jagroski Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Spinka, napisała? to trzynastego i przypadkiem wykrakała?. Pogoda do bani, zimno, co kilka dni mokro i znowu zimno. Trzeba przenie?ć Ojczyznę w cieplejsze strony. ( Tłumaczenie dla w?tpi?cych w mój patriotyzm i warto?ci naczelne: Nie chodzi mi o zmianę granic, nie chodzi mi o przenosiny w dosłownym tego słowa znaczeniu np na Madagaskar. Jedynie w marzeniach, chociaż i w rzeczywisto?ci różowo to tu nie jest i przez dwa lata i osiem miesięcy nie będzie )
Sympatycy m@rkiz Opublikowano 18 Lutego 2007 Sympatycy Opublikowano 18 Lutego 2007 Pogoda do bani, zimno, co kilka dni mokro i znowu zimno. Trzeba przenie?ć Ojczyznę w cieplejsze strony. Jagroski wystarczy przeprowadzić się na Dolny |l?sk... W tej chwili słońce aż do bólu oczu, drogi suche jak pieprz, plus 7 stopni i termometr ci?gle idzie w górę... W południe wyci?gam rumaka i bzykam....
Gość scottie Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Poki co jest ciepło i w Krakowie i okolicach Ale wczoraj byłem na słowacji i tam leży z metr ?niegu przy drogach :/
Sympatycy Kubo Opublikowano 18 Lutego 2007 Sympatycy Opublikowano 18 Lutego 2007 Trzebinia także zgłasza pełn? gotowo?ć... Słonko ?wieci... 11 stopni na plusie... Czy?ciutkie Niebo. To samo 'zjawisko' w Krakowie(własnie wróciłem z uczelni). Jadę tylko na obiadek, a PO obiadku mała rundka dla rozerwania się i pocykania zdj?tek. Udanej Niedzieli. Kuba vel.Wypłosz
Administrator Artix Opublikowano 18 Lutego 2007 Administrator Opublikowano 18 Lutego 2007 No w Wawie tez swieci slonko i jest prawie +8 C wiec wszysto sie topi Stacja meteo
rudy_56 Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Na biegunie zimna, słonecznie i lekki mrozek, ?niegu pełno.
PaPaYoS Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 no nareszcie cos sie dzieje Legionowo +7
matrixclan Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 strzalka FFm 14° w cieniu a 27° w sloncu , blekitne niebo i 200km za 2oo arek
dacja Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 No to wła?nie widziałam ,,długoterminow? prognozę pogody'' na TVN - do końca lutego mrozy brrrrrrrrr ( w nocy podobno nawet do minus 20 stopni ) a od marca idzie wiosna :)
jagroski Opublikowano 18 Lutego 2007 Opublikowano 18 Lutego 2007 Madziu , trochę mnie podniosła? t? optymistyczn? wersj?, że tylko jeszcze dwa tygodnie i już normalnie.
dr.big Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 Jaki snieg? Wczoraj obserwowalem zanik sniegu wraz z kilometrami robionymi przez pociag. Dodam tylko, ze wsiadajac bylo to -5° i snieg lezacy od 2 dni, zas wysiadajac +8° (wieczorem) i suchutkie drogi ...
jagroski Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 Wczoraj też tak my?lałem, ale dzisiaj spadło tego białego i mokrego paskudztawa tyle, że zakładam kółka do sanek i bedę miał skuter ?nieżny.
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 26 Lutego 2007 Administrator Opublikowano 26 Lutego 2007 Jaka zima? Jaki ?nieg? Ja dzi? obiecałem sobie, że wjadę skuterem i... wyjechałem Poza tym biegówk? by się nie dało a skuterem? A jakże Zrobiłem raptem ze 30 km, czasem zawiewało ?niegiem ale co tam... Przy okazji miałem możliwo?ć sprawdzić jak działaj? dwustopniowe podgrzewane manetki Daytony- S? rewelacyjne, na ?wiatłach aż dym z nich szedł. W poł?czeniu z osłonami na ręce i wysok? szyb? - można bez problemu ?migać zim? Ech... nie ma to jak odstresować się na 2oo, nawet w zimie --- polecam wszyskim malkontentom forumowym
Lucjan73 Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 A u nas we Wrocławiu + 8 Nawet do południa było słońce W sobotę odpaliłem skuter i pojeĽdziłem troszkę
drogowiec Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 A u mnie breja powstała z deszczu i piachu na drodze. Ja tam ciepliwy jestem. Zacznę sezn ciut póĽniej. Idę podładować akumulator oraz !OK akumulator Pozdrówka
jagroski Opublikowano 26 Lutego 2007 Opublikowano 26 Lutego 2007 Jaka zima? Jaki ?nieg? Ja dzi? obiecałem sobie, że wjadę skuterem i... wyjechałem Poza tym biegówk? by się nie dało a skuterem? A jakże Zrobiłem raptem ze 30 km, czasem zawiewało ?niegiem ale co tam... Przy okazji miałem możliwo?ć sprawdzić jak działaj? dwustopniowe podgrzewane manetki Daytony- S? rewelacyjne, na ?wiatłach aż dym z nich szedł. W poł?czeniu z osłonami na ręce i wysok? szyb? - można bez problemu ?migać zim? Ech... nie ma to jak odstresować się na 2oo, nawet w zimie --- polecam wszyskim malkontentom forumowym Ty to chyba mieszkasz za wielk? wod? i nie wiesz jaka pogoda w centralnej RP występuje i w ogóle czym wyjechałe???? Przecież ponoć nie masz. !OK !OK !holiday !OKK !OK PS Po ?niegu wolę biegówk?, bo skuterem to tak jak na motocross pojechać.
Wojtecki Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 pogoda bedzie w najblizszej przyszlosci bardzo zmienna ale zmiany beda szly w pozytywnym dla nas kierunku,wiekszosc chcialaby posmigac,widzialem w ostatnim czasie sporo roznych motocykli w drodze,ale drogi byly czarne i temperatura jednak na plus,bylo mi smutno,ze oni juz,a ja jeszcze nie,ale cierpliwosc ma swoje zalety. !scooter
Administrator MariuszBurgi Opublikowano 27 Lutego 2007 Administrator Opublikowano 27 Lutego 2007 [..] i w ogóle czym wyjechałe???? Przecież ponoć nie masz. !scooter !w00t !jump !zeby PS Po ?niegu wolę biegówk?, bo skuterem to tak jak na motocross pojechać. !OKK Jagroski... u mnie w garażu zawsze jest jaki? skuter a czasem kilka Dzi? przybył kolejny A co do jazdy biegówk? po ?niegu to jeste? jednak w błędzie. Żadnym jedno?ladem nie jeĽdzi się łatwo po ?niegu ale je?li już mam się przełamać na jaki? to wybiorę jednak automatyczn? "płozówkę" Dobrze, że wiosna tuż, tuż...
matrixclan Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 strzalka wspolczuje wam ja tej zimy sniegu nie widzialem , a scootem smigam dziennie !TAZ arek
jagroski Opublikowano 27 Lutego 2007 Opublikowano 27 Lutego 2007 [..] i w ogóle czym wyjechałe???? Przecież ponoć nie masz. !TAZ !TAZ PS Po ?niegu wolę biegówk?, bo skuterem to tak jak na motocross pojechać. Jagroski... u mnie w garażu zawsze jest jaki? skuter a czasem kilka Dzi? przybył kolejny A co do jazdy biegówk? po ?niegu to jeste? jednak w błędzie. Żadnym jedno?ladem nie jeĽdzi się łatwo po ?niegu ale je?li już mam się przełamać na jaki? to wybiorę jednak automatyczn? "płozówkę" Dobrze, że wiosna tuż, tuż... Tak tak, lebiego jedna i jeszcze boczne kółka sobie załóż.
Rekomendowane odpowiedzi