ale ten

2694_ATT15311.jpg

To wedlug mnie fotomontaz !piwko :(

Opublikowano

Popieram, s? to obecnie produkowane mutacje hondy cub i obecnie produkowanej (oczywi?cie poza japoni?) hondy innova. Super sprzęt i niezniszczalny. Zrobili tego ponad 36 mln szt. :(

Opublikowano

chyba kupie żonie he he

!piwko