Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Czy zamierzasz kupić w tym sezonie Kymco Xciting S400

Czy jesteś zainteresowany kupnem w tym sezonie Xciting S400 MY2018?  

19 użytkowników zagłosowało

Nie masz uprawnień do głosowania w tej ankiecie lub wyświetlania jej wyników. Aby zagłosować w tej ankiecie, prosimy się zalogować lub zarejestrować.

Rekomendowane odpowiedzi

• Administrator
Opublikowano

Zostałem poproszony o założenie sondy w imieniu Kymco PL nt ewentualnych Waszych tegorocznych planów zakupu maxi. Chodzi o nowego Xcitinga S400, który właśnie zaczyna być montowany na Tajwanie. Na temat nowego S400 rozmawialiśmy w tym temacie -> KLIK.

Nowy S400 byłby dostępny w PL we wrześniu br.

Teraz dwie ważne info:

1. Skuter będzie miał system Noodoe z aktywną nawigacją !OK

2. Cena ma wynieść 24.990 PLN

No więc pytanie sondy jest takie: Czy jesteś zainteresowany kupnem w tym sezonie Xciting S400 MY2018? 

Proszę o oddanie głosu osoby poważnie zainteresowane zakupem. 

Dziękuję w imieniu Kymco PL !OKK

Opublikowano

Nie

Wysłane z mojego LG-H870 przy użyciu Tapatalka

Opublikowano

Kantos chyba nie o to chodziło przedstawicielom Kymco. Chodziło bardziej o zbadanie skali zainteresowania a nie o to kto nie chce!sciana

• Administrator
Opublikowano

Czytajmy proszę ze zrozumieniem :eek:

• Klubowicze
Opublikowano

Mam prośbę, aby w ankiecie swój głos oddawały tylko te osoby, które faktycznie "zamierzają", a nie tylko marzą, że np. za kilka lat. Precyzyjne pytania !OK

NEW-XCITING-S-400-04-1068x800.jpg

Opublikowano
Czytajmy proszę ze zrozumieniem :eek:
Nie wydaje Ci się że takie podpytywanki ze strony Kymco zalatują amatorką?
Na forum jest pewnie z 2% wszystkich użytkowników skuterów w Polsce.
Pytanie ich czy, teoretycznie, chcą po sezonie kupić skuter widziany jedynie na YT jest najsłabszym badaniem rynku jakie w życiu widziałem.
Jasne, że każdy chciałby co roku nowego sprzęta ale czy akurat tego i czy akurat o pojemności 400 miarodajne nijak nie jest.

• Administrator
Opublikowano
58 minut temu, kantos napisał:

Nie wydaje Ci się że takie podpytywanki ze strony Kymco zalatują amatorką?

Po I'wsze

Wątek powstał nie po to by oceniać działania importera a po to by dostarczyć jakiś wymiernych info.

Po II'gie

Jesteśmy największym forum o maxi skuterach w PL a patrząc na nasz staż i bazę jaką posiadamy - jednym z większych o tej tematyce w sieci globalnej. Po tym ilu mamy użytkowników np. AK550 można domniemać, że spory % userów Xcitinga także czyta nasze forum. M.in dlatego ten temat.

Tak więc jeśli nie jesteś zainteresowany tym czego tyczy się temat to kończ Waść  :offtopic:

Opublikowano

a po co płacić 25k za Kymco jak za miesiąc będzie w salonach nowa Forza 300.....

Opublikowano
a po co płacić 25k za Kymco jak za miesiąc będzie w salonach nowa Forza 300.....
W tym temacie nie możesz tak pisać.
Tutaj tylko zadeklarowani nabywcy.
Chociaż... aaa nie, żadnego nie widać.
No tak ale tego Kymco też nikt nie widział

• Klubowicze
Opublikowano

Jeden lubi ogórki drugi ogrodnika córki.
A w temacie jest postawione pytanie, a nie zachęta do dyskusji.
Opublikowano

Chętny jestem na kupno ale bez "przymiarki" oczywiście z samych opisów nie kupię. Testowałem już  XMaxa-300 i DT350i, teraz czekam na Forze300 i właśnie nowego XC400S. Z racji, że jest najmocniejszy (przynajmniej na papierze) ma u mnie największe szanse ale jeśli się nie pojawi w Krakowie  (a póki co sprzedawcy mówili mi, że nie planują o niego jakoś specjalnie zabiegać bo chcą sprzedawać sprawdzonego DT350) to kupię coś co przetestowałem choć pobieżnie. Dystrybutor chce sprzedawać to niech przekaże jakieś testówki do większych miast - ludzie pojeżdżą, ocenią i sprzedaż ruszy...