Skocz do zawartości
Forum Burgmania

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Spinka, napisała? to trzynastego i przypadkiem wykrakała?. Pogoda do bani, zimno, co kilka dni mokro i znowu zimno. Trzeba przenie?ć Ojczyznę w cieplejsze strony. :)

( Tłumaczenie dla w?tpi?cych w mój patriotyzm i warto?ci naczelne: Nie chodzi mi o zmianę granic, nie chodzi mi o przenosiny w dosłownym tego słowa znaczeniu np na Madagaskar. Jedynie w marzeniach, chociaż i w rzeczywisto?ci różowo to tu nie jest i przez dwa lata i osiem miesięcy nie będzie :) )

• Odpowiedzi 70
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• jagroski

8

• dr.big

4

• Artix

4

• PaPaYoS

4

Top użytkownicy w tym temacie

• Sympatycy
Opublikowano
Pogoda do bani, zimno, co kilka dni mokro i znowu zimno. Trzeba przenie?ć Ojczyznę w cieplejsze strony.

Jagroski wystarczy przeprowadzić się na Dolny |l?sk...

W tej chwili słońce aż do bólu oczu, drogi suche jak pieprz, plus 7 stopni i termometr ci?gle idzie w górę... W południe wyci?gam rumaka i bzykam....

Opublikowano

Poki co jest ciepło i w Krakowie i okolicach :)

Ale wczoraj byłem na słowacji i tam leży z metr ?niegu przy drogach :/

• Sympatycy
Opublikowano

Trzebinia także zgłasza pełn? gotowo?ć...

Słonko ?wieci... 11 stopni na plusie... Czy?ciutkie Niebo. To samo 'zjawisko' w Krakowie(własnie wróciłem z uczelni). Jadę tylko na obiadek, a PO obiadku mała rundka dla rozerwania się i pocykania zdj?tek.

Udanej Niedzieli. Kuba :) vel.Wypłosz :)

• Administrator
Opublikowano

No w Wawie tez swieci slonko i jest prawie +8 C wiec wszysto sie topi :)

Stacja meteo

Opublikowano

Na biegunie zimna, słonecznie i lekki mrozek, ?niegu pełno.

Opublikowano

no nareszcie cos sie dzieje Legionowo +7 :)

Opublikowano

strzalka

FFm 14° w cieniu

a 27° w sloncu , blekitne niebo i 200km za 2oo :)

arek

Opublikowano

No to wła?nie widziałam ,,długoterminow? prognozę pogody'' na TVN - do końca lutego mrozy brrrrrrrrr ( w nocy podobno nawet do minus 20 stopni ) a od marca idzie wiosna :) :)

Opublikowano

Madziu whist , trochę mnie podniosła? t? optymistyczn? wersj?, że tylko jeszcze dwa tygodnie i już normalnie. whist;):D:D;););)

Opublikowano

Chrzanię to wszystko, idę na sanki. :D

Opublikowano

Jaki snieg? Wczoraj obserwowalem zanik sniegu wraz z kilometrami robionymi przez pociag. Dodam tylko, ze wsiadajac bylo to -5° i snieg lezacy od 2 dni, zas wysiadajac +8° (wieczorem) i suchutkie drogi :D ...

Opublikowano

Wczoraj też tak my?lałem, ale dzisiaj spadło tego białego i mokrego paskudztawa tyle, że zakładam kółka do sanek i bedę miał skuter ?nieżny. :D:D

• Administrator
Opublikowano

Jaka zima? Jaki ?nieg? :lol:

Ja dzi? obiecałem sobie, że wjadę skuterem i... wyjechałem :lol:

Poza tym biegówk? by się nie dało a skuterem? A jakże :lol:

Zrobiłem raptem ze 30 km, czasem zawiewało ?niegiem ale co tam... :lol:

Przy okazji miałem możliwo?ć sprawdzić jak działaj? dwustopniowe podgrzewane manetki Daytony- S? rewelacyjne, na ?wiatłach aż dym z nich szedł. :lol:

W poł?czeniu z osłonami na ręce i wysok? szyb? - można bez problemu ?migać zim? :lol:

Ech... nie ma to jak odstresować się na 2oo, nawet w zimie --- polecam wszyskim malkontentom forumowym :lol:

Opublikowano

A u nas we Wrocławiu + 8 :lol: Nawet do południa było słońce :lol: W sobotę odpaliłem skuter i pojeĽdziłem troszkę :lol::lol:

Opublikowano

A u mnie breja powstała z deszczu i piachu na drodze. Ja tam ciepliwy jestem. Zacznę sezn ciut póĽniej. Idę podładować akumulator oraz !OK akumulator

Pozdrówka

Opublikowano
Jaka zima? Jaki ?nieg?  :D

Ja dzi? obiecałem sobie, że wjadę skuterem i... wyjechałem  :P

Poza tym biegówk? by się nie dało a skuterem? A jakże  :P

Zrobiłem raptem ze 30 km, czasem zawiewało ?niegiem ale co tam...  :D

Przy okazji miałem możliwo?ć sprawdzić jak działaj? dwustopniowe podgrzewane manetki Daytony- S? rewelacyjne, na ?wiatłach aż dym z nich szedł.  :P

W poł?czeniu z osłonami na ręce i wysok? szyb? - można bez problemu ?migać zim?  :D

Ech... nie ma to jak odstresować się na 2oo, nawet w zimie --- polecam wszyskim malkontentom forumowym  ;)

Ty to chyba mieszkasz za wielk? wod? i nie wiesz jaka pogoda w centralnej RP występuje i w ogóle czym wyjechałe???? Przecież ponoć nie masz. !OK !OK !holiday !OKK !OK

PS Po ?niegu wolę biegówk?, bo skuterem to tak jak na motocross pojechać. :P

Opublikowano

pogoda bedzie w najblizszej przyszlosci bardzo zmienna ale zmiany beda szly w pozytywnym dla nas kierunku,wiekszosc chcialaby posmigac,widzialem w ostatnim czasie sporo roznych motocykli w drodze,ale drogi byly czarne i temperatura jednak na plus,bylo mi smutno,ze oni juz,a ja jeszcze nie,ale cierpliwosc ma swoje zalety. !scooter

• Administrator
Opublikowano
[..] i w ogóle czym wyjechałe???? Przecież ponoć nie masz. !scooter :rolleyes: !w00t !jump !zeby

PS Po ?niegu wolę biegówk?, bo skuterem to tak jak na motocross pojechać. !OKK

Jagroski... u mnie w garażu zawsze jest jaki? skuter a czasem kilka ;)

Dzi? przybył kolejny :P

A co do jazdy biegówk? po ?niegu to jeste? jednak w błędzie. Żadnym jedno?ladem nie jeĽdzi się łatwo po ?niegu ale je?li już mam się przełamać na jaki? to wybiorę jednak automatyczn? "płozówkę" ;)

Dobrze, że wiosna tuż, tuż... :P

Opublikowano

strzalka

wspolczuje wam :rolleyes:

ja tej zimy sniegu nie widzialem , a scootem smigam dziennie !TAZ ;)

arek

Opublikowano
[..] i w ogóle czym wyjechałe???? Przecież ponoć nie masz. !TAZ  :P  :P  !TAZ  :P

PS Po ?niegu wolę biegówk?, bo skuterem to tak jak na motocross pojechać. :P

Jagroski... u mnie w garażu zawsze jest jaki? skuter a czasem kilka ;)

Dzi? przybył kolejny :rolleyes:

A co do jazdy biegówk? po ?niegu to jeste? jednak w błędzie. Żadnym jedno?ladem nie jeĽdzi się łatwo po ?niegu ale je?li już mam się przełamać na jaki? to wybiorę jednak automatyczn? "płozówkę" :P

Dobrze, że wiosna tuż, tuż... :P

Tak tak, lebiego jedna i jeszcze boczne kółka sobie załóż. :P;):P:P;)