Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 15 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 15 Maja 2018 Qrde zbiega się to z ostatnią kolejką ekstraklasy , a chętnie bym podleciał do Konina ......Nie mówie nie , muszę przemyśleć ....
dziadzia Opublikowano 15 Maja 2018 Opublikowano 15 Maja 2018 No do diabła, ja już kupiłem bilety na ten mecz i też nie mogę polecieć.
Dilbertw Opublikowano 16 Maja 2018 Opublikowano 16 Maja 2018 A ja będę nie zostawię Marka samego :DD ciekawe czy Julek i Jagura wskoczą?:DD
Marek Gradomski Opublikowano 17 Maja 2018 Autor Opublikowano 17 Maja 2018 21 godzin temu, Dilbertw napisał: A ja będę nie zostawię Marka samego :DD ciekawe czy Julek i Jagura wskoczą?:DD Julek będzie dzwoniłem do niego,Jaguar nie wiem ,zdzwonie sie jeszcze z moim księgowym tez skuterzysta ,ja przyjeżdżam z moim plecaczkiem w wikend się zdzwonimy to ustalimy spotkanie ok ? Dnia 15.05.2018 o 21:29, SzymonSeptic napisał: Qrde zbiega się to z ostatnią kolejką ekstraklasy , a chętnie bym podleciał do Konina ......Nie mówie nie , muszę przemyśleć .... szkoda Szymek byłoby miło się znów spotkać,na zlot burgmanii niestety się nie wybieram z powodów technicznych, choć bardzo bym chciał poznać większą grupę fanatyków,może następnym razem się uda,do usłyszonka na forum !!!
Dilbertw Opublikowano 19 Maja 2018 Opublikowano 19 Maja 2018 O której i gdzie jutro ? Może wylecisz po mnie ? Może uda się zabrać jeszcze jednego delikwenta ;)))
Marek Gradomski Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Opublikowano 20 Maja 2018 9 godzin temu, Dilbertw napisał: O której i gdzie jutro ? Może wylecisz po mnie ? Może uda się zabrać jeszcze jednego delikwenta ;))) Jedzie nas jak na razie pięć osób z burgmani my dwaj,spotkamy się na mc Donald o 16.40 jak co to się zdzwonimy Marek!
Dilbertw Opublikowano 20 Maja 2018 Opublikowano 20 Maja 2018 A w którym mcd ? Przy rondzie ? Czy przy ferio?
Marek Gradomski Opublikowano 20 Maja 2018 Autor Opublikowano 20 Maja 2018 5 godzin temu, Dilbertw napisał: A w którym mcd ? Przy rondzie ? Czy przy ferio? Przy rondzie sory zapomniałem że są dwa
Marek Gradomski Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Opublikowano 21 Maja 2018 Otwarcie sezonu motoryzacyjnego w Koninie motory plus samochody klasy premium, konkurs na najniższe zawieszenie auta. Pokazy udzielania pierwszej pomocy i wydobywanie poszkodowanych z zamkniętego auta, oraz rozbijanie samochodu przez auta terenowe zakończone niespodziewanie dachowaniem terenówki. Na zakończenie koncert muzyczny i nocny przejazd przez miasto !!!!!!!
Dilbertw Opublikowano 21 Maja 2018 Opublikowano 21 Maja 2018 działo sie :DDD haha przewracaly Jeepy i takie tam a wszystko wina redbulaD:D:D za dużo go rozdali:D https://www.lm.pl/aktualnosci/informacja/115487/konin_motocyklisci_i_kierowcy_samochodow_otworzyli_sezon zalapales sie do mediów:D
Marek Gradomski Opublikowano 21 Maja 2018 Autor Opublikowano 21 Maja 2018 4 godziny temu, Dilbertw napisał: działo sie :DDD haha przewracaly Jeepy i takie tam a wszystko wina redbulaD:D:D za dużo go rozdali:D https://www.lm.pl/aktualnosci/informacja/115487/konin_motocyklisci_i_kierowcy_samochodow_otworzyli_sezon zalapales sie do mediów:D No faktycznie jestem na 14 zdjęciu !!!!!
Klubowicze SzymonSeptic Opublikowano 22 Maja 2018 Klubowicze Opublikowano 22 Maja 2018 Widzę ,że impreza się udała ......,szkoda ,że nie mogłem dotrzeć
Dilbertw Opublikowano 22 Maja 2018 Opublikowano 22 Maja 2018 Zlot Konin:)) MY JESTEŚMY PO LEWE PRZY WOZIE STRAŻACKIM:)
Rekomendowane odpowiedzi