drogowiec Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Zima... czas odkurzyć nartki. Z powodu dzisiejszego ?niegu zrozumiałem, po kiego grzyba zimowałem motocykl..... Wiosna przyjdzie !OKK Pozdrówka
BRODATY MIKE Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 No i sie zaczelo... Ale przynajmniej mamy ciut czasu zeby posiedziec przy... ...naszych !OKK i dlubnac troszke...
regis Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 Wiaterek, snieg i duze pole !OKK Tylko tego mi trzeba bylo. W sobote zapraszam do chrcynna na polatanie latawcem Ja coprawda jeszcze snowboardu nie mam ale moze da sie z nartami posmigac
Klubowicze Ravenka Opublikowano 24 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 24 Stycznia 2007 Ta bura suka znów wróciła:(( !OKK Dopiero co od?nieżyli?my podwóreczko, a teraz nie ma po tym ?ladu:((( Kto wypu?cił t? łajzę? Lepiej niech się sam przyzna.... A miało być tak ciepło....
Olsen Opublikowano 24 Stycznia 2007 Opublikowano 24 Stycznia 2007 ciachu napisał(a): W Łodzi dzisiaj nieĽle dosypało Jednak dostawcy pizzy na swoich skuterkach nadal dzielnie pomykaj? nie robi?c sobie nic z zasypanych ulic - nogi szeroko nad ziemi? i dawaj do przodu Człowiek to jednak miękki jest Dzi? do nas na uniwerek przyjechał dostawca pizzy skuterem - brrr... Podziwiam tych ludzi (rozwozicieli pizzy, kurierów - skuterowych i rowerowych) i tak sobie my?lę, że powinni im płacić co najmniej podwójn? stawkę za jazdę w takich warunkach, jakie dzisiaj panuj? w Warszawie (tak jak wykładowcom płaci się więcej za prowadzenie zajęć wieczorem/w weekend). Ja dzi? wymiękłem i zamówiłem taksówkę, która zawiozła mnie do metra. PS Przydałby się jaki? skuter ?nieżny - ale byłby lans na mie?cie. !OKK
Gość Estelle Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Nie martwcie się, co poniektórzy ?miali synoptycy przepowiadaj?, że za tydzień po ?niegu ?ladu nie będzie No... max po 10 dniach
pablos Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 No i się wymodlili .... miło?nicy jazdy na błazeri .... W wawie nasypało białego ?cierwa że hoho. Nie mogłem dzi? rano do samochodu dotrzeć ... a za nim nawiana chałda do połowy szyby .... job twoju mać. Pozdrawiam i oby jak najszybciej do wiosny bo mi mózg zamarza .
Geni Opublikowano 25 Stycznia 2007 Opublikowano 25 Stycznia 2007 Oby białe g...o zginęło, przepadło i do grudnia 2007 nie wróciło. Może zna kto? szamańskie zaklęcia ??
PaPaYoS Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Kolejny dzien opadów sniegu i to dzis tak intensywnie pada pozdrawiam wszystkich cieplutko aby do WIOSNY
Kacza Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Ehhh ..masakra ... u mnie na wsi to ho ho sypie jak diabli ;/ platy wielkosci 5cio zlotowki ... zaspy sie robia bo i wieje ehh tak jak liczylem to srednio na 2h owocnych opadow sniegu przypada 5 cm sniegu Jak by sniegu nie moglo byc w listopadzie czy tam w grudniu wrrr 3mta sie ludzie ... zima nie bedzie trwala wiecznie ... miejmy nadzieje Pozdrawiam Zalamany Kacza
Administrator Artix Opublikowano 28 Stycznia 2007 Administrator Opublikowano 28 Stycznia 2007 Cytat Jak by sniegu nie moglo byc w listopadzie czy tam w grudniu mad.gif wrrr No i cale szczescie ze nie bylo, dzieki temu seznon 2006 moglem zakonczyc pod koniec stycznia 2007 W Wawie tez ostro sypie i czuje ze wieczorem odsniezenie kawalka podworka przed domem moze zajac mi jakies 2 h
dr.big Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 Snieg w minusowych temperaturach jest fajny, najgorzej tylko jak zaczyna topniec.
Kacza Opublikowano 28 Stycznia 2007 Opublikowano 28 Stycznia 2007 DR.BIG napisał(a): Snieg w minusowych temperaturach jest fajny, najgorzej tylko jak zaczyna topniec. ...taaa wtedy do szkoly zaczne chodzic w gumowych kaloszach Pozdroo Kacza
Gość ZeneC Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 Ech, marudziarze z was, drodzy burgmaniacy. A spróbujcie u?miechn?ć się do tej zimy, pocieszcie się ?wieżym, póki co, ?niegiem. Niech nasze płuca złapi? trochę zdrowego powietrza. WyjdĽcie na spacer do parku, a jeszcze lepiej do lasu. Kilkustopniowy mrozik wspaniale podziała na nasz organizm. Oczy odpoczn? od monitora, płuca od nikotyny. Poprawa nastroju gwarantowana. Czas ucieka, cieszcie się każd? chwil?...
Klubowicze Profesor Opublikowano 30 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2007 u nas występuje zjawisko ?niegu samosprz?taj?cego - pada do 8 - topnieje i znika do około 13. drogowcy maja labę, aura odwala za nich cał? robotę. Pozdrówko
jagroski Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 A niech ta biała kupa pójdzie sobie w... góry, niech bedzie cieplej, niech........chyba się rozmarzyłem za bardzo.
drogowiec Opublikowano 30 Stycznia 2007 Opublikowano 30 Stycznia 2007 A co Wy na to? http://www.livevideo.com/video/landing/D2F...ars-on-ice.aspx Pozdrówka
Klubowicze Karolina Opublikowano 30 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2007 drogowiec napisał(a): A co Wy na to?http://www.livevideo.com/video/landing/D2F...ars-on-ice.aspx Pozdrówka Ale czad!!! To jest dopiero zima! !tut
Klubowicze Patryk Opublikowano 30 Stycznia 2007 Klubowicze Opublikowano 30 Stycznia 2007 jagroski napisał(a): A niech ta biała kupa pójdzie sobie w... góry,........... i poszła, w górach już od dawna ponad 40 cm ?niegu http://img181.imageshack.us/img181/4840/sniegsc3.jpg
jagroski Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 Jest szansa, że toto spłynie i niech nie wraca.
Olsen Opublikowano 31 Stycznia 2007 Opublikowano 31 Stycznia 2007 jagroski napisał(a): Jest szansa, że toto spłynie i niech nie wraca. No i dobrze, znowu będzie można normalnie jeĽdzić.
PaPaYoS Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 hmmm cos sie nie zapowiada ze niebawem pojezdzimy zimno i slisko i biało feeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee aby do W I O S N Y
BRODATY MIKE Opublikowano 12 Lutego 2007 Opublikowano 12 Lutego 2007 Chyba widzialem przeblyski pieknego, czarnego asfaltu!!!!
Sympatycy spinka Opublikowano 13 Lutego 2007 Sympatycy Opublikowano 13 Lutego 2007 dzisiaj jest piękny, czarny i baaaardzo wy?lizgany asfalt
Rekomendowane odpowiedzi